TV lica

Filip Živojinović – Biografija 2020, Visina, Težina, Godište

Mada je do sada bio poznat samo kao najstariji sin Bobe Živojinovića, nekadašnjeg poznatog tenisera, te posinak Lepe Brene, mladi Filip Živojinović je danas ostvaren mladi poslovni čovek koji se školovao u Americi gde je jedno vreme i radio u oblasti menadžmenta.

Kada se vratio u Srbiju, Filip je upoznao jednu od najpoznatijih „Zvezda Granda“, pevačicu Aleksandru Prijović, sa kojom se venčao na takozvanoj „svadbi decenioje“, 2018. godine, a mlada pevačica je u drugom stanju, pa će se mladi par već u martu sledeće godine i ostvariti u ulozi roditelja.

Filip Živojinović – biografija

Kako je i navedeno, Filip je najstariji sin jugoslovenskog nekadašnjeg tenisera Slobodana Bobe Živojinovića, i Zorice Desnice (udate Nakić), a koji su krajem osamdesetih godina bili u kratkoj vezi i braku, iz koga su dobili Filipa, a svoju tadašnju suprugu je Boba ostavio upravo zbog baš popularne Lepe Brene, sa kojom se venčao 1991. godine.

Filip Živojinović je rođen u Beogradu, 1985. godine, te je odrastao sa ocem i pomajkom Lepom Brenom, koja ga nikada nije odvajala od svoja druga dva sina Stefana i Viktora, te joj i danas baš smeta kada mediji Filipa nazivaju njenim posinkom a ne sinom, iako mu ona nije biološka majka.

U rodnom Beogradu, Filip Živojinović je završio popularnu školu za decu bogatih dvojezičnu i veoma prestižnu „British international school“, a onda je u Americi upisao i 2009. godine pak i završio prestižni Rice University u Hjustonu, u saveznoj državi Teksas.

Pre povratka u Srbiju, Filip je radio kao sportski agent i menadžer u Kaliforniji, tačnije na Beverli Hilsu, a mada planira da se i na dalje bavi poslom za koji se školovao, njemu su mnogi pak dalje predviđali blistavu tenisku karijeru, posebno kada je 2003. godine, postao juniorski šampion u tenisu, u tadašnjoj državi Srbiji i Crnoj Gori.

Filipova majka Zorica Desnica je udata za košarkaša Ivu Nakića, te danas živi u Americi, i veliki deo svog vremena Filip kada je u SAD-u provodi sa svojom majkom, a ona i ima dvoje dece, pa Filip ima po majci sestru Ivu i brata Maria Nakića, dok po ocu iz braka sa Lepom Brenom, ima braću Stafana i Viktora Živojinovića.

Filip Živojinović privatno

Mada se to inače kod nas vrlo retko dešava, dok je u svetu sasvim normalna pojava, Filipovi otac i biološka majka su ostali u odličnim odnosima, te su porodice Nakić i Živojinović, zajednički ulagale u Filipovo odrastanje i obrazovanje, pa je on odrastao i deo školovanja završio u Srbiji tj u Beogradu kod svog oca Bobe i Lepe Brene, a u Americi je često za vreme studija boravio kod svoje majke Zorice, za koju je veoma vezan.

Mada je Filip često dolazio u Srbiju, ipak je njegov posao bio u Americi, te se uvek vraćao i svoj život bazirao u SAD-u, sve dok nije upoznao svoju sadašnju suprugu Aleksandru Prijović, te sa kojom se krajem 2015. godine počeo i zabavljati, a venčali su se juna 2018. godine an velelepnoj ceremoniji u Beogradu.

Pre svoje sadašnje supruge, Filip Živojinović je bio na meti mnogih dama, kao pre svega bogati naslednik i sin proslavljenog tenisera, ali su u javnosti poznate njegove romanse sa tri poznate devojke – hrvatskom pevačicom Majom Šuput, srpskom manekenkom Sofijom Milošević i vrlo poznatom mladom srpskom glumicom Majom Mandžukom.

Sa Majom Mandžukom je Filip dugo živeo u Americi, gde je i ona gradila pak svoju glumačku karijeru, a nije tajna da je i Lepa Brena „navijala“ da joj lepa glumica postane snaja, kada su se posle pune četri godine zabavljanja (od 2011. godine kada su se upoznali u Americi), čak i verili, ali je njihova romansa ipak na kraju doživela krah.

Mada su brojni mediji spekulisali da je modna blogerka Zorana Jovanović Zorannah, bila pak u emotivnoj vezi sa Filipom Živojinovićem, činjenica je da su oni veliki prijatelji, te i da je mlada blogerka upravo i inicirala poznanstvo Filipa i Aleksandre Prijović, koji su najpre svoju vezu krili od medija.

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović su 2016. godine nakon nepunih godinu dana zabavljanja, otpočeli zajednički život na Voždovcu u pevačicinom stanu, a kasnije su 2017. godine na Dedinju otvorili zajednički restoran luksuzne hrane „Tri tačke“.

Manje je poznato da je Filip Živojinović otvorio i prvu „Online školu roditeljstva“ u Srbiji, koja savetima stručnjaka pomaže mladim majkama da se što bolje prilagode promenama koje nosi i sama trudnoća i odgajanje deteta, a nema sumnje da će i mladoj Aleksandri vrlo koristiti Filipova internet škola, jer je i sama u drugom stanju, a što je par saznao na medenom mesecu, na kome su njih dvoje još uvek i obilaze brojne poznate svetske destinacije.

Venčanje iz snova i saznanje Filipa i Aleksandre da će postati roditelji dečaka

Kako je na početku teksta i napomenuto, Aleksandra Prijović i Filip Živojinović su se nakon tri godine veze, u junu 2018. godine venčali u Beogradu, pred velikim brojem svetski poznatih zvanica, a mnogi su ovu svadbu uporedili sa Breninom i Bobinom svadbom iz 1991. godine.

Spekuliše se da je na samo venčanje potrošeno preko 400 hiljada evra, te da su sve troškove oko svadbe kao i medeni mesec platili i preuzeli na sebeLepa Brena i Boba Živojinović, a da je ipak mladencima od vrlo velikodušnih poklona prebogatih gostiju ostalo skoro pola miliona evra, koje planiraju da ulože u zajedničku nekretninu u Americi ili u Beogradu, te i da urade pak novi album poznatoj pevačici sa najboljim muzičkim producentima u SAD-u.

Kum na velelepnoj svadbi je Filipu Živojinoviću bio proslevljeni košarkaš Miloš Teodosić, dok je Aleksandra za kuma odabrala poznatog pevača Acu Pejovića, a goste su zabavljali orkestar Ace Sofronijevića, „Tropico band“ i trubački orkestar Dejana Petrovića.

Kao i pre venčanja, tako je i nakon svadbe Filip bio redovan gost na nastupima svoje supruge, a kada je pevačica završila svoje obaveze oni su se uputili na medeni mesec, gde su najpre boravili u Monte Karlu, gde Živojinovići imaju nekretninu, te su krstarili Jadranom sa Brenom i Bobom, da bi zatim išli na Jamajku, a trenutno uživaju u Parizu, i njihova sreća je još veća od kada su saznali da je Aleksandra Prijović u drugom stanju.

Iako mlada buduća majka, trenutno nema u planu da prestane da nastupa, ona kaže da svakako baš i neće da peva kada bude imala „stomak do zuba“, a istog je mišljenja i Lepa Brena, koja smatra da Aleksandra za time nema potrebe i da je najvažnije da se ona odmara i da vodi zdrav i opušten život u trudnoći, a par je nedavno kada je pevačica ušla u četvrti mesec, saznao da ona nosi dečaka, što su i objavili na svojim profilima na društvenim mrežama.

Ime i Prezime: Filip Živojinović

Nadimak: /

Datum i mesto rođenja: 1985. godina, Beograd, Srbija

Zanimanje: sportski agent; menadžer

Visina:

Težina:

Facebook: https://www.facebook.com/filip.zivojinovic.3

Instagram: https://www.instagram.com/carpediem_fbz/

Twitter: https://twitter.com/carpediem_fbz

YouTube: /

Sponzorisano:

Loading...
loading...