TV lica

Dea Djurdjević – Biografija 2020, Visina, Težina, Godište

Poznata TV voditeljka Dea Đurđević, postala je prepoznatljivo lice na malim ekranima kada se pak pridružila redakciji „Jutarnjeg programa“ na TV „Pink“, gde vodi emisiju „Jutro sa Deom i Sarapom“, odnosno emisiju koja se danas zove „Novo jutro“.

Dea Đurđević – biografija

Lepa plava voditeljka je rođena u Beogradu 19. jula 1992. godine, te je u rodnom gradu završila osnovno i srednje obrazovanje u Prvoj ekonomskoj školi, a pootom i Fakultet Političkih Nauka, smer žurnalistika, te je obrazovana za novinarski posao kojim se bavi.

Međutim, kako je Dea Đurđević još od malena čitala knjige Agate Kristi, te je želela da postane kriminolog, ona je upisala i završila i master na fakultetu za Državnu bezbednost, te i ne čudi to zašto joj je omiljeni hobi streljaštvo, te svaki slobodan trenutak provodi sa majkom i verenikom u streljani, a takođe voli boks, te se trudi da redovno ide da „udara u džak“, posebno kada je pod stresom.

Dea je u vezi sa kolegom novinarem sa TV „Pink“ Mladenom Mijatovićem, koji je od nje stariji čak 20 godina, a koji uređuje i vodi vesti iz hronike na ovoj TV stanici, ali vešto izbegava pitanja kada će se sa njim venčati, te kaže da uživa u romansi i da sve ide baš onako kako je ona i zamišljala, te da ni njoj ni njenom vereniku „venčani list“ ne predstavlja nešto preterano krucijalno u životu..

Karijera poznate voditeljke Dee Đurđević

Iako Dea ima samo 26 godina, te je postala 2017. godine novo lice „Jutarnjeg programa“ na TV „Pink“, koji vodi sa kolegom Predragom Sarapom, ona je pre toga radila kao reporter sa terena za istoimenu emisiju, a pažnju gledalaca je pored profesionalizma privukla i svojom lepotom i dalje je proglašena je za „najlepši dekolte na TV „Pink“-u“.

Naime, pre sadašnjeg voditeljskog angažmana, Dea Đurđević je sarađivala sa tandemom „Pinka“ Jovanom Joksimovioć i Srđanom Predojevićem, koje je izveštavala kao dopisni reporter, te kada su oni u pitanju ima samo reči hvale iako su oni sada voditelji na jednoj konkurentskoj TV stanici, i smatra ih svojim mentorima, od kojih je mnogo naučila o poslu i zbog čega se lakše snalazi u nekim nepredviđenim situacijama koje se svakako dešavaju u programu uživo.

Inače, Dea je svoju karijeru započela na TV „Pink“, još dok je studirala žurnalistiku, te je tada i imala priliku da bude na praksi u ovoj prestižnoj kući, pa je ostala verna svojim počecima, i zato se kako kaže i odlično snalazi sa timom ljudi koji rade na „Novom jutru“, koje ona vodi.

Lepa voditeljka, kojoj često govore da je postala najlepše lice TV „Pink“, ističe da sebe ne vidi kao zvezdu, te da ima običaj da se pojavi praktično u pidžami u studiju, dok ne bude sve spremno za novu emisiju, kada odlazi u šminkernicu, te je njeni saradnici i kolege često u šali opominju da je u „Pinku“ radila sve samo nije bila u obezbeđenju.

Dea Đurđević, kaže da iako se od TV lica normalno zahteva i pristojan fizički izgled, ona je više osoba koja je „muškobanjasta“, te često ide u teretanu, a kozmetičara posećuje samo jednom nedeljno, a kao svoje najveće poroke navodi cigarete i kafu, mada ističe i da zbog brojnih obaveza ne stiže da se hrani zdravo i redovno, pa se to odrazilo i na njenu kilažu, koja se znatno povećala u poslednje vreme.

Privatni život lepe voditeljke emisije „Novo jutro“

Dea je osim svojom pojavom, ali i elokvencijom i sposobnošću da odgovori svakom nezgodnom sagovorniku koga ugosti, jer nema „dlake na jeziku“, privukla pažnju javnosti i svojom vezom sa kolegom novinarem sa TV „Pink“, Mladenom Mijatovićem, koji je izveštač za vesti iz hronike, te je od lepe plavuše stariji čak dve decenije.

Naime, u medijima se pisalo da je pak upravo zbog voditelja i reportera crne hronike Mladena Mijatovića, lepa plavuša Dea Đurđević raskinula dugogodišnju veridbu sa svojim dečkom, jer se u Mladena zaljubila na prvi pogled, odmah kada ga je ugledala a potom i upoznala.

Na pitanja da li joj razlika u godinama smeta, Dea Đurđević samouvereno odgovara da ona to i ne primećuje, te da Mladen i ona savršeno funkcionišu, jer su oboje ostvareni i uspešni u poslu koji rade, a kaže u šali da je odlično i što su po ceo dan nerazdvojni, jer rade u istoj TV kući, gde im je kancelarija jedna do druge.

Inače Mladen Mijatović je svojoj verenici za 26. rođendan koji je nedavno proslavila, za malo pa „skinuo zvezdu sa neba“, jer joj je poklonio sertifikat da je postala vlasnica jedne zvezde što je ona ponosno okačila na svoj „Instagram“ profil.

Poznati par se od posla najradije opušta na zajedničkim putovanjima, te je tako Dea iznenadila Mijatovića kada ga je častila luksuznim putovanjem za dvoje u avgustu mesecu, kada su najpre otputovali na Šri Lanku a potom i uživali na Maldivima, puneći verovatno baterije za sve nove poslovne obaveze.

Voditeljka ističe da ju je kod Mladena najviše očaralo to što je uprkos težini posla koji radi, on uvek pozitivan i nasmejan, te čak i kada mora da ode na teren u tri ili četri sata ujutru, on nju na poslu dočeka sa osmehom, te zaljubljena Dea za svog verenika kaže da je jednostavno „divan“.

Iako je najpre bilo u planu da „Jutarnji program“ na TV „Pink“ vodi Lea Kiš, koja je pak takav angažman odbila, Dea ne želi da ulazi u razloge i detalje, te kaže da je srećna što joj se ukazala ovakva poslovna prilika,. A u nekadašnjim saradnicima Jovani i Srđanu, vidi samo zdravu konkurenciju, te i podsticaj da ona i njen kolega Predrag Sarapa budu još aktivniji sa ciljem da budu najgledaniji.

Za sebe Dea često kaže da je po prirodi pravi avanturista i da je uvek željna i voljna da nekoga iznenadi i obraduje, ali da je vrlo ozbiljna kada je reč o poslu, te da nema mesta za greške i da se pažljivo priprema za svaku emisiju koju radi, te u studio dolazi pre svih ostalih članova svog tima, kako bi na miru uz kafu pripremila najvažnije vesti koje će prezentovati publici tog jutra.

Mada je voditeljka kako sama kaže nekada bila prava „spavalica“, sada joj nije teško da ustaje u 5 sati ujutru, jer se bavi poslom koji obožava, a i već je navikla na takav tempo, tako da za sada nema problema, osim kada izađe u neki noćni provod, što se generalno retko dešava, jer ona i Mladen najviše vole da se opuste u kućnoj atmosferi, te da pogledaju neki dobar film ili seriju.

Lepa Dea kaže da ona živi kao sav normalan svet, te da vikendom ide sa mamom na pijacu, ali kada joj se desi da se uspava „do podne“, ode da ipak mami pomogne da ponese pretrpane kese, te ističe da je starija populacija na pijaci prepoznaje jer su oni ipak najveći deo publike koja gleda „Novo jutro“.

Voditeljka u šali kaže i da je sugrađani retko prepoznaju kada je u „opuštenoj varijanti“, te je u farmerkama i majici i bez i malo šminke, ali da oni koji je znaju imaju običaj da je preispituju zašto nekog gosta nije pitala neko određeno pitanje, te i da je kritikuju što je propustila da nekoga „ispita“ ono što je njih baš zanimalo.

Kako je Dea u horoskopu rak, najzanimljiviji poklon joj je bio kada je od političara Ivice Dačića dobila živog raka na poklon, kada je pak on gostovao u njenoj emisiji, te kaže da sa svim našim političarima ima korektan odnos, iako oni baš i ne vole novinare, te se trude da ih što više „drže na distanci“.

Kako je voditeljka plavuša, ističe da se često sretala sa predrasudama da su sve plavuše po difoltu „slatke ali ne baš preterano inteligentne“, te da se svi začude kada kaže da ima završen FPN, kao i da ima odbranjen master rad iz bezbednosti.

Ime i Prezime: Dea Đurđević

Nadimak: najbolji dekolte „Jutarnjeg programa“

Datum i mesto rođenja: 19. jul 1992. godina, Beograd, Srbija

Zanimanje: novinar; TV voditelj

Visina: /

Težina: /

Facebook: https://www.facebook.com/dea.durdevic

Instagram: https://www.instagram.com/deadjurdjevic/

Twitter: https://twitter.com/deadjurdjevic

YouTube: /

Sponzorisano:

Loading...
loading...