TV lica

Zorica Desnica – Biografija 2020, Visina, Težina, Godište

Zorica Desnica je majka jednog od najzgodnijih muškaraca na javnoj sceni. Iako mnogi ne znaju, poznati jugoslovenski teniser, Slobodan Boba Živojinović, pre zajedničkog života sa Lepom Brenom, bio je u ljubavnoj vezi sa Zoricom.

Kao plod njihove ljubavi, na svet je došao Filip Živojinović 1985. godine.

Zorica Desnica – Biografija

Zorica Desnica, danas udata Nakić, rođena je u bivšoj Jugoslaviji, gde je živela sve do svog drugog braka.

O njenom privatnom životu zna se vrlo malo, trudi se da ne bude u žiži javnosti. Odana je majka i supruga, te se čitavog života trudila da priušti svojoj deci sve što im je potrebno.

Iz prvog braka ima jedno dete, sina Filipa, dok iz drugog, koji i dalje traje, ima dvoje dece. Sina Maria i ćerku Ivu.

Svoju mladost provela je na prostoru nekadašnje Jugoslavije, to se promenilo kada je nakon razvoda upoznala svoju novu ljubav.

Trenutno sa svojom porodicom živi u Sjedinjenim Američkim Državama (SAD), a Beograd obilazi povremeno.

Život u bivšoj Jugoslaviji i prvi brak

Svojom lepotom očarala je mnoge muškarce, a jedan od njih bio je i Boba Živojinović.

Svakako jedan od naših najboljih tenisera kada je istorija Jugoslovenskog tenisa u pitanju, bio je Slobodan Živojinović. Profesionalni tenis je igrao od 1981. godine do 1992. godine, u tom periodu je kratko bio u braku sa Zoricom.

Zorica svoje prvo dete donosi na svet 1985. godine u Beogradu, bio je to Filip Živojinović, koji je danas izrastao u prelepog mladog muškarca. Bez obzira na dete, par nije uspeo da opstane.

U javnosti su kružile mnoge spekulacije o razlogu njihovog razvoda, mnogi su pričali da je Lepa Brena doprinela tome, neki su pričali da zbog njegovog konstantnog odustva, zbog turnira, nisu mogli da budu više zajedno. Nijedna od navedenih spekulacija nije potvrđena, a Boba i Zorica ostali su u korektnim odnosima sve do danas.

Sin Filip ostao je kod oca, a zajedničkim snagama porodice Živojinović i Nakić ulagale su u Filipovo obrazovanja, kao i u vaspitanje pre svega.

Nakon razvoda, otac njenog deteta, Boba Živojinović, ubrzo je otpočeo romansu sa pevačkom legendom Lepom Brenom. Par se nakon četiri godine zabavljanja venčao 1991. godine, a njihovo venčanje bilo je događaj veka.

Zoričin najstariji sin ostaje da živi sa Bobom i Lepom Brenom u Beogradu, gde je završio jedan deo svog školovanja. Prvo je završio prestižnu dvojezičnu školu pod nazivom “British International School“, da bi nakon toga otišao u Ameriku 2009. godine gde upisuje i završava “Rice University“ u Hjustonu.

Za vreme koje je proveo u Americi, često je odlazio kod majke. Sjajno se slaže sa njeno dvoje dece, iako su mlađi od njega.

Odlazak u Ameriku Zorice Desnice

Zorica je razvod podnela poprilično teško. Nakon određenog vremena upoznaje zgodnog Ivu Nakića, poznatog bivšeg hrvatskog košarkaša, sa kim se ubrzo upušta u ljubavnu vezu. Iako joj se odmah dopao, zbog prvog braka, nije želela da se prebrzo stvari odigraju.

Svakako da se može reći da je Zoričin tip muškarca uspešan sportista. Kao što je već pomenuto, Boba je ostvario ogroman uspeh u solo karijeri i prezentaciji bivše Jugoslavije, dok je Ivo igrao profesionalno košarku od 1984. do 2001. godine.

Za vreme svoje dugogodišnje karijere ostvario je ogroman uspeh, davne 1985. godine osvojio je Kup evropskih šampiona u zagrebačkoj Ciboni, odakle odlazi godinu dana kasnije u Partizan gde se zadržava šest sezona.

Za vreme sezona provedenih u Partizanu, osvojio je zajedno sa klubom Prvenstvo Socijalističko Federativne Republik Jugoslavije 1986/ 87. godine, isti uspeh postižu 1991/ 92., kao i Kup SFR Jugoslavije 1988/ 89. i Kup SR Jugoslavije dve godine kasnije.

Ovo su samo neki od uspeha bivšeg hrvatskog košarkaša, a za vreme većine njih, njegova najveća podrška bila je upravo Zorica Desnica.

Par odlučuje da svoju vezu kruniše brakom i osnuje svoj dom i porodicu. Od trenutka kada se venčala za Ivu Nakića, Zorica se više ne preziva Desnica, već rado uzima prezime svog supruga i od tada do danas poznata je kao Zorica Nakić.

Nakon nekoliko godina, Ivo i Zorica se ostvaruju kao roditelji. Dobijaju dvoje prelepe dece, ćerku Ivu i sina Maria. Iva je lepotu povukla na majku, dok je Mario krenuo stopama oca kada je sport u pitanju.

Naime, mladi Mario Nakić rođen je 14. juna 2001. godine, a već se istakao kao košarkaš. Od malih nogu je voleo sa ocem da igra košarku, nakon čega je uskoro počeo i sa ozbiljnijim treninzima. Majka Zorica ga je uvek podržavala u tome, te ga je redovno vodila na treninge.

Zoričini sinovi se odlično slažu, s obzirom da je pomenuto da je Filip veoma često posećivao majku u Americi, za vreme svog studiranja, uspeo je da se poveže sa svojim polubratom i polusestrom, iako je Zorica na početku bila malo skeptična s obzirom na razliku u godinama.

Poslednji put se pojavila u Beogradu ove godine, kada se, njen sin prvenac, Filip Živojinović ženio. Filip je sa svojom dugogodišnjom devojkom, popularnom pevačicom, Aleksandrom Prijović odlučio da stupi u brak u junu ove godine.

Mladi par se zabavljao tri godine, na samom početku su krili svoju vezu, a kako je Filip lep i zgodan, često su ga povezivali sa mnogim damama na našoj estradi. Jedno vreme su kružile glasine kako su on i Svetlana Ceca Ražnatović u tajnoj vezi. Međutim, ubrzo ozvaničavaju svoju vezu i od tog trenutka postaju nerazdvojni.

Zorica se na njegovom venčanju pojavila u prelepoj zelenoj haljini, u kojoj je oduševila sve prisutne. Lepa Brena je bila u njenoj blizini, s obzirom da su svi članovi porodice Nakić bili među bliskim zvanicama, kao i svi iz porodice Živojinović.

Lepa Brena i Zorica imaju korektnu komunikaciju, te se ne obaziru na brojne izjave u javnosti kako je Filipova i Aleksandrina svadba preslikana Bobina i Brenina. Ne čudi ovakvo mišljenje s obzirom da je broj zvanica bio ogroman, te da se na svadbu potrošilo 400 000 eura. Na sreću Aleksandre i Filipa, sve troškove kada je organizacija svadbe u pitanju, kao i medeni mesec, preuzeli su Boba i Brena.

Zorica Desnica je zajedno sa Aleksandrinom mamom, Borkom Mihajlović, svojim sinom Filipom i snajom Aleksandrom Prijović, provela nekoliko dana u predivnom Rimu.

Težina: /

Visina: /

Godište: /

Sponzorisano:

Loading...
loading...