TV lica

Ivana Stamenković Sindi – Biografija 2020, Visina, Težina, Godište

Ivana Stamenković poznata i kao Sindi, bila je jedna od najpoznatiojih manekenki i članica grupe „Models“, a danas se posvetila nekom drugom poslu i ponosna je majka svoje ćerke jedinice, te je i učestvovala u nekoliko reality programa, a spekuliše se da bi mogla da se nađe u užem izboru za novu sezonbu „Zadruge“ na TV „Pink“.

U nastavku teksta će biti nešto više reči o karijeri i privatnom životu ove prelepe manekenke i pevačice, te i o njenoj borbi za starateljstvo nad ćerkom i suđenju sa bivšim suprugom koji ju je tokom zajedničkog braka fizički i psihički maltretirao, i što je bilo veoma propraćeno u medijima u porethodnih nekoliko godina.

Ivana Stamenković Sindi – biografija 

Poznata bivša manekenka i pevačica je rođena u Beogradu 5. jula 1979. godine, a svoju karijeru modela je počela kada je imala svega šesnaest godina i kada se i priključila popularnoj grupi „Models“ te je bila u najpopularnijoj postavi sa Ivanom Berendikom i Sandrom Meljničenko, kao i sa Mimi Karanović.

Kako je bila poznata manekenka, Ivana Stamenković je pored karijere u grupi „Models“ koju je 1995. godine osnovao estradni menadžer Milan Vrbić Vrba, učestvovala i u brojnim muzičkim spotovima tada popularnih grupa i solista, te se pojavila u spotu grupe „Divlji kesten“, kao i u spotu repera Grua i kod Cece Ražnatović.

Ivana ima i mlađu sestru Nevenu Stamenković (udata Adžemović) koja je takođe bila manekenka i jedna od članica pomenute grupe „Models“ zajedno sa svojom sestrom, da bi kasnije postala i narodna poslanica na listi SNS-a.

Ivana Stamenković je u međuvremenu i diplomiorala na Megatrend univerziotetu na smeru za ekonomiju i menadžment, te je jedno vreme i radila kao asistent na pomenutom fakultetu, iako su je mnogi optuživali da je kupila diplomu.

Sindi je u grupi „Models“ važila za najlepšu i najsmeliju devojku, koja je imala onaj neki „It faktor“, te je i jedno vreme bila u vezi sa osnivačem grupe Milanom Vrbićem Vrbom, da bi je kasnije povezivali sa fudbalerom Leom Lerincom i reperom Daliborom Andonovim Gruom, kao i sa biznismenom Aleksandrom Radekom.

Ivana Stamenković Sindi se udala u septembru 2009. godine za dugogodišnjeg momka Nikolu Pavlovića, sa kojim je dobila ćerku Petru, ali nse nakon samo sve godine brak raspao i Ivana je bivšeg muža optužila za nasilje i sa njim se do skoro sudila za starateljstvo nad ćerkom.

Muzička i manekenska karijera Ivane Stamenković Sindi

Ivana je jedna od retkih članica koja je u grupi „Models“ ostala praktično do njenog raspada 2008. godine, i snimila je nekoliko poznatih albuma, te je nakon prestanka postojanja grupe ona odlučila da se posveti manekenskoj karijeri, a već je 2013., godine je učestvovala u čuvenom reality programu „VIP Veliki Brat“, te je izdala i singl numeru „Telo gori“ ali nije postigla neke veće i zapaženije uspehe kao solo pevačica.

Dok je bila u grupi „Models“ Ivana Sindi je snimila nekoliko albuma dok je grupa bila u jeku popularnosti, a to su – „Made in Belgrade“ (iz 1997. godine); „Pusti nas u disko“ (iz 1999. godine); „The best of“ (iz 2001. godine) i „Kolo“ (iz 2003. godine).

Najpopularniji hitovi grupe „Models“ su bili „Šef stanice“; „Vedro nebo nad Srbijom“; „Kolo“; „Pare, pare, pare“ i mnoge druge, mada su zluradi jezici smatrali da devojke ne umeju da pevaju i da publika na njihove nastupe dolazi samo jer su vrlo atraktivnog izgleda.

Pored manekenstva i muzike je Ivana Stamenković rešila da se oproba i kao dizajnerka, te je u pomenutom reality programu često nosila svoje kreacije koje je na taj način pokušavala da promoviše, ali tek je rešena da se na tom polju ostvari i da postigne neke veće uspehe.

Kako je Ivana učešćem u „VIP Velikom Bratu“ pokazala da ima talenta za reality formate, kada je ostvarila romansu sa kaskaderom Urošom Ćertićem, te se fizički sukobila sa manekenkom Nevenom Miličević koja ju je počupala za kosu, dobila je ponudu od produkcije TV „Pink“ da uđe u „Zadrugu 3“ i kako je rešila najzad sve privatne probleme koje je imala, vrlo je moguće da će ući u pomenuti reality.

Dok je bila mlada i poznata manekenka, Ivana Stamenković se kako je ranije i navedeno pojavila u spotovima brojnih poznatih izvođača, i to u spotu grupe „Divlji kesten“ za pesmu „Ko će suze da ti briše“, te u spotu za pesmu „Neodoljiv neumoljiv“ Svetlane Cece Ražnatović, kao i u spotu repera Dalibora Andonova Grua za numeru „Biću tu“, i danas te dane pamti kao prelepe i pune putovanja i uživanja, ali ističe da joj nekada preterana pažnja medija i lažni natpisi nisu prijali te da je osećala ne retko preveliki pritisak za svoje mlade godine.

Privatni život Ivane Stamenković Sindi 

U medijima je Ivana Stamenković dobila epitet „žene od skandala“ nakon što je po razvoduod supruga Nikole Pavlovića, svoju ćerku Petru ostavila da sa njim živi u njihovom zajedničkom stanu, a onda se u medijima plasirala priča da je Petru Nikola kidnapovao, i da ga je Ivana tužila i čak tražila da se potpiše peticija da se njoj ćerka vrati.

Nikola je tužio svoju bivšu suprugu istakavši da o njemu plasira laži u medijima i da je on morao da čuva ćerku jer je ona učestvovala u reality programu „VIP Veliki Brat“, te je i tada počela vezu sa kaskaderom Urošom Ćertićem, sa kojim je po izlasku iz pomenutog šou formata jedno vreme do raskida živela u svom stanu.

Medijska saga o bivšim bračnim partnerima se nastavila kada je dospela do novinara informacija da je Ivana svog muža Nikolu pretukla jednom prilikom, što je ona demantovala, te okrenula na svojoj Facebook stranici, priču na to da je nju suprug tukao i maltretirao, i pomenula i njegove roditelje koji su se stalno mešali u njihov odnos i da je nikada nisu prihvatali kao snaju, te da nisu voleli ni svoju unuku Petru.

Sindi je tada navela da je sve tri godine veze i braka sa Nikolom trpela uvrede i maltretiranja, te da nije želela da je Nikolina porodica koja je ugledna smatra sponzorušom, i da je zbog toga odlučila da se razvede, dok sve njene navode nikola nije želeo da komentariše i rekao je da će sve da se završi na sudu kako i treba da bude.

Međutim, da skandalima nije bilo kraja, ispostavilo se i kada je advokat Nikole Pavlovića koji ga je zastupao u borbi za starateljstvo nad ćerkom Petrom, Dragan Krajnović optužio manekenku da ga je na jednoj zabavi u toku svađe ubola viljuškom u rame i tada je protiv nje podneo i tužbu.

Kada su je novinari kasnije i pitali da potvrdi ili demantuje navode Nikolinog advokata, Ivana Stamenković je istakla da je sve to laž i da se Dragan Krajnović bavi „mutnim poslovima“ i da mu je zbog toga i automobil jednom prilikom „dignut u vazduh“.

Na žalost Sindi je izgubila staratelstvo nad ćerkom Petrom, a zastareo je i slučaj koji je prijavila sudu za nasilje njenog supruga Nikole, pa je na kraju rešila da se zbog ćerke pomiri sa bivšim mužem jer smatra da devojčica treba da odrasta u jednom normalnom i zdravom okruženju i čini se da se drama najzad završila na najbolji mogući način.

Iako je jedno vreme Ivana Stamenković razmišljala da se obrati sudu u Strazburu, jer ju je naš sud proglasio nepodobnom majkom, i mogla je da ćerku viđa samo dva pšuta nedeljno, zbog čega su kako kaže patile i ona i devojčica, ipak je rešila da se smiri i da sačeka konačnu odluku suda, ali je na kraju ostala bez starateljstva i to ju je veoma povredilo i čak se i jedno vreme povukla zbog stanja depresije.

Na račun svog bivšeg muža je prelepa bivša manekenka Ivana Stamenković iznela teške optužbe u kojima je navela da ju je Nikola tukao i na njenom telu gasio cigarete, a sve to jer joj je branio da peva i da se bavi modelingom jer je bio preterano posesivan i ljubomoran, ali je na kraju slučaj koji je manekenka vbodila od 2012. godine proglašen zastarelim i sve optužbe su odbačene, i Sindi je bila ogorčena jer se sve tako loše završilo po nju.

Danas prelepa bivša manekenka i pevačica Ivana Stamenković  uživa sa svojim novim mlađim izabranikom, te kaže kako je ispunjena i srećna, i planira da se posveti dizajnu kao svojoj velikoj ljubavi jer je oduvek bila vezana za modu na ovaj ili onaj način.

Ivanin životni moto jeste izreka „Nikad ne reci nikad“, te sebe smatra i tvrdoglavom i previše iskrenom, ali te svoje osobine ne navodi nužno kao mane, jer su joj mnogo puta olakšale da se snađe u životu i pomogle su joj koliko i odmogle u nekim situacijama.

Ivana nije ostala u kontaktu sa Sandrom Meljničenko i Ivanom Berendikom sa kojima je bila baš izuzetno bliska dok su pevale u grupi „Models“ kako sama kaže jer su se one udaljile i otišle u svet, ali je zato i danas u dobrim odnosima sa članicama grupe koje su ostale u Beogradu, i ona se posebno često viđa sa Mirjanom Mimi Živanović, Nadeždom Nađom Jokić, kao i sa svojom rođenom setrom Nevenom Adžemović.

Jedno vreme je Sindi bila dobra drugarica sa starletom Sorajom Vučelić, koju je upoznala kada je učestvovala u reality programu „VIP Veliki Brat“, ali kako je pomenuta starleta stavljena na listu nepoželjnih osoba u Srbiji, i to prijateljstvo je u međuvremenu zbog daljine prestalo.

Poznata manekenka Ivana Stamenković je presrećna jer danas može da uživa sa svojom ćerkom Petrom, kojoj je za deveti rođendan priredila prelepu žurku u dečijoj igraonici i ispunila je svojoj mezimici sve želje, te je zadovoljna i što je najzad uspela da izgladi nesuglasice sa svojim bivšim suprugom Nikolom Pavlovićem, koji je i sam, došao na rođendan njihove ćertke, i mala Petra je bila srećna što su joj oba roditelja tu i što su najzad u dobrim odnosima kao prava porodica.

Ivana je istakla da je najzad uspela posle sedam mučnih godina suđenja i rasprava da sa Nikolom zarad Petre nađe zajednički jezik, i da su oboje popustili i o svemu porazgovarali, i kao dve zrele osobe doneli odluku da nastave da se zajednički staraju o naslednici, i da je tako najbolje.

Ime i Prezime: Ivana Stamenković 

Nadimak: Sindi; „Sindi Models“

Datum i mesto rođenja: 5. jul 1979. godine, Beograd, Srbija

Zanimanje: manekenka; dizajnerka; pevačica; reality učesnica

Visina: /

Težina: 50 kg

Facebook: https://sr-rs.facebook.com/sindi.official

Instagram: /

Twitter: /

YouTube: /

Sponzorisano:

Loading...
loading...