Muzičari

Aleksandra Prijović – Biografija 2020, Visina, Težina, Instagram, Facebook

Nakon što je učestvovala u takmičenju “Zvezde Granda”, Aleksandra Prijović je postala jedna od mladih devojaka koja je izašla iz okvira anonimnosti i koja je zahvaljujući svom glasu, tačnije talentu za pevanje postala poznata široj javnosti. Ipak, najveću popularnost, Aleksandra Prijović je stekla zahvaljujući emotivnoj vezi sa Filipom Živojinovićem, sinom poznatog bivšeg tenisera Bobe Živoinovića i pastorkom jedne od najpopularnijih pevačica sa ovih prostora Lepe Brene.

Naime, Aleksandra i Filip su u ozbiljnoj emotivnoj vezi već nešto više od godinu dana i u medijima se uveliko spekuliše o tome, da će upravo Aleksandra postati Bobina i Brenina snajka. Da li će se prognoze i nagađanja medija zaista obistiniti, pokazaće vreme, a do tada, Aleksandru ćete imati prilike da gledate i da slušate kao jednu od trenutno najpopularnijih mladih članica Granda.

Aleksandra Prijović – biografija

Aleksandra Prijović, rođena je 22. septembra 1995. godine u Somboru, odakle se nakon razvoda svojih roditelja Nedeljka Prijovića i Borke Mihajlović preselila u grad Beli Manastir u Hrvatskoj u kojem je odrasla i u kojem je sa majkom živela sve do započinjanja ozbiljne muzičke karijere zbog koje se preselila u Beograd.

Činjenicu da su joj roditelji razvedeni još od perioda kada je bila sasvim mala devojčica, Aleksandra opisuje kao neprijatan i kao za nju veoma stresan detalj iz detinjstva.

Naime, Aleksandri je doslovno oduvek smetalo to što su joj roditelji razvedeni i kako kaže njena patnja zbog toga što joj otac i majka nisu zajedno posebno je dolazila do izražaja u vreme praznika kada je morala da bira da li će praznične trenutke podeliti sa majkom ili sa ocem.

Ono što je pritom jako važno napomenuti, jeste da uprkos tome što je jako patila i što u određenoj meri i danas pati zbog razvoda svojih roditelja, Aleksandra nikada nije osudila svoje roditelje zbog toga što su razvedeni i zbog toga što su joj na taj način uskratili mogućnost da odrasta u skladnoj i u srećnoj porodici uz oba roditelja. Naprotiv, Aleksandra je izuzetno vezana i za svoju majku i za svog oca i kako navodi, snagu ljubavi koju oseća prema njima, ne može da uporedi sa snagom nijedne druge vrste ljubavi.

Poučena iskustvom koje ima kao dete razvedenih roditelja, Aleksandra Prijović još od malih nogu mašta o tome da jednog dana ima srećnu i složnu porodicu i da ne dozvoli sebi da ponovi grešku koju su napravili njeni roditelji.

Bez obzira što je iz navedenih razloga imala detinstvo obeleženo stresnim momentima, Aleksandra Prijović se priseća i mnogobrojnih lepih trenutaka koje je doživela u detinjstvu. Kada god su bili u prilici, iako razdvojeni, njeni roditelji su se trudili da je na neki način obraduju, da joj poklone pažnju i da je učine srećnom.

S obzirom da se Aleksandrina majka Borka, baš kao i ona bavi pevanjem, dešavalo se da je u periodu Aleksandrinog odrastanja često morala da otputuje van grada u kojem su živele kako bi održala svoj nastup, tačnije kako bi pevala na različitim veseljima. Ipak, ma koliko daleko da je otišla, Aleksandrina majka se kući vraćala uvek pre nego što Aleksandra zaspi i nikada nije dozvoljavala da Aleksandra dugo vremena provede sama. Na toj činjenici, tačnije na pažnji koju joj je majka na opisan način ukazivala, Aleksandra će svojoj majci biti zauvek zahvalna.

Ono na čemu će Aleksandra svojoj majci takođe zauvek biti zahvalna, jeste to što je upravo od nje nasledila talenat za pevanje.

Svoj talenat za pevanje, Aleksandra je otkrila još dok je bila jako mala, tačnije čak i pre nego što je pošla u osnovnu školu i još tada, maštala je o tome da će jednog dana kada poraste postati poznata i uspešna pevačica.

Dok je pohađala osnovnu školu, Aleksandra je učestvovala na različitim školskim priredbama na kojima je sa velikim zadovoljstvom koristila priliku da zapeva .

Od početka karijere do danas

S obzirom da je njena ljubav prema muzici iz godine u godinu rasla, Aleksandra Prijović je već sa trinaest godina snimila svoje prve pesme i to pesmu pod nazivom “Majko” i pesmu pod nazivom “Boli svaka tvoja reč”. Pomenute pesme, Aleksandra je snimila u saradnji sa izdavačkom kućom “Mega Sound”.

Kada je imala samo četrnaest godina, a to je bilo 2009. godine, Aleksandra Prijović je već počela da peva na svadbama i na drugim veseljima, a neretko, mada je to izbegavala, imala je i svoje nastupe u kafanama. Kako se sada priseća i kako navodi, njen najveći honorar koji je imala u vreme pevanja na svadbama, a pre započinjanja ozbiljne muzičke karijere, iznosio je 1.000 eura. Jedan određeni period, pre nego što je započela svoje učešće u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”, Aleksandra Prijović je pevala u kafani čija je vlasnica popularna pevačica Zorica Marković.

Zbog toga što je bila često poslovno angažovana, Aleksandra Prijović srednju školu nije pohađala redovno već vanredno.

2011. godine, kada je napunila šesnaest godina i kada je samim tim stekla pravo za učešće u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”, Aleksandra Prijović se uz ogromnu podršku svoje majke Borke, ali i uz ogromnu podršku svog oca Nedeljka, prvi put prijavila za ovo takmičenje. Međutim, u toj sezoni takmičenja, Aleksandra nije uspela značajno da pokaže i da iskaže svoj pevački talenat i samim tim nije uspela da stigne do finala takmičenja niti da zauzme neki zapažen takmičarski plasman, tako da je u tom periodu, morala još da sačeka na sticanje popularnosti i na započinjanje građenja ozbiljnije muzičke karijere.

Neposredno nakon učešća u takmičenju “Zvezde Granda”, Aleksandra Prijović je nastavila da peva u kafanama i na svadbama i zahvaljujući istrajnosti koju je nosila u sebi nije odustala od svoje želje da se ponovo oproba u istom muzičkom takmičenju i da ponovo na isti način pokuša da započne građenje ozbiljnije muzičke karijere.
Shodno toj činjenici, 2013. godine, Aleksandra se ponovo prijavila za učešće u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda” i ovog puta, na njenu, ali i na ogromnu radost njene majke i njenog oca, imala je neuporedivo više sreće.

Naime, ovog puta, Aleksandra Prijović je uspela da se plasira u finale takmičenja u kojem je zauzela četvrto mesto. Na listi finalista u sedmoj sezoni takmičenja za “Zvezde Granda”, ispred Aleksandre se našao Slobodan Đurković koji je zauzeo treće mesto, Nemanja Anđelović koji je zauzeo drugo mesto i Amar Jašarspahić, poznatiji kao Amar Gile koji je zauzeo prvo mesto, odnosno koji je odneo pobedu.

Kao četvrtoplasiranoj takmičarki sedme sezone takmičenja za “Zvezde Granda”, Grand produkcija je Aleksandri omogućila da snimi pesmu pod nazivom “Još večeras plakaću za tobom”.

Iste godine, dakle 2013. godine, Aleksandra Prijović je takođe u saradnji sa Grand produkcijom snimila i objavila još jednu svoju pesmu, a to je pesma pod nazivom “Ma pusti ponos”. Ova pesma, realizovana je u formi duetske pesme i to u okviru saradnje između Aleksandre i njenog kolege Amar Gileta, koji je kao što smo to već i napomenuli proglašen pobednikom sedme sezone takmičenja za “Zvezde Granda”.

Već sledeće, 2014. godine, Aleksandra Prijović je snimila i objavila novu pesmu, a to je pesma pod nazivom “Za nas kasno je”. Ovu pesmu, Aleksandrina publika je sjajno prihvatila i ta činjenica, omogućila je Aleksandri da postane jedna od prenutno najpopularnijih mladih Grandovih pevačica.

2015. godine, Aleksandra Prijović je snimila i objavila je još jednu u nizu svojih pesama, a to je pesma pod nazivom “Šta bi”, koja je realizovana kao duet i to u okviru Aleksandrine saradnje sa poznatim pevačem MC Stojanom. Prema broju pregleda koje ima na YouTube-u, ova pesma se smatra jednom od najpopularnijih i najslušanijih pesama Aleksandre Prijović.

2016. godine, Aleksandra Prijović je snimila i objavila je pesmu pod nazivom “Totalna anestezija” koja je za jako kratko vreme postala izuzetno popularna i koja se shodno tome zavrtela na radio i na televizijskim stanicama.
Krajem iste godine, tačnije u oktobru 2016. godine, Aleksandra Prijović je snimila i objavila i pesmu pod nazivom “Senke”, koja je postala veliki hit.

2017. godine, Aleksandra Prijović je snimila i objavila je dve nove pesme, a to su pesma pod nazivom “Uspomene” i pesma pod nazivom “Litar vina litar krvi”. Pesmu “Litar vina litar krvi”, Aleksandra Prijović je realizovala u formi duetske pesme i to u okviru saradnje sa Acom Pejovićem. Na stvaranju ove pesme, učestvovao je i popularni trubač Dejan Petrović.

Bez obzira što je 2013. godine uspela da započne građenje ozbiljnije muzičke karijere, Aleksandra Prijović je uporedo sa tim nastavila da peva na svadbama i na različitim događajima. Jedan od događaja na kojima je Aleksandra Prijović pevala, bio je osamnaesti rođendan Anastasije Ražnatović. Naime, na proslavi Anastasijinog osamnaestog rođendana, pevala je upravo Aleksandra Prijović i to zajedno sa svojom koleginicom Vanjom Mijatović koja je takođe jedna od bivših učesnica muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” i jedna od trenutno aktuelnih Grandovih pevačica.

Na jednom od događaja koje je ispratila svojim pevanjem, Aleksandra Prijović je upoznala i svog sadašnjeg emotivnog partnera, a to je Filip Živojinović. Naime, Aleksandra je Filipa upoznala na žurci koju je organizovao Filipov brat Viktor, a na kojoj je pevala Aleksandra Prijović.

Aleksandra Prijović privatno

Početkom 2016. godine, Aleksandra Prijović je započela emotivnu vezu sa Filipom Živojinovićem, inače sinom bivšeg poznatog i veoma uspešnog tenisera Bobe Živojinovića i pastorkom poznate folk pevačice Lepe Brene.

Kao što smo već naveli, njih dvoje su se upoznali na žurci koju je organizovao Viktor Živojinović, Filipov brat i ubrzo nakon upoznavanja započeli su emotivnu vezu.

Njihova veza, nije odmah dospela do očiju javnosti i najpre se spekulisalo o tome da su u vezi Aleksandra Prijović i Viktor Živojinović.

Međutim, nakon nekoliko meseci, Aleksandra i Filip su obelodanili svoju emotivnu vezu i na taj način medijima, kao i široj javnosti, postalo je jasno da Aleksandra nije sa Viktorom, već sa Filipom.

Prvi put, Aleksandra i Filip su se javno pojavili zajedno na svadbi poznate pevačice Slađe, koja je bivša članica muzičkog sastava “Alegro bend”.

Nakon što je Aleksandrina emotivna veza sa Filipom dospela do očiju javnosti i nakon što je postalo potpuno očigledno i jasno da su njih dvoje zajedno, u pisanim medijima, osvanula su različita nagađanja od kojih su brojna zvučala jako ružno. Naime, pisalo se o tome da Filip nema podršku od strane svoje porodice u vezi odnosa sa Alksandrom Prijović i da njihova veza nema perspektivu da potraje.

Ipak, kao što je vreme pokazalo, njih dvoje su i dalje zajedno i svojim fotografijama koje su više puta osvanule najpre na njihovim profilima na društvenim mrežama, a zatim i u medijima, a na kojima su prisutni i članovi Filipove porodice, oni su demantovali prethodno objavljene navode medija.

Takođe, u štampanim medijima, više puta su osvanuli natpisi o tome da je Aleksandra Prijović u drugom stanju i da ona i njen dečko Filip čekaju bebu. Međutim, ni ti natpisi nisu potvrđeni kao tačni i jedino što je tačno, jeste da su Aleksandra i Filip u srećnoj emotivnoj vezi koja traje nešto više od godinu dana i u kojoj su emocije obostrane.
Pre nego što je započela emotivnu vezu sa Filipom Živojinovićem, Aleksandra Prijović je određeni period provela u emotivnoj vezi sa svojim kolegom Ljubomirom Perućicom, koji je baš kao i ona jedan od bivših učesnika muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” i koji je i sam jedan od aktuelnih Grandovih pevača.

U medijima, spekulisalo se o tome da je Ljubomir Perućica emotivno jako teško podneo raskid sa Aleksandrom, a neki od Aleksandrinih obožavalaca i danas veruju da Ljubomir pati za njom.

U prošlosti, tačnije u periodu kada je Aleksandra Prijović uspostavila saradnju sa svojim kolegom Amar Giletom i kada je snimila i objavila duetsku pesmu sa njim, postojali su navodi o tome da su njih dvoje u emotivnoj vezi.

Međutim, ti navodi nikada nisu potvrđeni ni od strane Aleksandre Prijović, ni od strane Amar Gileta.
Kao i brojne njene koleginice, nakon što je započela svoju muzičku karijeru i nakon što je postala jedna od Grandovih pevačica, Aleksandra Prijović se podvrgla određenim estetskim korekcijama, kao što su povećavanje grudi i povećavanje usana. Takođe, Aleksandra Prijović je u značajnoj meri promenila svoj fizički izgled i tako što je skinula značajan broj kilograma, ali i tako što je promenila oblik i izgled obrva. Podvrgavanje estetskim promenama koje smo upravo nabrojali, Aleksandra Prijović je lično potvrdila i priznala kroz nekoliko različitih intervjua koje je dala za pisane medije, ali i u okviru gostovanja u televizijskim emisijama.

Postoje navodi o tome da se Aleksandra Prijović podvrgla i drugim estetskim korekcijama, kao što je povećanje jagodica i operacija nosa, ali te navode, Aleksandra kroz svoje izjave nije želela da potvrdi.

Ono što je brojnoj publici Aleksandre Prijović možda takođe interesantno, jeste da je njena majka Borka Mihajlović 2015. godine učestvovala u muzičkom takmičarskom programu koji je namenjen za starije i koji nosi naziv “Nikad nije kasno”, a koji se održava takođe pod pokroviteljstvom Grand produkcije. Takođe, baš kao i u periodu kada je njena ćerka Aleksandra Prijović bila mala, Aleksandrina majka Borka Mihajlović i dalje peva na svadbama i na drugim veseljima. Svi oni koji su imali prilike da vide, ali i da čuju Borku Mihajlović, konstatuju da je fizička i karakterna sličnost između nje i njene ćerke Aleksandre Prijović više nego očigledna.

Otac Aleksandre Prijović, Nedeljko Prijović, nekoliko puta je davao svoje izjave za novine, kako bi na taj način podržao svoju ćerku i kako bi javno naglasio da je na njenoj strani onda kada je mediji optužuju i kada je pominju u lošem kontekstu.

Ime i prezime: Aleksandra Prijović

Datum i mesto rođenja: 22. septembar 1995. godine, Sombor, Srbija

Zanimanje: Pevačica

Visina: /

Težina: /

Facebook:

Instagram:

Sponzorisano:

Loading...
loading...