Muzičari

Zlata Djurković – Biografija 2020, Visina, Težina, Godište

Nova učesnica reality formata „Zadruga 2“, jeste i pevačica Zlata Đurković, koja je učestvovala i u reality programu „Srećna zvezda“ na TV „Happy“, ali se takođe takmičila u muzičkom šou „Pinkove zvezde“.

Pogledajmo za početak njenu biografiju.

Zlata Đurković – biografija

Pevačica Zlata Đurković je rođena 1975. godine u Smederevu, i razvedena je majka blizanaca, koje je dobila iz trogodišnjeg braka sa suprugom sa kojim je ostala i danas u veoma korektnim odnosima.

Javnost je Zlatu upoznala u reality muzičkom takmičenju „Srećna zvezda“ na TV „Happy“, kada je kao tada najstarija učesnica od 36 godina, dobila nadimak „mama“, ali kaže nije se zbog toga ljutila, već se trudila da sve ostale mlađe takmičare iskreno posavetuje u smislu pevanja i dalje karijere.

Iako nije nikada bila medijski poznata, pevačica Zlata Đurković je često isticala da je pevala na proslavama fudbalerima reprezentacije Srbije, te da je tako od Zorana Njeguša za samo tri pesme dobila tadašnjih sedam hiljada maraka, a pevala je i na Zlatiboru na rođendanskoj proslavi mladog fudbalera Nemanje Vidića, pre nego je on postao svetski poznat i oženjen otac troje dece.

Iako je manje poznato, Zlata Đurković je po struci medicinska sestra, te je kako kaže od novca koji je zaradila na nastupima, otišla u Ameriku, gde je čuvala bolesnu decu, te je ipak uprkos plati od oko 400 dolara, shvatila da Amerika nije za nju kao za mnoge „obećana zemlja“, i odlučila je da se vrati u Srbiju.

U medijima su se pojavile i priče da je u Zlatu bio zaljubljen fudbaler Nemanja Vidić, ali da je ona ostala imuna na njegov šarm, i da se udala za jednog trgovca nekretninama, ali da se posle tri godine braka od njega razvela, te da iako je imala spreman album, nikada nije imala novca da ga snimi.

Sa ponosom pevačica ističe da je pevala na Zlatiboru sa mnogim poznatim zvezdama, i da su na nju najveći utisak ostavile Aleksandra Radović i Svetlana Ceca Slavković, a malo kome je dalje poznato da je Zlata Đurković bila i Miss Srbije, i da je pak učestvovala na mnogim muzičkim festivalima.

Sada ćemo videti njen put što se tiče muzičke karijete, kao i reality nastupa.

Zlata Đurković – od potencijalne pevačice do reality takmičarke

Zlata Đurković je bila takmičarka „Pinkovih zvezda“, 2015. godine, ali nije postigla zapaženiji uspeh, iako su članovi žirija bili oduševljeni njenim vokalnim sposobnostima, a tada se družila sa Jelenom Jovanović, takođe pevačicom, ali su se one sukobile nakon što je Zlata glumila u emisiji „Smešno ćoše kod Đoše“, sa poznatim glumcem Dragoljubom Mitićem Đošom.

Naime, Jelena Jovanović je svoju drugaricu optužila da je bila u emotivnoj vezi i sa Đošom i sa njenim tadašnjim dečkom Tutom, što je Zlata oštro demantovala, i prekinula je prijateljstvo sa pevačicom Jelenom Jovanović, koja je o njoj veoma tendenciozno širila neistine.

Zlata je u međuvremenu snimila dve numere „Produžavam „ i „Ovo je kraj“, koje je i prigodno ekranizovala spotovima, a u „Zadrugu 2“ je pre svega ušla kako bi njena pevačka karijera krenula uzlaznom putanjom, jer joj iako se od 1996. godine aktivno bavi pevanjem, uvek manjka mediske pažnje, i do sada nije uspela da pronađe svoje mesto na estradnom nebu.

Zlata danas ima 43 godine, ali joj niko po izgledu ne bi mogao dati toliku brojku, te ističe da već 15 godina živi i radi u Beogradu, a pored serije „Smešno ćoše kod Đoše“, sa poznatim glumcem je sarađivala i u seriji „Savršen dan“, a pevanjem se bavi već 22 godine.

Atraktivna Zlata je istakla da se neće „spuštati ni na čiji niski nivo“, te da će na sve uvrede da odgovara dostojanstveno, jer je svašta u životu naučila i prošla, ali je pre svega majka dvoje dece koja su u pubertetu, i njima se trdudi da uvek ukaže na pravi primer i ponašanje prema drugima.

Zlata je inače u braku sa svojim menadžerom Vladom Novakovićem, te ističe da ce sve pokušaje koje u smislu udvaranja, budu imali muški učesnici reality formata bez premišljanja odbiti, jer je njoj porodica najvažnija stvar na svetu, i trudiće se da se predstavi u kontekstu pevačice jer je to ipak i osnovni razlog zašto se odlučila za učešće u reality programu „Zadruga 2“.

Ime i Prezime: Zlata Đurković

Nadimak: „mama“

Datum i mesto rođenja: 1975. godina, Smederevo, Srbija

Zanimanje: pevačica; reality takmičarka

Visina: /

Težina: /

Facebook: https://www.facebook.com/zlata.djurkovic

Instagram: https://www.instagram.com/zlatadjurkovic/

Twitter: /

YouTube: /

Sponzorisano:

Loading...
loading...