Muzičari

Sara Reljić – Biografija 2020, Visina, Težina

Od trenutka kada je postala jedna od takmičarki treće sezone muzičkog takmičenja koje nosi naziv „Pinkove zvezde“, a koje je emitovano na programu televizije „Pink“, za veoma kratko vreme, Sara Reljić je zahvaljujući svom izgledu uspela da stekne status jedne od najatraktivnijih učesnica ovog muzičkog takmičenja.

Međutim, s obzirom na činjenicu da članove žirija, kao ni brojnu publiku ovog muzičkog takmičenja Sara Reljić nije impresionirala isključivo svojim raskošnim fizičkim izgledom, već i jednako raskošnim muzičkim talentom i glasom, ona je sebi uspela da obezbedi mesto u samom superfinalu muzičkog takmičenja.

Iako u super finalu pomenutog muzičkog takmičenja Sara na njenu ličnu žalost, ali i na žalost njene brojne publike nije uspela da odnese ponudu, ona ipak nije odustala od svoje želje i odluke da počne da gradi muzičku karijeru, pa je shodno tome snimila i objavila svoju prvu pesmu koja nosi naziv “Čak i”.

Upravo pomenuta Sarina pesma, ispraćena je atraktivnim video spotom u kojem se pojavljuje lično ona, a pesma se može poslušati na zvaničnom YouTube kanalu “Pinkovih zvezda”.

Više o Sari Reljić, o tome ko je i kakva je ona privatno, ali i o tome kada je ona u sebi prepoznala svoj muzički talenat, moći ćete da saznate ukoliko pročitate njenu biografiju.

Sara Reljić – biografija

Sara Reljić, rođena je 5. marta 1996. godine u Kotoru u Crnoj Gori. U svom rodnom gradu Kotoru, Sara je provela detinjstvo, upisala je i završila je osnovnu školu.

U periodu pohađanja osnovne škole, Sara Reljić je važila za izuzetno dobru i učenju posvećenu učenicu, a kako ističe, za njenu sposobnost vrednog i kvalitetnog ispunjavanja školskih obaveza, zaslužno je njeno vaspitanje koje je stekla zahvaljujući svojoj majci Indiri koja je u njega ulagala nesebično mnogo truda i predanosti.

Osim lepog vaspitanja, koje je vredno svake pohvale, od svoje majke Indire, Sara Reljić je nasledila i lepotu.

Naime, svi oni koji lično poznaju Saru Reljić i njenu majku Indiru, kao i svi oni koji su bar imali prilike da njih dve vide zajedno, mogu posvedočiti o tome da kada stanu jedna pored druge, Sara i njena majka Indira ne izgledaju kao majka i ćerka, već kao dve rođene sestre.

Sa svojom majkom Indirom, Sara je oduvek imala i danas ima jako posvećenu i kvalitetnu komunikaciju i svaku svoju dilemu ili problem sa kojim se do sada susrela tokom života, Sara je podelila najpre sa njom koju smatra najboljom i najiskrenijom prijateljicom, kao i osobom koja će se u doslovno svakoj prilici i situaciji pobrinuti da da sve od sebe kako bi joj pomogla najbolje što može ili kako bi joj bar dala najbolji mogući savet.

Nasuprot, posvećenom i kvalitetnom odnosu koji ima sa svojom majkom, sa svojim ocem, Sara ima značajno površniji odnos.

Konkretnije, Sarin otac je po profesiji moreplovac, tako da je još od najranijeg detinjstva Sara imala prilike da ga viđa veoma retko, tačnije samo u periodima kada bi se on sa svojih dugih poslovnih putovanja vraćao svojoj porodici i kada bi kratkotrajno provodio vreme u porodičnom domu u Kotoru.

Ipak, iako nema prilike da ga viđa često i da sa njim provodi onoliko vremena koliko želi, Sara svog oca smatra veoma bitnom figurom u svom životu.

Onog trenutka kada se Crna Gora odvojila od Srbije, Sarina majka Indira, odlučila je da se sa Sarom preseli u Srbiju i da njih dve u Srbiji nastave život.

Nakon što su se Sara Reljić i njena majka Indira preselile u Srbiju, Sarin otac je ostao dosledan životu u Kotoru u koji se i dan danas povremeno vraća sa svojih dugih poslovnih putovanja.

Upravo u Kotoru, Sarin otac je započeo zajednički život sa drugom ženom sa kojom je dobio sina, tako da Sara Reljić ima mlađeg polubrata po ocu.

Svog mlađeg polubrata, Sara povremeno obilazi i to najčešće u periodima kada je njihov zajednički otac u Kotoru.

Nakon što je završila osnovnu školu, Sara Reljić je upisala, a četiri godine kasnije je i završila srednju muzičku školu.

Trenutak kada je Sara odlučila da upiše srednju muzičku školu, zapravo je bio trenutak kada je ona shvatila da jednog dana, kada odraste i kada bude dovoljno zrela i sposobna za to želi da se profesionalno bavi muzikom.

Ipak, kako je želela da što bolje i sigurnije obezbedi svoju budućnost, to jest da stekne što širi spektar znanja i kvalifikacija na osnovu kojih će moći da bude sigurnija da će lakše i brže ukoliko to bude potrebno moći da pronađe posao, po završetku srednje muzičke škole, Sara Reljić je odlučila da promeni sferu obrazovanja, tako da je upisala Fakultet tehničkih nauka u Novom Sadu.

Ćinjenica da samim tim što studira u Novom Sadu ima obavezu da bude fizički vezana za Novi Sad, Saru Reljić nije sprečila da se prijavi za učešće u trećoj sezoni muzičkog takmičenja “Pinkove zvezde” i da bude veoma predana i posvećena tom takmičenju.

U okviru učešča u muzičkom takmičenju “Pinkove zvezde”, Sara Reljić je kao što smo to u uvodnom delu teksta već i napomenuli, uspela da za veoma kratak vremenski period doslovno zaseni žiri i publiku, da stekne status jedne od najatrativnijih učesnica ovog tamičenja i da sebi obezbedi mesto u samom superfinalu.

Nakon što je Sarino učešće u muzičkom takmičenju “Pinkove zvezde” završeno, ona je 2017. godine snimila i objavila svoju prvu pesmu. Reč je o pesmi koja nosi naziv “Čak I”, koju je Sara ispratila veoma atraktivnim video spotom u kojem se lično pojavljuje, a koji se može pogledati na zvaničnom YouTube kanalu “Pinkovih zvezda”.

Kako je završila srednju muzičku školu i kako je samim tim muzički obrazovana, osim što zna da peva, Sara Reljić zna i da komponuje muziku.

U želji da što bolje i što uspešnije promoviše svoju prvu pesmu, ali i u želji da se što je moguće više predstavi i prikaže publici iza malih ekrana, Sara Reljić je 2017. godine donela odluku o tome da postane jedna od učesnica rijaliti programa “Zadruga” koji se emituje na programu televizije “Pink”.

Ime i prezime: Sara Reljić

Datum i mesto rođenja: 5. mart 1996. godine, Kotor, Crna Gora

Zanimanje: Pevačica

Visina: /

Težina: /

Facebook: https://www.facebook.com/sara.reljic1

Instagram: https://www.instagram.com/sara_reljic.1/ (@sara_reljic.1)

Sponzorisano:

Loading...
loading...