Muzičari

Aleksandra Mladenović – Biografija 2020, Visina, Težina

Aleksandra Mladenović je mlada pop-folk pevačica i učesnica takmičenja „Zvezde Granda“, koje ju je i proslavilo, te je trenutno jedna od najpopularnijih i najtraženijih domaćih ženskih zvezda, čije pesme i spotoviu na popularnom kanalu „YouTube“, imaju milionske preglede.

Aleksandra Mladenović – biografija 

Mlada „Grand“ zvezda, rođena je u Žitorađi (odakle potiče i Svetlana Ceca Ražnatović, najveća balkanska folk diva), 2. juna 1994. godine, gde je završila osnovno obrazovanje, a zatim je 2009. godine upisala srednju Poljoprivrednu školu, koju je i završila kao vrlo-dobar učenik.

Popularna Aleksandra je pevanjem počela da se bavi sa samo 11 godina, te je vikendom obično nastupala sa ocem i bratom po raznim klubovima ili na privatnim proslavama, a svakoga radnog dana vredno je učila u školskoj klupi.

Muzička karijera Aleksandre Mladenović

Aleksandra Mladenović se prvi put za „Zvezde Granda“ prijavila 2005. godine, a kada je imala svega 11 godina, te tada nije uspela da se plasira u finale takmičenja, ali je svakako ostavila vrlo pozitivan utisak i na stručni žiri i na publiku.

Ponovo se za isto takmičenje, mlada pevačica prijavila 2012. godine, kada je bila manje zapažena ali je uspela da ostvari poznanstvo i prijateljstvo sa Svetlanom Ražnatović, kod koje je vrlo često boravila kada je dolazila na snimanje nastupa u Beograd.

U sezoni 2915/2016. godine, mlada Aleksandra se ponovo prijavila za „Zvezde Granda“, kada je pak uspela da se plasira u superfinale (i bila je najbolje pozicionirana među svim ostalim ženskim izvođačima), ali ne da odnese pobedu (u toj sezoni je pobedu odneo mladi bosanski pevač Ibro Bublin).

Tokom čitavog takmičenja, Aleksandra je isticala da joj je veliku pomoć i podršku pružila upravo Ceca Ražnatović, te da ju je i primila u svoju kuću za vreme takmičenja, i delila joj savete kako da najbolje odabere i otpeva pesme kojima će se predstaviti publici i žiriju.

Od početka pomenute sezone „Zvezda Granda“, Aleksandra je stekla velike simpatije pop zvezde Marije Šerifović, dok pak druga članica žirija, Jelena Karleuša nije bila tako blagonaklona prema Aleksandri, te joj je za jedno izvođenje čak i rekla da se „pretvara u kafansku pevačicu“, a što je i izazvalo opšte polemike u studiju, jer su najveće zvezde domaće estrade, svoje karijere i započele upravo pevajući u kafani.

Nakon završenog superfinala u Sarajevu, 2016. godine je Aleksandra Mladenović snimila svoju prvu pesmu „Moj si, nek’ si najgori“, a zatim 2017. godine i svoj veliki hit „Ljubav ili ludilo“, koji je propraćen i video spotom.

Iste 2017. godine, mlada pevačica je izbacila i numeru „Čekaj, čekaj“ (u saradnji sa kolegom MC Stojanom), a njena najnovija pesma koju je izdala januara 2018. godine, i koja danas ima veliki broj pregleda na kanalu „YoUTube“, je numera „Nema ljubavi da nije bolela“.

Aleksandra ne skriva da joj je najveći muzički uzor upravo Svetlana Ceca Ražnatović, ali i da joj veoma imponuju pohvale i podrška pobednice „Evrovizije“, Marije Šerifović, sa kojom je ostala prijateljica i posle završenog takmičenja „Zvezde Granda“.

Privatni život Aleksandre Mladenović 

Osim što je plenila svojim raskošnim talentom, mlada Aleksandra je osstavila utisak i svojim vrlo atraktivnim izgledom i nastupima, te je bila primećena i od strane brojnih muških kolega.

  1. godine, ona je uplovila u emotivnu vezu sa Urošem Živkovićem, koji je takođe bio jedan od takmičara u „Zvezdama Granda“, ali je njihova romansa doživela krah nakon samo nekoliko meseci.

U međuvremenu su prelepu plavušu povezivali sa sinovima folk zvezde Lepe Brene, Stefanom i sa Viktorom Živojinovićem, a bila je od strane medija označena kao glavni krivac za raskid veze Harisa Berkovića i Rade Manojlović.

Za vreme takmičenja u „Zvezdama Granda“, Aleksandrina najbolja prijateljica je bila Aleksandra Prijović, ali se ubrzo nakon završetka ovog šou programa, njihovo druženje i završilo, jer je popularna Prija smatrala da joj Aleksandra sabotira karijeru sa lažnim nalogom na društvenim mrežama.

Aleksandra ima tetovažu na ruci, koja je ujedno i njen životni moto – „Ono što me nije ubilo, to me ojačalo“, a ne krije i da je početkom 2017. godine ugradila silikonske implante u grudi, te kako kaže tako popravila svoje samopouzdanje.

Iako negira da je radila bilo kakve druge intervencije i estetske korekcije, mediji spekulišu da je pevačica ugradila silikone i u usne.

Iskustva koja je stekla od Cece Ražnatović, mlada pevačica i danas primenjuje u svom pevanju, a savet koji joj je dala ova velika zvezda jeste da uvek treba da bude prirodna i prizemna, te da pak sebi ne dozvoli da je popularnost i slava promene.

Aleksandra Mladenović je vrlo komunikativna i druželjubiva kao osoba, te je u toku takmičenja stekla veliki broj prijatelja, a kaže i da je previše znatiželjna ali i brzopleta u nekim svojim delima i izjavama, pa se zbog toga često i pokaje.

Kao svoje velike idole, pored Cece, mlada pevačica izdvaja i Anu Bekutu i Snežanu Đurišić, a svoj trenutni emotivni status mlada pevačica vešto skriva od javnosti, jer kaže ima ambiciju da svoju karijeru gradi na kvalitetnim pesmama, a ne na ljubavnim skandalima ili pak pisanjima o romansama i najnovijim momcima, jer joj takva vrsta publiciteta niti odgovara niti prija.

Aleksandra trenutno ima zakazane brojne nastupe i gostovanja u zemlji i u dijaspori, a trenutno živi u Beogradu, jer joj zbog prirode posla i čestih putovanja, život u srpskoj prestonici najviše i odgovara, te otkriva da aktivno prikuplja numere kako bi izdala svoj prvi album.

Ime i Prezime: Aleksandra Mladenović

Nadimak: /

Datum i mesto rođenja: 2. jun 1994. godine, Žitorađa, Srbija

Zanimanje: pop-folk pevačica

Visina: /

Težina: /

Facebook: https://www.facebook.com/aleksandramladenovicofficialpage/

Instagram: https://www.instagram.com/aleksandra_mladenovic_/

Twitter: /

YouTube: /

Sponzorisano:

Loading...
loading...