Muzičari

Suzana Jovanović – Biografija 2020, Visina, Težina

Pevačica Suzana Jovanović, osim po pesmama koje je snimila i objavila u toku svoje muzičke karijere koju je započela 1993. godine, javnosti je poznata i kao supruga Saše Popovića, muzičara i direktora čuvene izdavačke kuće „Grand Production“.

Osim kao pevačica i kao supruga, Suzana Jovanović je ostvarena i u ulozi majke i to dvostruko.

Više o Suzani Jovanović, imaćete prilike da saznate ukoliko pročitate njenu biografiju, koju smo sa velikim zadovoljstvom pripremili za vas.

Suzana Jovanović – biografija

Suzana Jovanović, rođena je 1969. godine u Beogradu u kojem je odrasla, završila osnovno i srednje obrazovanje, započela stvaranje svoje muzičke karijere i u kojem i danas živi sa svojom porodicom.

Podatak koji je samo malom delu javnosti poznat, a koji je vezan i koji se odnosi na jedan bitan detalj iz života

Suzane Jovanović, jeste da je ona pre braka sa svojim sadašnjim suprugom Sašom Popovićem, imala još jedan brak u kojem je dobila svog sina Danijela.

Naime, 1987. godine, kada je imala samo osamnaest godina, Suzana Jovanović se udala za svog tadašnjeg momka i u braku sa njim, dobila je sina Danijela. Međutim, da li zbog obostrane nezrelosti i nespremnosti na brak ili iz nekog drugog, njima poznatog razloga, Suzana i njen tadašnji suprug su nakon nešto više od pola godine ipak odlučili da se razvedu i da odvojeno nastave svoj život.

Zbog činjenice da je u ovom kratku braku dobila svog sina Danijela, Suzana Jovanović nikada nije zamerila sebi na pogrešnom izboru i na tome što je ušla u brak koji je odlučila da okonča nakon samo nekoliko meseci.

Deceniju nakon toga, tačnije 1997. godine, Suzana Jovanović je stupila u brak sa svojim sadašnjim suprugom Sašom Popovićem i u braku sa njim, dobila je ćerku Aleksandru.

Svoju ćerku Aleksandru, koju je dobila u braku sa Sašom Popovićem i svog sina Danijela kojeg je dobila u svom prvom braku, Suzana Jovanović smatra svojim najvećim životnim uspehom.

Od početka karijere do danas

Još u periodu pohađanja osnovne i srednje škole, dakle kao devojčica školskog uzrasta, Suzana Jovanović je prepoznala svoju želju da kada odraste postane pevačica i već tada, maštala je o tome da izgradi uspešnu muzičku karijeru.

Suzanina maštarenja, počela su da se pretvaraju u stvarnost 1993. godine, kada je ona i započela da gradi svoju muzičku karijeru i to tako što je u saradnji sa izdavačkom kućom „Diskos“ snimila i objavila svoj prvi muzički album koji nosi naziv „Nekad si mi bio nada“.

1994. godine, samo godinu dana nakon što je snimila i objavila svoj prvi muzički album, Suzana Jovanović je ovog puta u saradnji sa izdavačkom kućom „Juvekomerc“ snimila i objavila i svoj drugi muzički album koji nosi naziv „Rođeni u pravo vreme“. Istoimena pesma sa upravo pomenutog muzičkog albuma i danas se smatra jednom od najuspešnijih i najpopularnijih pesama iz celokupne Suzanine karijere.

1995. godine, ponovo sarađujući sa izdavačkom kućom „Juvekomerc“, Suzana Jovanović je snimila i objavila i svoj treći po redu muzički album koji nosi naziv „Poslaću ti ljubav“.

1996. godine i dalje dosledna svojoj navici da svake godine snima i izdaje novi muzički album, Suzana je snimila i objavila muzički album pod nazivom „Ko me jednom prevari“. Kao i prethodna dva i ovaj muzički album, Suzana Jovanović je snimila i objavila u saradnji sa izdavačkom kućom „Juvekomerc“.

1997. godine, ovog puta sarađujući sa izdavačkom kućom „ZAM“, Suzana Jovanović je snimila i objavila svoj peti po redu muzički album, koji nosi naziv „Plakala bih i bez suza“.

1998. godine, još jednom u saradnji sa izdavačkom kućom „ZAM“, Suzana Jovanović je snimila i objavila je muzički album koji nosi naziv „Didarla“ i koji je ujedno njen sedmi po redu muzički album.

1999. godine, Suzana Jovanović je počela da sarađuje sa izdavačkom kućom „Grand Production“ i kao rezultat te saradnje nastao je njen osmi po redu muzički album koji nosi naziv „Prsten sudbine“.

2001. godine, nakon godinu dana pauze, opet u saradnji sa izdavačkom kućom „Grand Production“, Suzana je snimila i deveti po redu muzički album koji nosi naziv „Blago za robiju“.

2002. godine i dalje sarađujući sa izdavačkom kućom „Grand Production“, Suzana Jovanović je snimila i objavila i svoj deseti po redu muzički album, koji nosi naziv „Ne izlazi sunce zbog tebe“.

2010. godine, nakon punih osam godina pauze, ponovo sarađujući sa izdavačkom kućom „Grand Production“, Suzana Jovanović je snimila i objavila i svoj jedanaesti po redu muzički album koji nosi naziv „Ludilo“. Ovaj muzički album, ujedno je za sada poslednji muzički album koji je Suzana Jovanović snimila i objavila u okviru svoje muzičke karijere.

Nakon snimanja i objavljivanja muzičkog albuma koji nosi naziv „Ludilo“, Suzana Jovanović je počela da snima i da objavljuje muzičke singlove.

2012. godine, Suzana je snimila i objavila muzički singl koji nosi naziv „Tetovaža“.

2013. godine, Suzana Jovanović je svoju vernu publiku obradovala još jednim novim muzičkim singlom, a to je muzički singl pod nazivom „Odavno ti nisam dobra“.

2015. godine, Suzana Jovanović je snimila i objavila muzički singl pod nazivom „Amajlija“.

2017. godine, Suzana je snimila i objavila još jedan u nizu novih muzičkih singlova, a to je muzički singl pod nazivom „Ti si meni sve“.

Od svih pesama koje je Suzana Jovanović snimila i objavila u okviru svoje muzičke karijere, prema mišljenju njene brojne i verne publike, posebno su se izdvojile pesme koje nose sledeće nazive „Rođeni u pravo vreme“, „Ti si meni sve“, „Džabe care“, „Plavuša“ i „Oči oči“.

Ime i prezime: Suzana Jovanović

Datum i mesto rođenja: 1969. godina, Beograd, Srbija

Zanimanje: Pevačica

Visina: /

Težina: /

Facebook: Nije poznato

Instagram: https://www.instagram.com/explore/tags/suzanajovanovic/ (@suzanajovanovic)

Sponzorisano:

Loading...
loading...