TV lica

Dorotea Jovanović – Biografija 2020, Visina, Težina, Godište

Jedna od najatraktivnijih učesnica reality programa „Zadruga 2“ jeste svakako prelepa plavuša Dorotea Jovanović, koja je sebe predstavila kao modnu kreatorku za pse, te je istakla da je njen osnovni razlog ulaska u reality upravo promocija njene nove linije odela za ljubimce, ali je pak i uprkos izjavama da se ni sa kim neće svađati, već nakon samo par dana, uspela da porekne ono što je pred kamerama u karantinu izjavila.

Pogledajmo sada Doroteinu biografiju.

Dorotea Jovanović – biografija

Lepa Dorotea Jovanović je rođena u Beogradu, gde je nakon osnovne škole i završila Školu za dizajn tekstila, te kreira odeću za kućne ljubimce, i ima nameru da se u tom poslu i proslavi.

Za sebe Dora ističe da nije konfliktna osoba i da je jako elokventna i pametna, a najveći porok su joj cigarete, te je u šali izjavila da će sav novac od honorara da potroši na cigarete kada izađe iz reality-ja.

Sada ćemo videti malo učešće u rijalitiju.

Učešće u reality programu „Zadruga 2“

U reality „Zadruga 2“, prelepa Dorotea je došla u pratnju svoje majke Dragane Jovanović, koja joj je ujedno i najveća podrška u karijeri i u životu, a ono što je zanimljivo jeste da se na samom snimanju profila te i u karantinu pojavila bez šminke, pokazujući koliko je prirodno lepa devojka.

Zanimljivo je da se Dorotea nikada ne odvaja od svog ljubimca, psa rase čivava, te je i on postao ravnopravan učesnik reality programa sa svojom gazdaricom.

Nakon što je lepa Dorotea ušla u reality, počele su da se pojavljuju i informacije vezane za njenu prošlost, te se tako saznalo da je ona bila u vezi sa izvesnim Vukašinom, koji je razveden i otac dvoje dece, te ima blizu 50 godina, što čak ni Doroteina majka nije demantovala, ali je otkrila da je ta veza za njenu ćerku završena.

Inače ovakve detalje je o lepoj dizajnerki izneo Đomla Panamera, koji je pored ovoga tvrdio da je Dorotea bila u vezi sa starijim oženjenim muškarcem koji je inače i prijatelj Lepog Miće, te ju je optužio i da je prostitutka, zbog čega je njena majka vidno uznemirena najavila tužbu.

Najpre je Dorotea „zaratila“ u reality programu sa Lunom Đogani, iako je sa njenim rođakom Adamom čak imala i neke intimnije momente, da bi nakon toga ušla u ozbiljne sukobe i sa već i pomenutim Đomlom Panamerom, te i sa MC Damirom, i sa Vladom Tomićem, pa je nejasno to kako „nije svađalica“, kada je vrlo oštra na rečima, i dobro zna da uzvrati na uvrede.

Inače, lepa dizajnerka je po svoj prilicio vrlo sklona provokacijama, te se tako prvih dana u „Zadruzi“ šetala u mini suknjicama bez donjeg veša, pa su svaki put kada se ona sagne, gledaoci imali prilike da vide da nema veš, a u snimcima su njeni intimni delovi tela prekrivani ili bili pak „zamućeni“.

Majka Dorotee Jovanović, Dragana, izrazila je strah za svoju ćerku, na koju se posebno kako ona kaže „okomio“ MC Damiro, koji je vrlo nezgodan kada popije, te je najavila da će da preda svom advokatu tužbu, a na pitanje da li je istina da Dorotea napolju ima dečka, Dragana je izjavila da su oni trenutno na pauzi, te da stalno raskidaju i da se mire, ali da svakako njena ćerka ima nekoga ko je čeka kada izađe iz reality programa.

U nekim medijima se pojavila i informacija da je Dorotea u emotivnoj vezi sa bratom Svetlane Cece Ražnatović, Milanom Marinkovićem, jer su se na društvenim mrežama pojavile njihove brojne zajedničke fotografije, a Milan je inače postao poznat javnosti po emotivnim vezama sa Natašom Šavijom, Aleksandrom Džidžom Stojković, Sarom Trajanović i Gabrijelom Pejčev.

Iako je u „Zadrugu 2“ ušla kao najatraktivnija i najlepša, Dorotea Jovanović sada ima epitet najiritativnije takmičarke, a kako će se dalje razvijati njen odnos sa cimerima u „Beloj kući“ ostaje da se vidi u narednom periodu.

Ime i Prezime: Dorotea Jovanović

Nadimak: Dora; Tea; „goddess“; Doros

Datum i mesto rođenja: Beograd, Srbija

Zanimanje: dizajnerka odeće za kućne ljubimce; reality učesnica

Visina: /

Težina: /

Facebook: https://www.facebook.com/dorotea.jovanovic.9

Instagram: https://www.instagram.com/doros.goddess/; https://www.instagram.com/official.doros.goddess/

Twitter: /

YouTube: /

Sponzorisano:

Loading...
loading...