TV lica

Dina Galorini – Biografija 2020, Visina, Težina, Godište

Nova učesnica sedme sezone reality programa „Parovi“, koji se emituje na TV „Happy“, jeste i prelepa Dina Galorini, koja ima veoma neobičnu i posve nesvakidašnju i potresnu životnu priču, o čemu će biti više reči u daljem nastavku teksta koji sledi.

Pogledajmo sada njenu biografiju.

Dina Galorini – biografija

Poznata učesnica „Parova“, Dina Galorini je rođena 1993. godine, u Beogradu kao jedno od šestoro dece iz dva braka svoje majke Ljiljane, a odgajila ju je hraniteljka koja se takođe zove Ljiljana ili „teta Ljilja“, koja je iz naselja Barajevo, te lepotica Dina Galorini trenutno završava master studije na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, a razvedena je i ima sedmogodišnjeg sina Viktora za čije se starateljstvo bori sa bivšim mužem.

Prelepa Dina Galorini, koja je pre otpočetih studija radila kao manekenka i foto-model, je inače ćerka jugoslovenske pesnikinje i ratnog heroja, a koja je poginula na Kosovu u blizini Peći u ratu, kada je mala Dina imala samo sedam godina, a koja se zvala Ljiljana Žikić Karađorđević, koja je naime takođe bila i „Miss Jugoslavije“ 1978. godine.

Neverovatna priča o životu Dine Galorini, ima i jedan bajkoviti element, za koji ona do skora nije ni znala, a to je naime da je u njenu majku Ljiljanu bio zaljubljen knez Tomislav Karađorđević (koga je Ljiljana upoznala u Kanadi 1994. godine), te sa kojim je kratko ona živela na Oplencu u vanbračnoj zajednici, ali je uz njegovu dozvolu i želju uzela i nosila prezime Karađorđević, i da su se knez i Ljiljana iskreno voleli, te da ih je rastavilo NATO bombardovanje i rat na Kosovu, a pre toga je Ljiljana iz dva braka rodila četri sina (Alberta; Maura; Dina i Marka) i dve ćerke Dinu i Deni.

Sada ćemo videti njen razvojni put.

Težak životni put prelepe učesnice „Parova“ Dine Galorini

Iako svakako nije želela da svojom tužnom pričom osvaja glasove publike ili pak da izazove sažaljenje javnosti, Dina Galorini nije imala običan život, te čak i kao ćerka žene koja ja ratni heroj, mora da plaća alimentaciju bivšem mužu biznismenu, od invalidske penzije koja je ostala od njene majka.

Naime, kako je i napomenuto, Dina Galorini je jedna od dve ćerke i od ukupno šestoro dece (ima i 4 brata), Ljiljane Žikić Karađorđević, koja se dva puta udavala, i koja je rođena u Kragujevcu date 1957. godine, pa se preselila u Beograd gde je završila Filološki fakultet i postala pesnikinja, te je 1978. godine bila i „Miss Jugoslavije“ (sa samo 16 godina), a kao dobrovoljac je otišla u rat na Kosovo gde je pak ona i poginula u malome selu Ljubenić kod Peći 1999. godine, a u svojoj 42. godini (čekala je da njen brat Bogdan dođe u Jugoslaviju iz Australije da kao dobrovoljac ide u rat, ali je nestrpljivo uzela uniformu i sama otišla u dobrovoljce).

Svojoj deci je hrabra Ljiljana posvetila zbirku pesama „Kako ti je“, a posebno je potresna pesma „Braniću Srbiju i kad budem mrtva“, dok su im o njenom životu pričali ujak Bogdan i ujna.

Dina Galorini je u reality „Parovima“ u koje je ušla pre nepunih mesec dana, pored potresne priče o svojoj majci, ispričala i da od invalidske penzije koja iznosi 30 hiljada dinara mesečno, plaća pak alimentaciju za svoga sina, koji ima sedam godina, a koji je posle razvoda pripao ocu, inače bogatom srpskom biznismenu, koji je Dinu posle razvoda izbacio iz kuće.

Naime, Dina Galorini je kako je sama ispričala, oterana iz porodičnog doma Stanojević gde je ona živela sa suprugom Milanom i njegovom familijom, te sina danas viđa samo jednom u toku nedelju dana, a nije ni znala da je podnet zahtev za razvod braka, jer su joj porodica njenog muža kada joj je sin imao samo tri meseca, a ona svega 19 godina, izričito naredili da napusti kuću jer će se njihov sin Milan od nje razvesti.

Da ironija bude još veća, porodici Milana Stanojevića, koja važi za veoma imućnu porodicu i ima razvijen svoj privatni biznis, nije bilo dovoljno što su Dini oduzeli tek rođenog sina Viktora, već se pak tad njen suprug prijavio u Udruženje za samohrane roditelje i zahtevao da mu Dina Galorini plaća alimentaciju za sina, a kako je njoj jednom prilikom invalidska penzija njene majke kasnila tri meseca, ona je bila čak i tužena jer je tri meseca kasnila sa alimentacijom, koju nije imala od čega da plati, te su zahtevali od suda da Dina ide u zatvor na dve godine (ali je srećom alimentaciju platila njena „teta Ljiljana“, koja ju je i odgajila nakon majčine smrti).

Dina Galorini danas kao devojka od 25 godina, vredno uči i završava master studije iz ekonomije na Ekonomskom fakultetu Univerzitetu u Beogradu, te kaže jedva čeka da se osamostali i da se i sudski sa suprugom „razračuna“, te da vrati sina Viktora koga su joj oduzeli, jer nema sredstava da ga kao nezaposlena izdržava.

Ime i Prezime: Dina Galorini

Nadimak: /

Datum i mesto rođenja: 1993. godina, Beograd, Srbija

Zanimanje: foto-model; student; samohrana majka; reality učesnica

Visina: /

Težina: /

Facebook: https://hr-hr.facebook.com/dina.galorini.77

Instagram: https://www.instagram.com/dina_galorini/

Twitter: /

YouTube: /

Sponzorisano:

Loading...
loading...