TV lica

Ilijana Vagić – Biografija 2020, Visina, Težina, Godište

Jedna od najkontroverznijih učesnica aktuelne sedme sezone reality programa „Parovi“ na TV „Happy“, svakako je prelepa plavuša Ilijana Vagić, koja je do sada ispričala nekoliko zaista vrlo i tragičnih i neverovatnih događaja iz svog života, a trenutno je aktuelna po strastvenoj romansi sa takmičarem Božidarom Milovanovićem.

U nastavku pogledajte njenu biografiju.

Ilijana Vagić – biografija

O Ilijani Vagić nema nikakvih pouzdanih biografskih podataka, osim što na njenim društvenim mrežama piše da je lični trener, i da je poreklom iz knina u Hrvatskoj, te da trenutno živi i radi u Beogradu.

Ona je priznala da je sama deset godina uvozila polovne automobile iz Nemačke i preprodavala ih, te da se u Beogradu zaljubila u Vladimira Zečevića Diku, koji je ostao udovac sa dvoje dece i pored koga je želela da se skrasi i smiri, ali ju je on tukao i ošišao je na ćelavo, te važi za jednog od opasnih momaka sa Voždovca.

Pogledajmo sada njeno učešće u rijalitiju.

Učešće Ilijane Vagić u reality programu „Parovi“

Ilijana Vagić je postala poznata neposredno nakon svog ulaska u reality „Parovi“, kada je izjavila da ju je dečko sa kojim je bila u emotivnoj vezi punih pet godina fizički maltretirao i čak je došlo do toga da ju je jednom ošišao na ćelavo, te da je morala da pobegne od njega i da se jedno vreme u strahu i skrivala, i da mu nikada neće oprostiti torturu kroz koju je prošla.

Pored toga što u reality programu Ilijana često šokira svojim izjavama, kakva je i ona da želi da izvadi silikone da bi sebi stavila veće, a postojeće da ostavi detetu u nasledstvo, ona je uplovila i u strasnu vezu sa Božidarom Božom Milovanovićem, te razmenjuju nežnosti i intimni su pred kamerama na koje se uopšte en obaziru.

U „Vilu Parova“ je na Ilijanino iznenađenje ušao i njen bivši momak, izvesni Vladimir Zečević Dika, a koji spada u „žestoke momke“ sa Voždovca, te je olako demantovao celu njenu priču da ju je i tukao i šišao na ćelavo, i pred milionima je izjavio da ona ne govori istinu, te da mu nikada nije bilo jasno zašto je otišla iz njihovog zajedničkog stana i zašto ga je njena majka zvala da mu saopšti da njena ćerka sa njim raskida.

Jedino što je pomenuti Vladimir tada u emisiji u kojoj je gostovao i priznao, jeste da je tražio od Ilijane da izvadi silikone i da mu ih vrati, ali pre svega jer ih je on platio, i jer je on Ilijanu spasao od ko zna kakvog života u prestonici, i da ju je „sklonio sa ulice“.

Inače je Vladimir Zečević u svom gostovanju priznao i da je Ilijaninimm roditeljima slao njene nage fotografije, te i da je nije preboleo, da bi na kraju svega došlo do otkrića da je u stvari Ilijana njemu slomila nos i da bi ona priznala da se sama ošišala na ćelavo, te da je većinu priče Ilijana i izmislila.

Mada je u „Parovima“ Ilijana Vagić veoma slobodna sa većinom muškaraca, te se tako mazila i sa Ivanom Marinkovićem, a sa dečkom Božom se svaki čas miri i raskida, njoj je Voljenka Ilić pak jednom prilikom gatala u dvorištu vile, te joj je prorekla da će uskoro da pronađe „čoveka svog života i da se uda“.

Inače je Ilijana Vagić, za koju njena drugarica kaže da je veoma intelkigentna i posve sposobna devojka, objasnila i kako je „patološki ljubomorna“, te da je jednu devojku sa kojom ju je bivši momak Vladimir Zećević Dika varao, te je izvesnu Mariju isekla nožem pa je ona morala da ide na ušivanje u Urgentni centar.

Od kada je i Dika postao stanovnik vile „Parovi“, konflikti između njega i Ilijane ne prestaju, te se stalno prepiru i optužuju jedno drugo za laži i fizičke obračune, a kako će se sve odvijati do kraja reality programa ostaje da se tek vidi.

Takođe je izbio totalni haos kada je učesnica „Parova“ Ljubica, priznala Ilijani da je upravo ona bila jedna od Dikinih ljubavnica sa kojom ju je on varao, te Vagićka nikako nije mogla da se posle toga smiri i pribere.

Pogledajmo sada ukratko informacije o Ilijani.

Ime i Prezime: Ilijana Vagić

Nadimak: „Spartanac“

Datum i mesto rođenja: Knin, Hrvatska

Zanimanje: sportistkinja; lični trener; fitnes instruktor; reality takmičarka

Visina: /

Težina: /

Facebook: https://www.facebook.com/vagic.ilijanaspartanac

Instagram: https://www.instagram.com/ilijana_vagic/

Twitter: /

YouTube: /

Sponzorisano:

Loading...
loading...