TV lica

Voljenka Ilić – Biografija 2020, Visina, Težina, Godište

Voljenka Ilić je nova učesnica sedme sezone „Parova“ na TV „Happy“, a poznata je kao jedna od najlepših žena Jugoslavije devedesetih godina, te je bila manekenka i pevačica, dok se danas bavi modom, ali je ostala upamćena i kao žena zbog koje su se raspadali brakovi, i zbog koje su se pak i sukobljavali neki od najmoćnijih muškaraca „beogradskog podzemlja“.

Pogledajmo za početak njenu biografiju.

Voljenka Ilić – biografija

Devedesetih godina je Voljenka Ilić bila poznata kao dens pevačica i igračica, koja je svojim hitovima i odličnim plesnim nastupima punila prestoničke diskoteke i klubove, a neki od njenih većih hitova su pesme „Samo pleši“; „Voljena“; „Jednom se voli“, i mnoge druge numere.

Voljenka Ilić je inače priznala da je bila u vezi sa jednim od „žestokih momaka“, koji je bio vođa i takozvanog „Zvezdarskog klana“, te da je sa njim želela da zasnuje porodicu i da ima dete, ali da ga je ostavila jer je znala da je vara, te da je takođe punih šest godina bila u emotivnoj vezi sa Miloradom Majkićem (koji je poznat kao vlasnik lanca kockarnica „Aleksandar“, i čiji je sin Aranđel Majkić koji je imao samo 21 godinu preminuo u Francuskoj, kada je pao sa zgrade u kojoj je živeo, dok je navodno nameštao antenu), kao i da je lepotica sav njegov novac davala u humanitarne svrhe.

Svojim reality cimerima, Voljenka Ilić je takođe obelodanila i da je imala aferu sa nekadašnjim mužem modelsice i bivše narodne poslanice Nevene Stamenković, Srđanom Adžemovićem koji je poznatiji kao Adžem, dok je on još bio u braku sa pomenutom pevačicom grupe „Models“.

Pored svega toga, Voljenka je navela i da je upravo Srđan Adžemović bio njena najvceća ljubav i da je on o njoj brinuo u vreme kada se oporavljala od moždanog udara, a koji je preživela čak dva puta.

Kako i sama ističe nekadašnja „it devojka devedesetih“, Voljenka Ilić, ostala je upamćena baš kao neko ko je živeo na „visokoj nozi“, i ko je imao burne veze sa momcima iz „kriminalnog miljea“, zbog čega su joj žene zavidele, a muškarci za njom ludovali, ali je ona uprkos svemu ostala skromna i prizemna.

Učešće Voljenke Ilić u „Parovima“

Inače, iako je imala veoma buran privatni život, Voljenka je i po ulasku u „Parove“, pokazala da je godine nisu promenile i da je pored svoje neosporne lepote, zadržala i veliku sposobnost da pak zavodi muškarce, te se upustila u flert sa Miloradom Simićem, koji je poznatiji u „Parovima“ kao „Sexy Rocky“.

U poslednje vreme, Voljenka je šokirala ukućane ali i samu sebe, jer je uplovila u romansu sa baš mlađim Milutinom Radosavljevićem Milijem, sa kojim je čak bila i intimna pred kamerama, ali i pre ulaska u reality šou, nakon jednog noćnog izlaska, pa je ona sa njim u sve češćim svađama, te je poslednja među optužbama i ta da je Mili u realnom svetu žigolo, i da ga Voljenka Ilić poznaje preko 15 godina, a jer je prijateljica Milijevog oca Rakca koga kaže veoma poštuje i ceni.

Pred svima je osim detalja iz svoje posve burne prošlosti, Voljenka Ilić priznala i jednu baš tužnu istinu, što je takozvani „Parograf“ potvrdio kao istinitu izjavu, a to je da ona nije sposobna da ima decu, te da joj je to veoma bolno i da je to jedna od stvari zbog kojih će zauvek žaliti.

Iako je Voljenka u Miloradu Simiću, kako kaže pronašla svoju srodnu dušu, i za njega je istakla da je najbolji čovek koga je upoznala u životu, te da je čak i poželela da se sa njim skrasi u njemu rodnoj Bajnoj Bašti, kako je on doneo odluku da se nakon „Parova“ zamonaši, ostaje da se vidi i kako će se ova situacija na dalje odvijati.

Inače je poznata Voljenka Ilić, u „Parovima“ najpre pokušala da zavede oženjenog Bakija B3, ali je potom uplovila u romansu sa Miloradom Simićem, pa se smuvala sa Milijem, koji je na kraju dobio pretnje iz „spoljnog sveta“ od nekadašnjeg Voljenkinog partnera koji je poznati „narko-bos“, te je pak i ponovo lepa Voljenka obnovila vezu sa Miloradom Simićem, koji je čak otišao u manastir uz dozvolu produkcije da zatraži blagoslov da se sa Voljenkom oženi.

Inače, kao svoj motiv za ulazak u „Parove“, poznata pevačica je navela da želi da se afirmiše kao modna ikona i da postane modna kreatorka i stilistkinja, te je u svom maniru otkrila da je njene polovne komade nosila Bebi Dol, ali da ih je uklapala mnogo bolje od same Voljenke, te da se danas ona sama oblači u „seknd-hend“ radnjama, ne jer nema novca, već jer se tu mogu pronaći najekskluzivniji modni komadi.

Ime i Prezime: Voljenka Ilić

Nadimak: Voljena (prema istoimenoj pesmi, koja je devedesetih bila njen veliki hit)

Datum i mesto rođenja: Beograd, Srbija

Zanimanje: folk i dens pevačica; reality takmičarka

Visina: /

Težina: /

Facebook: /

Instagram: https://www.instagram.com/voljenkavoljena/

Twitter: /

YouTube: /

Sponzorisano:

Loading...
loading...