TV lica

Marijana Zonjić – Biografija 2020, Visina, Težina, Godište

Mlada pevačica Marijana Zonjić, poreklom iz Podgorice, još jedno je novo lice reality programa „Zadruga 2“, a prethodno ju je publika upoznala kao učesnicu sjajnog reality-ja „Snajke“ na TV „Happy“.

Za početak pogledajmo njenu biografiju.

Marijana Zonjić – biografija

Lepa plavuša, Marijana Zonjić je rođena u Podgorici, gde je završila osnovnu školu, te i srednju školu Gimnaziju „Slobodan Škerović“, da bi se nakon toga preselila u Zagreb i završila studije žurnalistike.

Marijana Zonjić je bila učesnica reality formata „Snajke“ na TV „Happy“ u oktobru 2016. godine a takođe je poznata i po romansi sa Markom Perovićem u pomenutom reality formatu, ali i po tome što nije ostavila ravnodušnim ni brojne pevače koji su gostovali u ovom šou, među kojima je pre svega bio Andrija Era Ojdanić, kao ni ostale poznate ličnosti među kojima je bio i fudbaler Stefan Šebez.

Svojom lepotom je popularna plavuša ostavila utisak na veliki broj muških takmičara u „Zadruzi 2“, a kako je do sada moglo da se primeti, najviše „varnica“ ima između Marijane Zonjić i rođaka Lune Đogani, mladog Adama Đoganija, a na nju nije imun ni bajker Dean Stejin, koji je iskreno i priznao svoje emocije.

U žižu interesovanja, mlada pevačica je dospela kada se pročulo da je bila u navodnoj emotivnoj vezi sa popularnim folkerom Acom Lukasom, te i da je u isto vreme bila u romansi sa njegovim sinom Lazarom Vuksanovićem, ali je ona navela da joj je Aca samo pomogao u karijeri, i uvek joj se našao kada joj je bio potreban savet i podrška, te da sa njim nije imala nikakav navedeni „neprikladan odnos“, ali da je upravo zbog medijskih natpisa izgubila Lazara Vuksanovića, sa kojim se dopisivala i koji joj se veoma dopao.

Muzička i reality karijera Marijane Zonjić

Do sada je Marijana Zonjić snimila šest singlova – „Anđeo u noći“; „ Naivna“; „Otrove moj“; „Tuge se ne dele“, kao i „Nemoćna lutka“ i „Od tebe ne znam da se oporavim“, te ima veliki broj nastupa u regionu i u inostranstvu, po diskotekama i klubovima.

U reality formatu „Snajke“, u koji je kako je i navedeno ušla u oktobru 2016. godine, Marijana je važila za najlepšu učesnicu, koja je uivek bila „tip-top“ sređena, pa se tako često poigravala sa baš svim muškarcima, te je čak učesniku Saši Nebrigiću jednom prilikom i lakirala nokte.

Pored flerta i početne romanse sa Markom Perovićem, Marijana je ipak u „Snajkama“ imala baš ozbiljnu romansu sa Milutinom Radosavljevićem Milijem, koji joj je izjavio ljubav i sa kojim je ona bila i intimna pred kamerama, a Mili je javno izjavio da želi da Marijanu oženi kada izađu iz reality programa, ali do svadbe ipak nije došlo.

Svojim atraktivnim izgledom, ova crnogorska lepotica privukla je pažnju medija, te je dobila i ponudu da uđe u reality format „Zadruga 2“, gde je ostavila veoma lep utisak i postala je najpre nerazdvojna sa Adamom Đoganijem, ali se u poslednje vreme ipak ona sve češće nalazi u društvu pomenutog bajkera Deana, koji je pred Lepim Mićom i priznao da mu se prelepa plava pevačica veoma dopada.

Mada su na prelepu pevačicu brojni muškarci u „Zadruzi 2“, kako bi se žargonski reklo, „bacili oko“, javnosti je nešto manje poznato da je Marijana Zonjić pre ulaska u pomenuti reality šou program, bila u kratkoj romantičnoj vezi sa Savom Perovićem, učesnikom „Zadruge 2“ i vrlo poznatim i zanimljivim takmičarem „Zvezda Granda“, ali se iz nejasnih razloga oni ipak prave pred kamerama da se uopšte i ne poznaju, iako su se pak jedno prema drugom postavili sasvim prijateljski.

Međutim, kako se situacija u reality programu „zahuktava“, sva je prilika da postoji šansa da se emocije između Save i Marijane obnove, jer su ih kamere snimile ispod prekrivača kako potajno razmenjuju nežnosti, a kako će se dalje stvari među ovim parom odvijati, ostaje pak da se vidi u nastavku šoua.

U prvoj „Zadruzi“, lepu pevačicu je Bane Čolak naveo kao devojku s kojom je imao intimne odnose u Makedoniji, a na jednom zajedničkom nastupu sa Gagijem Đoganijem, o čemu denser nije ni tada želeo ništa da komentariše, a svi su posumnjali da je upravo reč o Marijani Zonjić, kada su se brzo na društvenim mrežama pojavile fotografije sa tog nastupa.

Marijana trenutno u „Zadruzi 2“ nije u dobrim odnosima sa producentom Mirkom Gavrićem, koji ju je naveo po zadatku „Velikog šefa“ kao osobu koja se najlošije snašla u takmičenju, a ona mu na tu konstataciju nije prećutala, te smatra da se Mirko Gavrić na nju od početka „okomio“ i da se ponaša neprijateljski.

Ime i Prezime: Marijana Zonjić

Nadimak: /

Datum i mesto rođenja: Podgorica, Crna Gora

Zanimanje: pevačica; reality učesnica; novinarka

Visina: /

Težina: /

Facebook: https://www.facebook.com/marijana.zonjic.7

Instagram: https://www.instagram.com/marijana_zonjic_official/

Twitter: /

Sponzorisano:

Loading...
loading...