Blog

Miljana Kulić – Biografija 2020, Visina, Težina, Godište

Miljana Kulić je svakako jedna od najzanimljivijih reality takmičarki sa naših prostora, a trenutno je u „Zadruzi 2“, u koju je ušla sa tek rođenim sinom Željkom i majkom Marijom, i obećava šou kakav je i do sada uvek pravila, bilo u „Parovima“ ili pak kao učesnica prve sezone „Zadruge“.

Miljana Kulić – biografija

Poznata reality zvezda, rođena je u Nišu 1993. godine, od majke Marije i oca Siniše Kulića, a ima i mlađu sestru Anu.

Miljana je u Nišu završila osnovnu školu, ali je ipak kako sama kaže, morala da menja škole u čak nekoliko navrata, jer se već tada ispostavilo da je veoma problematična i da ima tendenciju da sve uradi kako ona želi, te je tako u srednjoj Peavno-birotehničkoj školi, koju je takođe Miksi pohađala u rodnom gradu, pretila na kraju školske godine suicidom, ako joj profesori ne budu zaključili ocenu koja joj je neophodna kako bi popravila svoj konačno „prosek u svedočanstvu“.

Široj javnosti je Miljana postala poznata kao osoba koja je opsesivno proganjala mlade pevače učesnike „Zvezda Granda“, jer ju je jedna komšinica ubedila da je ona osoba koja treba da se uda za nekog od tih momaka, pa je Miljana došla do broja telefona pobednika jedne sezone, Dušana Svilara, koga je uznemiravala pozivima i porukama, dok je on nije prijavio policiji.

Međutim, ni nakon tog događaja se mlada Nišlijka nije „opametila“, te je nastavila da proganja porukama i pozivima i Milana Stankovića, Mišela Gvozdenovića, Darka Lazića, Slobodana Vasića, Nemanju Stefanovića i druge pevače, pa joj je određeno psihijatrijsko lečenje nakon policijskih izveštaja, i konstatovano je da ona ima opsesivno kompulsivni poremećaj, te je tada i počela da uzima odgovarajuće lekove.

Miljana Kulić kao najkontroverznija reality zvezda do sada

Iako napred pomenuto Miljanino ponašanje svakako nije bilo za primer, produkcija TV „Happy“ joj je uputila poziv da učestvuje u reality takmičenju „Maldivi“, 2015. godine, kada se zaista i potvrdilo da je ona veliki potencijal za ovu vrstu đou programa, jer je zabavna i sasvim iskrena i neposredna, ali i da su njene reakcije potpuno nepredvidive, te se ona nakon samo šest dana napustila takmičenje zbog „straha od zatvorenog prostora“.

Kako generalno nije imala realnu sliku o sebi, Miljana Kulić je uprkos višku kilograma, uvek pak nosila preuske i prekratke haljine, te je puna samopouzdanja pevala pesme Seke Aleksić i Jelene Karleuše, uprkos vidnom nedostatku talenta za pevanje.

Međutim, već krajem iste 2015. godine, Miljana Kulić je ponovo ušla u reality program, ovaj put u „Parove“, gde je imala zabavne situacije sa starletom Mimi Oro, koju je prestravila jer ju je posmatrala kako spava, te i sa pevačem Igorom X, koga je na spavanju namazala šamponom po licu.

U „Parovima“ je Miljana Kulić sasvim slučajno udarila pevačicu Vesnu Rivas, a kako je ostali takmičari nikako nisu voleli, jer je imala običaj da se sa svima prepire i da svakome upada u reč, te je ispoljavala nekada vrlo čudno ponašanje, ona je nominovana za izbacivanje, ali se ipak na kraju ispostavilo da su bile u pitanju lažne nominacije, te je Miljana ostala u „Parovima“ za tada odličan nedeljni honorar od oko 800 evra.

Iako nije pobedila u pomenutoj sezoni „Parova“, Miljana je postala učesnica i nove sezone, u 2017. godini, kada joj se desila romansa sa Ivanom Marinkovićem, te su oni pred kamerama bili intimni i Miljana je sa nekadašnjim suprugom Goce Tržan, ostala u drugom stanju.

Kada je Ivan saznao da je Miljana trudna, on je odbio da poveruje da je u pitanju njegovo dete, te je insistirao na DNK testu, zbog čega je temperamentna Miljana odlučila da će svom detetu dati i svoje prezime i da Marinkoviću neće dozvoliti ni da ga viđa, te je nakon što su je diskvalifikovali iz „Parova“, Miljana dobila ponudu da postane učesnica „Zadruge 1“, reality šou programa na TV „Pink“, koji je tada obarao sve rekorde gledanosti.

Kako je kasnije Miljanina majka Marija Kulić istakla, Miljana je prihvatila da uđe u „Zadrugu 1“ pre svega zbog odlične novčane ponude, a i kako bi se na neki način postarala da ne „sedi kod kuće“ jer je po prirodi vrlo temperamentna i „živa“.

Nakon odličnog predstavljanja u „Zadruzi“, gde je Miljana ubrzo postala omiljena i gledaocima i učesnicima reality-ja, te je stigla i do samog finala, Nišlijka se porodila u julu 2018. godine i na svet donela sina Željka Kulića.

Iako je Ivan Marinković išao u porodilište da vidi Miljanu i svoga sina, ona mu ipak nije dala da detetu da svoje prezime, pa iako je izgledalo da je na pomolu pomirenje, Ivan koji je poznat po tome da je sklon alkoholu, nije bio „dobra prilika“ za staranje o Miljani i detetu, te je pak Željko ostao u Nišu sa mamom Miljanom i njenim roditeljima, u domu koji je ona obnovila od honorara zarađenog u reality programu „Zadruga 1“.

Ubrzo su Miljana i „prva reality beba“ u Srbiji, dobili ponudu da uđu u „Zadrugu 2“, te je za pak nakon što je Miljana Kulić prihvatila da uđe u novu sezonu reality-ja, za Željka izgrađena sasvim posebna prostorija, gde ima neophodne uslove i gde o njemu brine profesionalna dadilja 24 sata, a sa Miljanom je kao pomoć ušla i njena majka Marija koja se takmiči za nagradu, ali se stara o svojoj ćerki i unuku.

Sa druge strane, Ivan Marinković je postao učesnik nove sezone reality programa „Parovi“, gde je uplovio u novu romansu sa jednom od takmičarki, iako se u početku nagađalo da bi mogao da i on uđe u „Zadrugu 2“ i da se tamo razreši komplikovani odnos koji on ima sa majkom svog sina.

Ime i Prezime: Miljana Kulić

Nadimak: Miljanica; „gonič“ (zbog opsesivnog proganjanja nekih pevača); Miksi

Datum i mesto rođenja: 1993. godina, Niš, Srbija

Zanimanje: reality učesnica

Visina: /

Težina: /

Facebook: https://www.facebook.com/people/Miljana-Kulic/100014176202183

Instagram: https://www.instagram.com/miljana_kulic_/

Twitter: /

YouTube: /

Sponzorisano:

Loading...
loading...