Blog

Adam Djogani – Biografija 2020, Visina, Težina, Godište

Adam Đogani je rođak blogerke Lune Đogani, i još jedan od novih učesnika „Zadruge 2“, koji je u reality ušao kao glavna podrška svojoj slavnijoj sestri, ali se čini da se svog datog obećanja baš i ne pridržava, a otpočeo je i romansu pred kamerama sa Marijanom Zonjić, koja je bila poznata i kao nekadašnja plesačica u grupi „Funky G“.

Iako je svojoj daleko poznatijoj sestri Luni, mladi Adam bio bezrezervna podrška u prvoj sezoni „Zadruge“, izgleda da je shvatio da je vreme da dobije i on svojih pet minuta slave, te se pak sve češće od Lune Đogani odvaja, a šok je nastao kada je umesto na stranu svoje sestre od strica, stao u odbranu starlete Stanije Dobrojević, te iako još relativno mlad, čini se da momak i te kako zna kako se igra reality igra u koju je dobio priliku da uđe.

Pogledajmo sada njegovu biografiju.

Adam Đogani – biografija

Još jedan od predstavnika porodice Đogani, Adam Đogani, rođen je u Beogradu, 6. avgusta 1996. godine, i u rodnom gradu je završio osnovnu školu, a potom upisao i srednju frizersku školu, a pohađao je punih sedam godina i časove glume, jer je želeo da se bavi tom profesijom.

Mladi Adam Đogani je sin rođenog brata Đoleta, Gagija i Bakija, ali se on ne bavi javnim poslom, te se ne eksponira u medijima kao njegova ostala tri brata, te su u brojnoj porodici Đogani, pored ukupno četri brata, još i četri rođene sestre Đogani.

Adam Đogani je u „Zadrugu 2“, ušao uz podršku svojih roditelja, te i strica Gagija Đoganija, a Andrija Đogani ili Baki B3 koji je trenutno i sam takmičar „Parova“, nije bio baš blagonaklon za Adamov ulazak u reality jer smatra da su i on i Luna previše mladi za takav vid igre, a istog je pak mišljenja i „glava familije Đogani“, Đole Đogani, koji smatra da će njihov podmladak da još i dovede do propasti ugleda brenda, koji je on godinasma vredno gradio i čiji mu je uspeh i dobar ugled vrlo važan.

Ipak, kada je Đole uvideo da mladi Adam neće odustati od ulaska u „Zadrugu 2“, dao mu je kako mladi Đogani kaže dva vredna saveta kojih će se sigurno pridržavati, a to je da Adam uvek ostane dosledan sebi i da se ne folira, kao i da sve posmatra kao jednu igru, te da ništa ne shvata previše lično i da ne „prima k srcu“, ni svađe, ni ljubavi niti provokacije, jer je ipak u pitanju samo jedan vid psihološke igre, za koju ovaj mladi momak nema dovoljno iskustva.

Učešće Adama Đoganija u „Zadruzi 2“

Kada bi se postavilo pitanje, koja je kvalifikacija koja je mladog Adama Đoganija preporučila da postane pozvan od produkcije TV „Pink“ da uđe u reality, osim što je prezimena Đogani i što je rođak Lune Đogani, on bi verovatno rekao da je to činjenica da je bio sa svakom drugom devojkom u svojoj srednjoj školi, te da je veliki ženskaroš več u mladim godinama i da mu ni jedna devojka ne može da odoli.

Upravo je takve tvrdnje, mladi Đogani i dokazao u reality programu, kada su se oko njega još na samom početku počele da „otimaju“ učesnice, Miljana Arsić, Dorotea Jovanović, kao pak Marija Marinković i Marijana Zonjić, sa kojom je na kraju Adam i uplovio u romansu.

Iako Adam neskriveno ističe da je glavni motiv zbog koga je ušao u „Zadrugu 2“, novac, on ističe da će pokazati koliko je zanimljiv i da će se truditida nikako ne osramoti prezime svoje baš dosta i slavne porodice nekim svojim postupcima.

Međutim, mladi momak smatra da ne treba da ga posmatraju kao Đoganija, već samo kao jednog momka Adama, i da ga ostali ukućani bez predrasuda i predubeđenja i upoznaju, a želi da zaradi novac da bi otpočeo svoj posao i postao svoj čovek kada iz realkity programa i izađe.

Kao svoj najveći greh do sada, mladi Đogani je naveo prolazak na crvenom svetlu na semaforu, ali i da se još uvek nije opametio i da je ponovio isti prekršaj dva puta pa zato i platio kaznu.

Adam kaže da ulazi kao slobodan momak, te i da je upravo zbog devojaka upisao frizersku školu, ali mu je ona brzo dosadila, te ima želju da se oproba u glumi, i sedam godina je bio polaznik pak jedne glumačke škole, ali da se i boji da od njegovog sna nema ništa, jer u reality programu je sve dijametralno suprotno od prave glume kao poziva, i sve je spušteno na najniži nivo, te da smatra da će time što ulazi u reality sam sebi svesno da „zatvori vrata“ ka pravom profesionalnom glumačkom pozivu.

Na dalje Adam koji sebe definiše kao glumca planira da sa svojom sestrom Lunom ostvari saradnju na polju mode, te da na sajtu „YouTube“, pokrenu jedan zanimljiv zajednički projekat kada izađu iz reality programa.

Ime i Prezime: Adam Đogani

Nadimak: /

Datum i mesto rođenja: 6. avgust 1996. godine, Beograd, Srbija

Zanimanje: glumac; reality takmičar

Visina: /

Težina: /

Facebook: /

Instagram: https://www.instagram.com/adamdjogani/

Twitter: /

YouTube: /

Sponzorisano:

Loading...
loading...