Blog

Dejan Dragojević – Biografija 2020, Visina, Težina, Godište

Dejan Dragojević je našoj javnosti postao poznat kao učesnik četvrte i pete sezone reality šou programa „Parovi“ na TV „Happy“ gde je ostvario najpre vezu a onda i brak sa Dalilom Mujović, sa kojom uživa u prvoj godišnjici braka, i gradi porodičnu kuću u Bosni i Hercegovini, iako imaju i stan u Beogradu koji je Dalila dobila iod sestre i vernih fanova kao pobednica pete sezone ovog reality formata.

Dejan je zbog Dalile ušao u sukob sa rođenim bratom Davidom Dragojevićem, koji je takođe učestvovao u pomenutom reality programu, ali koji je tada bio u vezi sa Aleksandrom Subotić, i koja je kako je na kraju i utvrđeno bila pravi „kamen razdora“ između dva brata.

Iako su se braća nedavno pomirila, njihova majka Biljana je osudila Dejana i Davida zbog veza sa ženama koje su okarakterisane kao one „lakog morala“, te nazvane starletama, pa se i dalje ne stišava bura ojko nedavne Dejanove izjave da ga je majka odbacila jer je zavoleo Dalilu i da nije želela da ih prihvati u svoj dom.

U nastavku teksta će biti nešto više reči o privatnom i profesionalnom životu ovog mladića, koji je svakako i dalje u žiži interesovanja, i koji planira da sa suprugom Dalilom ponovo uđe u neki reality koji je aktuelan kod nas, a da li će to opet biti „Parovi“ ili „Zadruga 3“, ostaje da se vidi od jeseni, jer su i dalje u toku pregovori sa produkcijom.

Dejan Dragojević – biografija 

Dejan Dragojević je rođen 1996. godine u Novom Sadu, od oca Gorana i majke Biljane, i ima starijeg brata Davida i sestru Suzanu, i kao najmlađi član porodice je uvek imao posebnu pažnju i ljubav svih ostalih.

No iako je već bio odrastao mladić kada su se njegovi roditelji rastali,. Dejan je vrlo teško podneo što je otac Goran otišao od njih u Frankfurt, a majka Biljana je ubrzo počela romansu sa Predragom Mungosom, pa je sav svoj bes Dejan iskalio na majci, i sa njom je prestao da redovno komunicira, a stvari su se pogoršale kada je ona odbila da prihvati njegovu izabranicu Dalilu, i jer nije želela da se pojavi na njihovom venčanju.

Nakon što se Biljana Dragojević rastala od svog supruga, ona nije ostala sa Goranom u dobrim odnosima, te je počela romansu sa Predragom Opačićem Mungosom, a ni David nije ostao u baš dobrim odnosima sa ocem, dok su se Dejan i Suzana redovno čuli sa svojim ocem.

Najzad se porodica ponovo okupila kada se završila druga sezona „Zadruge“ i svi su se pomirili, pa su sada uspeli da izglade sve nesporazume i to redovno objavljuju na društvenim mrežama.

Naime, Dalila je sa Anom Korać najpre uspela da pomiri braću Dejana i Davida, čiji je „kamen spotuicanja“ bila kako se sada čini davidova veza sa Aleksandrom Subotić, a onda je usledilo i emotivno pomirenje Davida sa njegovim ocem Goranom, koga je ovaj često pominjao u reality programu „Zadruga 2“.

David je više puta isticao da je Dejan teško podneo kada ih je otac napustio, te da je uvek za svog mlađeg brata bio tu i da je želeo da ostanu uvek u dobrim odnosima, i da se ne posvađaju, pa da su obojica presrećni jer su se pomirili.

Dejan je jedno vreme bio ljut na svoju majku Biljanu Dragojević, jer nije imao njenu podršku da se oženi Dalilom Moreno, te joj je poslao u sred jedne emisije uživo vrlo emotivnu i iskrenu poruku, koja je sve prisutne ostavila u šoku.

Danas Dejan Dragojević uživa u skladnom braku sa suprugom Dalilom, i privode kraju izgradnju kuće u Bosni i Hercegovini na placu koji je lepa starleta dobila u nasledstvo od svoje porodice, a nije retko i da nekada Dalila ode kod svoje svekrve Biljane u frizerski salon, pa da sa njom uživa u druženju i lepim trenucima.

Reality karijera Dejana Dragojevića

Od praktično jednog anonimnog momka, Dejan Dragojević je postao poznat u Srbiji kada je ušao sa svojim bratom Davidom u četvrtu sezonu „Parova“ i gde je upoznao Dalilu Moreno u koju se i zaljubio.

Međutim, na samom početku se desilo da se mlađi Dragojević zaljubi u Aleksandru Subotić, koja je kasnije otpočela romansu sa njegovikm bratom Davidom, i sve je to dovelo do baš i nesuglaica između dva brata, kao i između njihovih „lepših polovina“, i na kraju je došlo do toga da ni van reality programa braća sve do nedavno uopšte nisu razgovarali jedan sa drugim.

Dejan se sa Dalilom oženio na građanskom venčanju u Beogradu 2017. godine, nakon intimne veridbe u Sarajevu, i oni su počeli da žive zajedno u jednom naselju na Novom Beogradu, gde i danas imaju lep stan.

Par je rešio da i u narednoj petoj sezoni „Parova“ oproba sreću, pošto je Dalila odnela pobedu u protekloj sezoni, ali su na kraju bili drugoplasirani, i nisu to uspeli da najbolje prihvate, pa nisu ni čestitali Nenadu Marinkoviću Gastozu pobedu, niti su prisustvovali žurci koja je tim povodiom organizovana.

Svoje honorare od reality programa su Dejan i Dalila uložili većim delom u izgradnju kuće od sto kvadratnih metara u Bosni, i kako se radovi polako privode kraju, srećni par sve više postavlja na svoje društvene mreže slike i objave koliko su ponosni jer su stvorili svoj dom.

Nakon što su se braća Dragojević pomirila, neko je hakovao Dejanov profil na društvenoj mreži Instagram, i on je trenutno van funkcije, ali kako je Dalila izjavila, oni rade sve da se vrati taj profil, i opisala je takav napad na njih kao „trn u oku sitnim dušama“.

Privatni život Dejana Dragojevića 

Danas se uz ime Dejana Dragojevića ne može ne spomenuti njegova supruga Dalila, i oni se pak i ubrajaju u retke parove čija je reality romansa opstala i u stvarnom svetu, i koji odolevaju svim pritiscima, pa ih fanovi vole jer su vrlo spontani i opušteni i oni su jednostavno u narodu i poznati kao Dalila i Dejan, i odmah se zna na koga se misli.

Kao što je ranije i navedeno, mladi par je u brak ušao na intimnoj ceremoniji u Beogradu, na opštinskom venčanju u opštini Zvezdara, ali na toj cveremoniji nije bila ni Dejanova majka Biljana, kao ni brat David.

Veliki problemi su nastupili kada majka Biljana, koja je po struci frizerka, nije želela da prihvati Dejanovu vezu sa Dalilom, i na kraju nije htela da mu da plac koji je trebalo da mu pripadne kako bi na njemu izgradio porodični dom sa svojom ženom, već je isti prepisala njegovom starijem bratu Davidu.

Biljana je istakla da je za njenu svađu sa mlađim sinom kriva zapravo dalila, jer je ona iinsistirala da nadograde sprat nma Biljaninu kuću ili da im ona prepiše plac koji je namenjen davidu, pa je zato i došlo do svađe između majke i sina.

Majka Dejana Dragojevića smatra da je njen sin nezreo stupio u brak sa Dalilom i da je ona baš zapravo loše uticala na njega, te da je sve krenulo loše kada se Dejan oženio, ali su ipak nakon nekog vremena uspeli da se pomire i da opet postanu skladna porodica.

Dejan i David Dragojević su se često svađali i pre ulaska u reality, jer su izabrali strane nakon razvoda svojih roditelja, te je David stao na stranu svoje majke, a mlađi Dejan na očevu stranu, i toi je Davida razljutilo pa se preselio u Ameriku zbog fudbalske kjarijere.

Inače su se roditelji ova dva mladića razveli pre nekih osam godina, i sve do skoroi David nije želeo da ima nikakav kontakt sa biološkim ocem Goranom, mada se jasno videlo i u „Zadruzi 2“ koliko mu je sve to teško palo.

Na optužbe medija da su se Dejan i Dalila sa Davidom i ocem Goranom Dragojevićem pomirili jer im je potreban publicitet, oni ne odgovaraju i samo na društvene mreže kače lepe fotoigrafije zajedničkih druženja i lepih trenutaka.

Inače je za septembar tekuće godine najavljen početak „Zadruge 3“ na TV „Pink“, te su Dalila i Dejan, sa Anom Korać i Davidom Dragojevićem, dobili ponudu da postanu deo ovog hit serijala, ali su još uvek pregovori u toku, pa su i informacije nasumične, i tek će se kada počne reality baš i videti šta je bio plan i da li su emocije među braćom bile stvarno iskrene ili su opet predstavljale stvar dogovora.

Ime i Prezime: Dejan Dragojević 

Nadimak: Deki

Datum i mesto rođenja: 1996. godine, Novi Sad, Srbija

Zanimanje: reality takmičar

Visina: /

Težina: /

Facebook: /

Instagram: https://www.instagram.com/deja_android/

Twitter: /

YouTube: /

Sponzorisano:

Loading...
loading...