Blog

Ivana Krunić – Biografija 2020, Visina, Težina, Godište

Najnovija učesnica reality programa „Zadruga 3“ koji je počeo pre nekoliko dana da se emituje na TV „Pink“, jeste i nekadašnja pevačica grupe „Luna“ Ivana Krunić, pa će o njenom privatnom životu i dosadašnjoj muzičkoj karijeri, biti nešto više reči u nastavku teksta koji sledi.

Ivana Krunić – biografija

Lepa brineta Ivana Krunić rođena je 12. januara 1990. godine u Beogradu, a muzikom je počela da se bavi još kada je imala deset godina, te kada je pevala na takmičenju u osnovnoj školi koju je pohađala.

Na pomenutom školskom takmičenju pevača koje se zvalo „Zlatna sirena“, Ivana Krunić je učestvovala svake godine dok je išla u osnovnu školu, te je nastupala u kategorijama solo pevač, duet, hor, ples, grupa pevača, i osvajala je brijne nagrade i priznanja.

Mada se u toku ranog perioda i tinejdžerskih dana, Ivana Krunić bavila i manekenstvom i bila novinarka za školske časopise, ipak je sa šesnaest godina shvatila da je njena prava i jedina ljubav muzika, pa je upisala nižu Muzičku školu „Kosta Manojlović“ na smeru solo pevanje, a koju je uspešno i završila pohađajući uporedo i srednju školu, Zemunsku gimnaziju.

U rodnom Beogradu je Ivana Krunić upisala i završila i fakultet na privatnom Univerzitetu Singidunum, na smeru za marketing i trgovinu, te je već 2010. godine ostvarila prvu uspešnu muzičku saradnju sa tada popularnim rep muzičarem „Dr Iggy“-jem, kada je pevala u „Sava Centru“ na njegovom velikom povratničkom koncertu.

Ivana Krunić – muzička karijera

Te 2010. godine, je Ivana Krunić počela i zvanično svoju muzičku karijeru, pevajući sa „Dr Iggy“-jem kao ženski vokal na njegovom koncertu u „Sava Centru“, pa je usledilo i niz uspešnih saradnji sa danas poznatim muzičarima.

Naime, Ivana Krunić je sa reperom Nenadom Aleksićem koji je poznatiji kao Sha, snimila neke duetske pesme „Bg boss“; „Bad boy“ i „Ispod krila“, kao i odlične duete „Slaži me još jednom“ (sa Arindy MC) i „Sad znam“ (sa Dee Monk), te je sarađivala i sa grupom „Elitni odredi“ sa kojom je snimila numeru „Kao kokain“.

Kada je čuveni muzičar i frontmen grupe „Luna“ Čedomir Rajičić alias Čeda Čvorak, video Ivanin nastup u „Sava Cebtru“, bio je impresioniran njenim vokalnim sposobnostima, pa joj je predložio da se priključi kao vokal njegovoj grupi, i ona je to prihvatila, te je u novembru 2010. godine Ivana Krunić sa Lidijom Jadžić, postala deo grupe „Luna“, sa kojom je snimila mnoge popularne hitove, i smatra se da je ova postava grupe bila najpopularnija nakon odlaska pevačice Maje Marković.

Ivana Krunić je po ulasku u muzički sastav „Luna“ sa koleginicom Lidijom Jadžić otpevala najpre dva hit singla – „Tekila, limun i so“ i „Vino, karmin, adrenalin“, a ostala je u grupi ukupno šest godina, i pevala je i stare i nove hitove ove poznate muzičke pop grupe.

U periodu kada je bila članica grupe „Luna“, Ivana Krunić je na ukupno tri albuma grupe „Sex on the beach“ (iz 2010. godine); „Luna 10“ (iz 2012. godine) i „011“ (iz 2014. godine), otpevala baš brojne hitove među kojima su najpoznatije numere – „Dupla škorpija“; „Ne pitaj za godine“; „Red Bull“; „Za tvoje oči“; „Kraljice“; „Noć me doziva“; „Praštam ti sve“; „Tropicana“; „Tišina“; „After party“ (duet sa Đusom); „Toples“; „Bidermajer“ (sa Anabelom Atias); „Voliš me više od bivše“; „Može, može“ kao i remix pesme „Uspomene“ (duet sa Anom Bekutom).

Ipak je 2017. godine, Ivana Krunić odlučila da napusti grupu „Luna“ i da započne svoju solo karijeru, te je do sada objavila nekoliko singlova – „PMS“; „Pijana sinoć“, numeru „Brat na brata“ (kao duetsku pesmu sa Teom Tairović), te i numeru „Kriziram“ (u duetu sa Adobellijem).

Ivana Krunić ima i svoju stranicu na kanalu „YouTube“, gde objavljuje svoje nove numere, i radi na pripremama za prvi solo album, a najnovija pesma koja je objavljena je numera „Ženski čopor“, koja već ima zavidan broj pregleda i smatra se njenim velikim hitom.

Ivana Krunić – privatni život

Mada se generalno trudi da sakrije svoj privatni život od očiju javnosti, pevačica i najnovija reality učesnica „Zadruge 3“ Ivana Krunić, imala je prema saznanjima medija vrlo turbulentan i zanimljiv ljubavni život, te je po sopstvenom priznannu raskinula vezu sa dugogodišnjim emotivnim partnerom pred ulazak u reality, ali je nakon samo nekoliko nedelja počela novu romansu.

Mada je kako sama kaže, po pozivu da uđe u reality, Ivana Krunić smatrala da je bolje da bude slobodna, nenadano joj se dogodila nova reomansa, ali ne garantuje da dečka neće prevariti u „Zadruzi 3“, jer kaže da uvek uradi sve ono što kaže da nikada i nikako ne bi.

Osnovni cilj za ulazak u „Zadrugu 3“, Ivani Krunić jeste da sebe pokaže kao iskrenu i otvorenu osobu, koja ne ume i ne želi da krije emocije, te i da se na neki način promoviše kao pevačica jer želi da izgradi uspečnu muzičku karijeru, pa joj je poziv u reality praktično jedna odlična „odskočna daska“.

Oni koji privatno poznaju pevačicu Ivanu Krunić, kažu da je uvek ljubazna i predusretljiva, iskrena i spremna da se za svoje prijatelje žrtvuje maksimalno, a pored izvanrednog pevačkog talenta nju krasi i lepota, pa joj ne manjka udvarača.

Za sada Ivana Krunić kaže da jeste zadovoljna onim što je postigla u karijeri dugoj devet godina, te da je sa članovima grupe „Luna“ ostala u odličnim odnosima, te da su se sasvim lepo rastali bez teških i ružnih reči, kao i da je ona da je bila rešena da krene dalje i da se oproba u solo vodama, pe je njena prva solo numera „Pijana noć“ postigla veliku popularnost i veliki je hit u diskotekama i klubovima u zemlji i regionu.

Prelepa brineta Ivana Krunić uvek ističe kako je ponosna na sebe jer je imala priliku da peva u jednoj od najboljih i najdugotrajnijih grupa na Balkanu, te da je zahvalna Čedi Čvorku na svim savetima koje joj je dao, i na profesionalnim usmerenjima koja su joj puno pomogla da se snađe na estradi.

Mada joj je odluka da napusti grupu „Luna“ dosta teško pala, jer je ipak šest godina pevala u istoj, Ivana Krunić kaže da je oduvek želela da izgradi solo karijeru, i da je poslušala svoju intuiciju da je vreme da sama postigne nešto u muzici, mada priznaje da taj put nije ni malo lak, i da je scena prezasićena mnogim pevačima, ali da se svakako kvalitet uvek izdvoji i prepozna, i da ona veruje u sebe.

Ivana Krunić smatra da je zapravo dobro što je izgradila svoje ime upravo kao članica grupe „Luna“, jer je osetila da je zaštićena i da pripada jednom zaista odličnom bendu, ali da je sada spremna da preuzme odgovornost i da pokaže koliko talenta i ljubavi ima za muziku.

Mada je ranije Ivana Krunić bila poznata kao Ivana „Luna“, kaže da su se ljudi i njena publika već polako navikli na njene nove pesme, i da je prepoznaju na nastupima po njenom imenu i prezimenu, a ne samo kao nekadašnju pevačicu popularnog benda.

Mada ima zaista puno obaveza, Ivana Krunić navodi da je još u ranom detinjstvu naučila da se odlično organizuje i da sve uskladi, pa joj privatni i poslovni život nisu nespojive kategorije, i ima vremena za sve, pa joj čak i smeta kada nema puno obaveza i tada postaje nervozna i napeta i ima utisak kao da joj je vreme zaludno protraćeno.

Sasvim otvoreno, Ivana Krunić ističe da ne voli da se preterano druži sa kolegama sa estrade jer ima previše ljubomore i sujete, pa su retki oni kojima ukazuje poverenje, te da ona smatra da nema potrebe da se kolege utrkuju za svoje mesto na estradnom nebu, jer za svakoga ko ima talenta ima i mesta da uspe.

Svakako je na estradi najvažniji talenat i kvalitet muzike, pa je pevačici Ivani Krunić nejasno zbog čega se svako bori da „pobedi kolege“, umesto da se izbori za sebe i da radi na onome što želi da zaista i postigne.

Mada je pevačica Ivana Krunić sa radošću očekivala ulazak u reality, i u „Zadruzi 3“ je videla svoju priliku da se promoviše, ona je shvatila da joj vrlo nedostaje porodica, pa je ona odmah po ulasku počela da plače, i po malo je i uplašila svoje cimere jer je na sav glas jecala, kako ne zna da li će moći da bez svoje porodice izdrži u reality programu.

Međutim, prijatelji Ivane Krunić smatraju da se ona i u emisiji kada je ulazila u „Zadrugu 3“, kao i u toku samog programa uživo, rasplakala zbog svog novog dečka, sa kojim je malo pre ulaska u reality počela lepu vezu, te da strahuje da neće uspeti da je održi, pa iako ne želi da otkrije o kome se radi, ona je vrlo zaljubljive prirode i smatra da je pronašla u novom partneru svoju baš onu „srodnu dušu“.

Naime, Ivana Krunić je upoznala sadašnjeg emotivnog partnera nakon što je potpisala ugovor za ulazak u reality sa produkcijom TV „Pink“, te nikako nije mogla da od istog i odustane, a veoma se zaljubila i nada se da neće dugo ostati u „Zadruzi 3“, jer joj pobeda nije primarni cilj, već da je javnost upozna onakvom kakva zaista jeste.

Ime i Prezime: Ivana Krunić

Nadimak: Ivana “Luna”

Datum i mesto rođenja: 12. januar 1990. godine, Beograd, Srbija

Zanimanje: pop pevačica; reality takmičarka

Visina: /

Težina: /

Facebook: https://www.facebook.com/IvanaKrunicIcaOfficial/

Instagram: https://www.instagram.com/ivanakrunic/

Twitter: /

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCqSqCCgOz6dDHgUl0ZjL3Sw

Sponzorisano:

Loading...
loading...