Moda

Dijana Milojković – Biografija 2020, Visina, Težina, Godište

Dijana Milojković je poznata javnosti kao nekadašnja „Miss Srbije“, a potom i kao zvanična „Miss Evrope“ na izboru u Bejrutu, ali i kao bivša devojka Stefana Karića, koji se dovodi u vezu sa pobednicom „Zadruge 1“, Kristinom Kijom Kockar.

Prelepa misica je Dijana Milojković je u žižu interesovanja dospela pak kada je objavila da ima invazivni karcinom grlića materice, te je kao posledicu brojnih terapija počela da gubi kosu, a pak njen tadašnji momak Stefan joj je bio najveća podrška, i sa njom se ošišao na ćelavo, kako bi ona povratila svoje samopouzdanje.

Dijana Milojković – biografija

Lepa Miss Srbije i Evrope je rođena u Ćupriji 1989. godine, te je njen život bio ispunjen prelepim događajima naročito kada je najpre pobedila na izboru za „Miss Srbije“, 2009. godine, a potom je 2014. godine na takmičenu u Bejrutu postala i „Miss Evrope“ kao i „Miss sporta“, te je nastavila da radi kao model i imala je brojne poslovne angažmane.

Takođe, ova devojka je pored neosporne lepote, posle završene osnovne i srednje škole, završila čak dva fakulteta, Farmaceutski fakultet u Beogradu, kao i Fakultet za menadžent, na kome je odbranila im master rad i završila i master studije u oblasti ekonomskog-menadžmenta.

Dijana Milojković se od malih nogu bavila i plesom i trenirala je tenis, te ni ne čudi što je u Bejrutu ponela 2014. godine i titulu „Miss sporta“.

Međutim, sa svojih 27 godina, lepa crnka je saznala da boluje od invazivne forme karcinoma grlića materice, te je tada počela i njena borba za život, a u međuvremenu je ona otvorila i blog, na kome je davala iskrene savete i prepričavala svoja iskustva iskreno i vrlo jasno, svim ženama koje su se suočile sa istim problemom koji je ona sama preživljavala.

Privatni život Dijane Milojković

Pored svoje neosporne lepote i svih titula kojima se Dijana Milojković „okitila“ na brojnim izborima, ona je u javnosti postala i poznata kao devojka Stefana Karića, mladog žestokog momka sa Zvezdare, te se čak i spekulisalo da su se oni venčali, jer je lepa manekenka na društvenim mrežama koristila umesto svog prezimena, prezime svoga momka.

Kada je saznala da boluje od raka, u početku joj je Stefan bio najveća podrška, i pomagao joj da se nosi sa opakom bolešću, te je kako je i rečeno, kada je Dijana počela da gubi kosu zbog vrlo i invazivnih hemioterapija, sam Stefan predložio da se oboje ošišaju na ćelavo, te je takva njihova slika brzo obišla sve društvene mreže i izazuvala oduševljenje pratilaca.

Dijana Milojković je na svom blogu, poručivala ženama da nauče da zavole svoju bolest i da je kao takvu prihvate, te da budu ipak odlučne u nameri da pobede i da nikada ne posustanu, te da svoj život podele na dva – onaj pre bolesti i onaj kada će se izlečiti i početi da žive opet iz početka, kao da su ponovo rođene.

Na žalost, Stefan Karić, koji je čak i istetovirao Dijanin lik na svom telu i koji joj je dugo pružao podršku, raskinuo je sa lepom misicom, što je ona potvrdila tako što je obrisala sve njihove zajedničke slike sa svojih profila, i umesto njegovog prezimena Karić, stavila Milojković.

Da stvar bude još gora, Dijana je objavila da je razlog njihovog raskida Stefanovo neverstvo, ali je lepa misica odlučila da sa njim ostane u korektnim odnosima i danas, jer kaže da razume da je i njemubilo teško i da joj je bio u najtežim trenucima neizmerna podrška i pomoć koja joj je bila preko potrebna.

Ime i Prezime: Dijana Milojković

Nadimak: /

Datum i mesto rođenja: 1989. godina, Ćuprija, Srbija

Zanimanje: manekenka; Miss Srbije; Miss Evrope; Miss sporta; Miss fotogeničnosti

Visina: /

Težina: /

Facebook: https://www.facebook.com/dijanaslife/

Instagram: https://www.instagram.com/dijanaslife/;

https://www.instagram.com/karic_dijana/

Twitter: /

YouTube: http://dijanaslife.com/category/youtube/

Web stranica/blog: http://dijanaslife.com/

Sponzorisano:

Loading...
loading...