Moda

Morana Mamić – Biografija 2020, Visina, Težina, Godište

Morana Mamić je jedna od najpoznatijih modnih influenserki današnjice, te je u rodnoj Hrvatskoj prozvana i „kraljica Instagrama“, jer njene modne savete i najnovije kreacije u kojima se obično i pojavljuje, uz stalno duhovite propratne komentare, prati preko 150 hiljada ljudi.

Iako je u svojim postovima na „Insta story-ju“, istakla kako voli Srbe, Morana je kod nas za sada sasvim anonimna osoba bez stalnog zanimanja, osim što troši pare i objavljuje skupe kreacije od kojih prosečan čovek može da preživi i godinu dana, te na našem podneblju, o njoj ili ne znaju ništa, ili pak znaju sve i kritikuju je zbog načina na koji je postala popularna.

Morana Mamić – biografija 

Popularna plavuša je pre udaje za hrvatskog biznismena Zorana Mamića, bila relativno anonimna devojka iz malog mesta, koja je u Zagreb došla da se proslavi i postane pevačica.

Međutim, kada je upoznala hrvatskog tajkuna, Zorana Mamića, sina prebogatog biznismena koji je vrlo poznat u Hrvatskoj, Zdravka Mamića (koji je i nekadašnji veliki fudbalski stručnjak), tada je Zorana postala jedna od „supruga klana Mamić“ čiji je osnovni „zadatak“ bio da pak izgledaju lepo, i da troše novac na skupa putovanja i luksuzne i dizajnerske odevne komade.

Iz prvog braka, sa pomenutim Zoranom Mamićem, Morana ima sina, a i dan danas je i zadržala njegovo prezime, iako je udata za biznismena i sportskog menadžera Jožu Palca.

Karijera Morane Mamić – od propale folk pevačice do modne influenserke 

Kako je napred i napomenuto, Morana je pokušala da se u ranoj mladosti ostvari kao pevačica, ali je u tome bila relativno neuspešna, no ipak je uspela da upozna i da osvoji jednog od najbogatijih Hrvata, Zorana Mamića, za koga se ubrzo i udala.

Morana je danas modna kreatorka i blogerka, te i poseduje firmu „One & Only“, a koja se bavi onlajn prodajom njenih kreacija, te i piše klumnu za magazin „Extravagant“, već duži niz godina.

Kako je i istaknuto, Morana je najpopularnija kao „Instagram“ zvezda, gde postavlja fotografije u vrlo skupim komadima garderobe, i sa nekih od najlepših mesta na svetu, a uz sve to dodaje i veoma duhovite komentare, pe su njeni pratioci na ovoj društvenoj mreži, čak i neki od „običnih smrtnika“, koji se dive svemu što je prelepa plavuša i postigla.

Da li je život „kraljice Instagrama“ lažan i izmišljen?

Međutim, iako kreatorka danas živi na relaciji Švedska – Hrvatska – London, jer joj suprug Joža ima firmu u Švedskoj, a ona posluje u Londonu i u Zagrebu, jedne hrvatske novine su iznele niz i optužbi i „prikupljenih dokaza“, da je cela Moranina karijera i uspeh laž i da ona uopšte nije ono za šta se predstavlja u javnosti.

Naime, istaknuto je da je umesto pomenute firme „One & Only“, putem koje Morana dizajnira i prodaje svoje kreacije, na istom internet domenu u stvari firma njenog sadašnjeg muža, koja služi za transfer fudbalera.

Dalje je navedeno i to da lepa modna blogerka, fotošopira sebe i na preskupim destinacijama i u brendiranim „krpicama“, i da u stvari ništa od onoga što objavljuje i plasira u javnost nije realno i istinito.

Iako je Morana navela da poseduje nekretninu u elitnom delu Londona koji se zove Kensington, poznati časopis tvrdi da ona živi u predgrađu prestonice Velike Britanije, a koja je poznata pod imenom Surej, a da je adresa u Londonu na kojoj Morana navodno stanuje, u stvari adresa ličnog knjigovođe Jože Palca, Kristofa Lindkrofta.

Kada su fotošopirane slike u pitanju, magazin je naveo nekoliko primera – kada je Morana na „Instagramu“ navela da se nalazi u kafiću „Harrod’s chocolate bar“ u Londonu, u stvari se fotografisala u kafeu „Finjak“ u Vlaškoj; zatim, kada se poznata modna blogerka nalazila po svojim slikama u Firenci u jednom luksuznom hotelu, ona je zapravo sliku „preuzela“ sa tuđeg profila, i samo sebe „uklopila“ u enterijer; dalje se navodi, da kada Morana ode u hotele u Londonu, ona se najčešće po rečima pomenutog časopisa koji ju je „raskrinkao“, slika kako pije kafu u predvorju ili baru hotela, a za šta su dokaz njene slike u kojima je ona u pidžami i sobnim papučama sišla na kafu, koju pak navodno „pije u svojoj luksuznoj hotelskoj sobi“.

Da li su u pitanju činjenice, ili samo pokušaj da se mlada dizajnerka diskredituje, nije poznato, ali svakako je brojnim čitaocima poznatog hrvatskog časopisa bilo zabavno da se barem na trentak „naslađuju“ Moraninim lažnim sjajem, te da budu srećni što je i ona obična žena, a ne uvek savršena i doterana, kakvom se na svom profilu i predstavlja.

Privatni život Morane Mamić 

Morana je iz braka sa Zoranom Mamićem, dobila sina, koji danas ima 15 godina, i za koga se u medijima spekuliše da je rođen kao osoba sa hendikepom, te da se Morana o njemu stara još od njegovih najranijih dana.

Posle razvoda prvog braka, Morana je iako je zadržala prezime svoga muža, svoj posao započela sama, tako što je prodala sat poznate marke „Rolex“, i sav novac uložila u svoj dizajnerski posao.

U Gracu je upoznala svog drugog supruga, fudbalskog menadžera Jožu Palca, koji joj je taj isti sat i poklonio za osmu godišnjicu braka i za njen rođendan, i sa kojim i danas živi i uživa u braku kao i od prvoga dana njihovog poznanstva.

Poznata blogerka i dizajnerka Morana Mamić, je inače prijateljica naše modne blog-ikone i insta zvezde Zorane Jovanović, poznatije u svetu modnih blogera pod imenom „Zorranah“.

Ime i Prezime: Morana Mamić

Nadimak: „kraljica Instagrama“; Mici

Datum i mesto rođenja: Hrvatska

Zanimanje: pevačica; modna blogerka; kreatorka; stilista

Visina: /

Težina: /

Facebook: /

Instagram: https://www.instagram.com/morana_mamic/

Twitter: /

YouTube: /

Sponzorisano:

Loading...
loading...