Moda

Melina Džinović – Biografija 2020, Visina, Težina, Godište

Melina Džinović je poznata modna kreatorka i vlasnica modne marke „Hamel“, ali je i danas široj javnosti najpoznatija kao supruga velikana narodne i folk muzike, Harisa Džinovića.

Poznata kreatorka je uspela da ostvari veliki uspeh u svetu mode, te njene kreacije pored domaćih zvezda, nose i neka imena iz svetskog šou biznisa, kao što su Dženifer Lopez i Šeron Stoun.

Melina Džinović – biografija 

Melina je rođena u mestu Bihać, 1982. godine, kao Melina Galić, ali se već sa sedam godina preselila u Zagreb, gde je nakon završene osnovne i srednje škole i upisala Filološki fakultet na odseku za engleski jezik i orijentalistiku.

Iako je velika želja Melininih roditelja bila da ona završi svoje fakultetsko obrazovanje, ona i danas nije diplomirala jer je kao apsolvent napustila studije, a sve nakon što je na trećoj godini fakulteta, 2002. godine, upoznala poznatog pevača, i kasnije se za njega i udala i rodila mu dvoje dece – ćerku Đinu i sina Kana.

Poznanstvo koje je Melini promenilo život 

Kao studentkinja je Melina u Sarajevu upoznala sadašnjeg supruga Harisa Džinovića, i to u vrlo čudnim okolnostima – dok je čekala svog tadašnjeg dečka koji se takođe zvao Haris.

Nakon što su tada ona i poznati pevač razmenili brojeve telefona, do njihovog sledećeg slučajnog susreta došlo je u Zagrebu, kada je Melina bila na Harisovom koncertu, te su ubrzo počeli da vrlo često razmenjuju sms-poruke i da se čuju telefonom, da bi je Haris pozvao da mu se pridruži kada je putovao u Pariz, što je kreatorka i prihvatila, te je umesto planirana tri dana, u prestonici mode ostala mnogo duže.

Kako je kasnije istakla, njena porodica je za vezu sa 30 godina starijim pevačem, saznala baš iz medija, ali Melina je bila uporna da sačuva ljubav i počela je da živi sa Harisom Džinovićem i da ga prati na njegovim nastupima.

Par je u dvanaest godina dugoj vezi, dobio najpre ćerku Đinu, a potom i sina Kana, te su se jedno drugom 2014. godine zavetovali na večnu ljubav, na svadbi koja je održana na veoma luksuznoj jahti „Malteze falkon“ („Malteški soko“), a slavlje je potom nastavljeno u gradu Dubrovniku.

Kumovi poznatom bračnom paru su bili biznismen Filip Cepter, te i poznata milijarderka i bivša manekenka Slavica Eklston (koja je i iznajmila luksuznu jahtu na kojoj je upriličena svadbena ceremonija).

Melina je jedna od žena koja kaže da nikada nije zažalila što se udala mlada i što je postala žena i majka, te da je sve u životu ostvarila jer je bila supruga poznatog Harisa Džinovića, i da sav svoj uspeh u modnoj industriji duguje upravo poznatom pevaču, koji joj je pomogao i uložio u njen brend.

Iako je danas smatraju vrlo uspešnom modnom kreatorkom, melina ponosno ističe da je ona prvo supruga poznatog pevača, pa majka dvoje tinejdžera, a tek onda kreatorka i poslovna žena.

Moda kao velika ljubav Meline Džinović – svetska slava poznate dizajnerke 

Poznato je da je Melina Džinović osnivač i glavni kreator modne marke „Hamel“, ali uvek rado i ističe kako je za njene početke zaslužan njen suprug, koji joj je pored finansijske podrške pružio i moralni podsticaj i omogućio brojna poznanstva i kontakte sa ljudima koji su svetski poznati.

Kako je Haris Džinović nastanjen u Parizu od 1996. godine, Melina je sa njim nakon što su oni otpočeli romansu, često odlazila u prestonicu mode, te je svojih prvih petnaest kreacija prodala upravo Francuskinjama, a i dobila ponudu da izloži svoje modele u butiku slavnog kreatora Aleksandra MekKvina u Parizu.

Danas Melina poseduje modni studio u Beogradu, a materijale nabavlja uvek ona lično upravo u Francuskoj, te je njen brend postao prepoznatljiv i vrlo tražen, i rado ga nose i najveće domaće zvezde (pre svih Melinina i Harisova velika prijateljica, folk diva Svetlana Ceca Ražnatović), ali i pripadnice svetskog džet-seta, kao što su Dženifer Lopez, Šeron Stoun, Paris Hilton, kao i Sofija Vergara, Selina Loks (bivša Miss Brazila i devojka popularnog Ronalda), te i Kejt Bekinstejl i mnoge druge zvezde.

Poznata Melina je izlagala svoje haljine na najprestižnijim modnim događajima – Nedelji mode u Milanu, Parizu, Njujorku, Sao Paolu i Majamiju.

Poznate svetske zvezde su radile razne modne editorijale upravo u haljinama poznate kreatorke, pa se Melina i njena marka „Hamel“, pominje u časopisima „Harper’s Bazar“ i „Vog“ (upravo se urednica brazilskog izdanja poznatog magazina, Donatela Mirales, na reviji u Brazilu pojavila u kreaciji Meline Džinović).

Uprkos velikim uspesima koje je do sada ostvarila, Melina je ostala skromna i nije dozvolila da je slava promeni, te uživa sa svojom porodicom i živi na relaciji Pariz – Beograd – Štutgart, gde ona i Haris poseduju velelepne nekretnine.

Kako kreatorka ističe, uživa u ulozi majke, i trudi se da svoju decu nauči pravim vrednostima, te da im ne dopušta previše i da od njih ne stvori „razmaženu decu bogataša“, te su tako Đini i Kanu zabranjeni i razni nalozi na društvenim mrežama.

Poznato je da je Melina kada je upoznala Harisa, imala nekoliko kilograma viška, a da se u toku prve trudnoće ugojila do kilaže od čak 110 kilograma, te da je upornim vežbanjem i dijetama, uspela da stekne liniju na kojoj joj zavide i mnogo mlađe dame.

Iako je kako kaže, često novinarsko pitanje, da li Harisu smeta njen uspeh i velika popularnost u medijima, Melina potpuno neočekivano odgovara, da ona ne bi ni bila tu gde je danas, da nije pak supruga Harisa Džinovića, i to joj je najprestižnija titula koju ima u životu.

Ime i Prezime: Melina Džinović (rođena Galić)

Nadimak: /

Datum i mesto rođenja: 1982. godine, Bihać, Jugoslavija

Zanimanje: modna kreatorka

Visina: /

Težina: /

Facebook: https://sr-rs.facebook.com/hamel.melinadzinovic

Instagram: /

Twitter: /

YouTube: /

Sponzorisano:

Loading...
loading...