Moda

Ksenija Bujišić – Biografija 2020, Visina, Težina, Godište

Mada je mlada Ksenija Bujišić, javnosti poznata kao bivša devojka Veljka Ražnatovića, sina folk dive Svetlane Cece Ražnatović, ona je i popularna TV voditeljka čak od svoje šeste godine, a pak jedna je od retkih osoba koja je podelila javno svoju borbu sa anoreksijom i teške trenutke kroz koje je prolazila.

U nastavku pročitajte Ksenijinu biografiju.

Ksenija Bujišić – biografija

Mlada voditeljka je rođena kao Ksenija Bujišić u Beogradu, 11. maja 1994. godine, i ima dva brata Dušana i Bogdana, za koje u šali kaže da su od malena njen najveći fanovi, te je već sa četri godine počela da pohađa „UMS“ školu za mlade talente, a već sa svega šest godina je vodila i svoju prvu TV emisiju.

Inače je Ksenija prvo počela da radi kao „mala manekenka“, i prva je bila na naslovnici časopisa „Lilly“, da bi potom na TV „Pink“, vodila emisije za tinejdžere i decu, te počela potom da vodi i kolažnu kratku emisiju „Pink music“, a oprobala se i kao glumica u filmu „Sedam i po“.

Privatni život Ksenije Bujišić

Pomenuto je da je lepa mlada voditeljka, bila u vezi sa tri godine mlađim Veljkom Ražnatovićem, te da su se čak i verili, u periodu od 2016. godine, te da su romansu otpočeli nakon što su pre toga bili dobri prijatelji.

Međutim, njihova veza nije dugo potrajala, iako je jedno vreme kada se proširila vest da su se Ksenija i Veljko verili, ona na svojim društvenim mrežama svoje ime promenila u „Mrs Veljko Raznatovic“, a inače je pre nego što je upoznala Veljka, Ksenija poznavala njegovu majku Cecu, Ražnatović te je uvek isticala da joj je značilo što je folk diva podržavala njihovu vezu.

Na žalost, iako svoju ljubav Veljko i Ksenija nikada nisu krili od javnosti, te su čak i gostovali u emisiji kod Ognjena Amidžića, mladi par je raskinuo posle samo dva meseca veze, a kao razlog se u medijima navodilo to da je Veljku zasmetalo što se Ksenija pojavila u vrlo provokativnom izdanju kao manekenka u spotu jedne muzičke grupe, te i što je uslikana u zagrljaju fudbalera Stefana Mihajlovića (koji je inače postao poznat kao nekadašnji dečko starlete Soraje Vučelić), a sa kojim se Ksenija pak i zabavljala kratko vreme pre veze sa Cecinim sinom.

Danas Ksenija Bujišić ima novog dečka, koga krije od javnosti, ali je pored veze sa fudbalerom Stefanom Mihajlovićem, u medijima bilo spekulacija da je lepa voditeljka bila u romansi sa vrlo poznatim glumcem Viktorom Savićem, te da su oni raskinuli posle nekoliko meseci, jer ju je on i prevario.

Inače, mlada voditeljka je otvoreno priznala da je imala problema sa anoreksijom, te da iako je vrlo sitne građe, bila je srećna kada je „vaga pokazala 40 kg“, te je za to Ksenija zahvalna podršci porodice, a posebno svom dedi, i baki koja joj je kuvala omiljenu hranu.

Naime, Ksenija Bujišić je sasvim javno govorila o problemima sa anoreksijom, pre svega kako bi podigla svest mladim devojkama koje su u razvoju i koje treba da se pravilno hrane, te je istakla kako je smatrala da nikada nije „dovoljno vitka“, te je i jela samo jednom dnevno i često padala u nesvest, te nije imala snage za svakodnevne obaveze i osećala je konstantan umor i iscrpljenost.

Kada je shvatila da ima samo 37 kilograma, te da je sasvim izgubila apetit, i mogla je da ne jede ništa i po nekoliko dana, te kako kaže i da „živi na čaši koka kole“, Ksenija je prihvatila da ima problem, te je počela da vodi računa o ishrani, i da se vraća na staru kilažu, te danas ima 40 kg.

Mlada voditeljka je od brinete danas postala plavuša, te se dugo pak spekulisalo da li je ugradila silikonske implante u grudi tokom 2017. godine, ali se ona povodom komentara na društvenim mrežama i u medijima, nije obazirala i nije ni potvrdila ni demantovala navedenu informaciju.

Voditeljska i manekenska karijera Ksenije Bujišić

Kako je i sama prelepa Ksenija isticala od malena je znala da želi da bude voditeljka, te je najpre na pomenutoj TV „Pink“, vodila emisije „City kids“ i „City news“, pa potom i kada je malo više i odrasla „Pink music news“, a danas je takođe uspešna kao voditeljka.

Sa šest godina je Ksenija imala epizodnu ulogu u filmu „Sedam i po“, te je pak radila i kao dečiji model i maneken, da bi kasnije postala zaštitno lice mnogih kozmetičkih kompanija, te i radila kao model na revijama čuvenih srpskih kreatora, među kojima posebno i sama izdvaja saradnju sa Vericom Rakočević.

Danas posle jedne duže pauze u karijeri, mlada Ksenija Bujišić je promenila angažman i prešla je na TV „Prva“, gde je deo voditeljskog tima emisije „Jutarnji program“, sa Jovanom Joksimović i Srđanom Predojevićem, a gde vodi deo o vremenskoj prognozi.

Ime i Prezime: Ksenija Bujišić

Nadimak: /

Datum i mesto rođenja: 11. maj 1994. godine, Beograd, Srbija

Zanimanje: manekenka; TV voditeljka; glumica

Visina: /

Težina: 40 kg

Facebook: https://www.facebook.com/Ksenija-Bujisic-131491163530434/

Instagram: https://www.instagram.com/ksenijabujisic/

Twitter: https://twitter.com/ksenijabujisic

YouTube: /

Sponzorisano:

Loading...
loading...