Moda

Sofija Milošević – Biografija 2020, Visina, Težina, Godište

Sofija Milošević je jedna od naših najlepših i najpopularnijih manekenki, koja je izgradila i svetsku karijeru i radila brojne revije poznatih dizajnera, a oprobala se i kao glumica u seriji „Ubice mog oca“.

U nastavku teksta će biti nešto više reči o karijeri i priovatnom životu prelepe manekenke, koja je javnosti poznata i po vezama sa sportistima i koja se trudi da izgradi svoje ime u svetu mode koji je opčinjava.

Sofija Milošević – biografija 

Lepa plava manekenka i svetski poznati model Sofija Milošević, rođena je 18. marta 1990. godine u Beogradu, a danas živi i radi na relaciji Njujork – Pariz – Milano – Rim – Beograd.

Svoju manekensku karijeru je Sofija počela kada je imala samo 14 godina i mkada se prijavila za jedan kasting kod naše proslavljene manekenke Jelene Ivanović, te je potpisala ugovor sa veoma poznatom modnom agencijom „International Scoutig Office“, i svoj prvi debi i honorar je imala na Nedelji mode u Beogradu kada je nosila modele modne marke „Mango“.

U Beogradu je Sofija završila srednju školu, te je u Americi upisala studije Business school of English, odnosno studije menadžmenta.

Manekenska karijera Sofije Milošević 

Od svojih manekenskih početaka pa sve do danas, lepa manekenka je radila za neke od najvećih modnih brendova na svetu, te je na Nedeljama mode širom sveta nosila modele modnih kuća – „Valentino“; „Dolce i Gabanna“; „Vercase“; „marc Jacobs“; „Ralph Lauren“; „Agent Provocateur“; „Tom Ford“ i mnoge druge.

Sama Sofija kaže da je posebno njenom lepotom bio oduševljen dizajner Tom Ford, i da je ona jedna od retkih devojaka koja je gubila kampanje jer je bila „previše lepa“.

2015.godine je Sofija potpisala ugovor sa modnom kućom „Tramp models“ koja joj je omogućila da radi revije širom sveta, a 2017. godine je poznata manekenka snimala za poznati magazin „Playboy“.

Protekle godine je Sofija Milošević dobila priliku da se pojavi i u popularnoj TV seriji „Ubice mog oca“ i kaže da iako je imala ogromnu tremu, velika glumačka imena sa kojima je sarađivala su joj pomogla da se snađe i bila je odlično prihvaćena na setu.

Kao svog modnog uzora Sofija navodi Naomi Kempbel, koja je po njoj porava ikona stila,. Ali joj je manekenski uzor poznata italijanska manekenke Bjanka Balti za koju Sofija smatra da je najlepša žena na svetu.

Manekenka je inače veoma aktivna na svim društvenim mrežama, gde redovno objavljuje svoje fotografije, koje su nekada dosta provokativne ali nikada van granice dobrog ukusa.

Iako mnogi smatraju da je plavokosa i zelenooka manekenka suviše mršava, ona za svoju visinu od 177 cm ima idealne proporcije 85 – 60 – 89, a njene fotografije sa početka karijere su navele na to da je na sebi uradila brojne estetske korekcije.

Sofija na veliko iznenađenje nikada nije krila da je imala intervencije iz estetske hirurgije, te je priznala da je operisala nos i jagodice i da je stavila silikone u usne.

Manekenka ističe da je od malena sa svojim bratom išla na razne sportske aktivnosti, te da je njena majka zapravo zaslužna što ona danas vodi jedan zdrav život i redovno trenira u teretani te svoje telo uvek održava u top formi, a što svakako zahteva i posao koji radi.

Sofija nije još jedno lepo lice koje se smeši sa bilborda i reklama, već je jedna elokventna mlada dama, koja dosta vremena posvećuje usavršavanju svojih znanja i opšte kulture, te je tako istakla da joj je omiljeni pisac Fjodor Dostojevski, i da bio jednoga dana volela da se oproba kao glumica u pozorištu.

Za sada je sve svoje želje i ambicije na profesionalnom planu Sofija i ostvarila, iako joj je želja da postane deo „Viktorijinih anđela“, te i vredno radi na tome da ispuni stroge standarde koje na kastinzima ova modna kuća zahteva od svojih manekenki, jer one nisu samo obična i prelepa lica i tela, već prave ambasadorke brenda koje pružaju ženama jedan osećaj uzvišenosti i slobode da se osećaju posebno i moćno.

Privatni život Sofije Milošević 

Ono što je našu javnost, kao i u većini drugih slučajeva kada su u pitanju mlade i uspešne javne ličnosti uvek više intrigiralo od profesionalnih postignuća Sofije Milošević, jeste njen ljubavni život, jer je kada je imala samo 16 godina ona počela da se zabavlja sa našim poznatim teniserom Viktorom Troickim.

No, kako su oboje bili preokupirani poslovnim obavezama, manekenka i teniser su odlučili da se rastanu, ali su nakon nekog vremena obnovili vezu, i spekulisalo se čak i da su se verili, ali je ipak na kraju usledio raskid.

Nakon Viktora je Sofija uplovila u romansu sa posinkom Lepe Brene Filipom Živojinovićem, sa kojim se srela u Americi, gde je ona radila kao model a on je bio fudbalski menadžer, te su se njih dvoje čak i verili.

No ipak je usledio i raskid veridbe, i Sofija je tada povezivana sa vaterpolistom Vanjom Udovičićem, kao i sa mladim pevačem Slobodanom Vasićem.

Najozbiljnija veza lepe manekenke je bila sa fudbalerom i reprezentativcem Srbije, Ademom Ljajićem, sa kojim se zabavljala od 2015. godine, i dugo su važili za skladan i prelep par, te se nisu ustručavali da zajedničke momente dele sa fanovima na društvenim mrežama, ali su oni sporazumno raskinuli zbog udaljenosti krajem 2018. godine.

U mnedijima se pojavila informacija da je Sofija Milošević bila u vezi sa mužem pop dive Jelene Karleuše, fudbalerom Duškom Tošićem, ali je ona to demantovala, a i sama Jelena je istakla da Sofiju poznaje odlično i da smatra da je prelepa i predivna mlada devojka koja je njena dobra prijateljica.

Među Sofijinim najboljim prijateljicama su manekenka Tijana Krstić, kao i ćerka Dragana Stojkovića Piksija Anja Stojković, koja se prošle godine udala za vozača Uga Valentea te je Sofija bila jedna od gošći na venčanju.

Sofija je često u Beogradu gde su joj roditelji i brat Stefan Milošević, te je sve češće zaštitno lice i nekih domaćih brendova, a kako je ranije navedeno oprobala se i kao televizijska glumica.

Za svoje rođendane manekenka kaže da najviše voli da dođe u rodni grad i da ih proslavi sa dragim ljudima, te je tako česta gošća popularnih prestoničkih restorana i splavova, gde sve prisutne ostavlja bez daha svojom pojavom i lepotom.

Manekenka kaže da je za njenu lepotu najviše zaslužna genetika, što je i potvrdila slikom svoje majke iz mlađih dana, i sličnost je zaista neverovatna, i jasno je na koga je Sofija toliko lepa.

Nakon što je u Srbioji krajem prošle godine završila snimanje nekoliko epizoda serije „Ubice mog oca“, Sofija se vratila u Ameriku gde trenutno živi, jer je počela aktuelna sezona nagrada, pa se ona pojavila na nekoliko prestižnih zabava i bila zapažena zvanica.

Kako su u jeku Nedelje mode širom sveta, Sofija je trenutno poslovno preokupirana, ali se nada da će uskoro uspeti da opet dođe u Beograd, te je u ljubavi trenutno kako kaže „na pauzi“ i prija joj da se posveti sebi i svojoj karijeri.

Na medijske napise i spekulacije koje je spajaju sa brojnim muškarcima iz sveta sporta, umetnosti pa i sa nekim žestokim momcima, Sofija ne odgovara, i svoju privatnost drži za sebe, a njen moto je da „uvek treba širiti ljubav“ i da je sreća ono što čoveka ispunjava i definiše kao individuu.

Ime i Prezime: Sofija Milošević

Nadimak: Sofija-Milo

Datum i mesto rođenja: 18. mart 1990. godine, Beograd, Srbija

Zanimanje: manekenka; top model; glumica

Visina: 177 cm

Težina: /

Facebook: https://www.facebook.com/sofi.milo.5

Instagram: https://www.instagram.com/sofijamilo/

Twitter: /

YouTube: /

Sponzorisano:

Loading...
loading...