TV lica

David Dragojević – Biografija 2020, Visina, Težina, Godište

David Dragojević je poznat našoj javnosti kao učesnik reality programa „Parovi“, te i po svom braku sa kontroverznom starletom Aleksandrom Subotić, a zbog koje se sukobio pak sa rođenim bratom Dejanom i sa njegovom ženom Dalilom Dragojević, a publika ga trenutno gleda kao takmičara najpopularnijeg reality formata na našim prostorima, „Zadruga 2“, koji se emituje na TV „Pink“.

David Dragojević – biografija

Iako je javnosti možda to manje poznato, David Dragojević je bio fudbaler koji je igrao za FK „Obilić“ Zmajevo, kao i za FK „Metalac Asko“ Vidak, a rođen je 7. septembra 1988. godine u Novom Sadu, i ima brata Dejana.

U sezoni 2012/2013 David je igrao kao defanzivac za FK „Proleter“ iz Novog Sada, da bi nakon povrede pauzirao jednu sezonu, i kasnije se ponovo pridružio klubu u sezoni 2014/2015.

Među najznačajnije utakmice koje je kao fudbaler pomenutog kluba David Dragojević odigrao, bile su one protiv FK „Partizan“ i FK „Crvena zvezda“, a trenutno je David sa svojim očuhom Predragom Opačićem Mungosom, u rukovodstvu FK „Veternik“, gde je postavljen za sportskog direktora.

Upravo je zahvaljujući svom učešću u reality formatu „Parovi“, i emotivnoj vezi, a zatim i braku sa Aleksandrom Subotić, David Dragojević postao poznat široj javnosti, i kao vrlo kontroverzna ličnost je ušao i u „Zadrugu 2“, sa svojom sada već zakonitom suprugom Aleksandrom, gde se pak postavio prema njoj veoma zaštitnički, i već uspeo da uđe u brojne sukobe sa učesnicima ovog reality formata, a pre svega sa Miljanom Kulić i njenom majkom Marijom, mada se on sve češće sukobljava i sa svojom suprugom Aleksandrom.

David Dragojević – put od nepoznatog fudbalera do popularne reality ličnosti u Srbiji

Pre nego što je ušao u „Parove“ i tako postao poznat u našoj zemlji, David Dragojević je živeo u američkoj državi Kaliforniji, gde je imao nameru da otvori svoj restoran, pošto mu pak fudbalska karijera nije išla uzlaznom putanjom, jer se vrlo često povređivao i nije uspevao da skrene veću pažnju na sebe kao igrača.

Kada je sa svojim bratom Dejanom, David prihvatio ponudu da uđe u reality program „Parovi“, nije ni slutio da će se o njemu razviti toliko interesovanje od strane medija i javnosti u zemlji, a pre svega jer je otpočeo emotivnu vezu sa tada najšokantnijom učesnicom „Parova“ Aleksandrom Subotić, koja je svojoj majci Ljubi Pantović preotela dečka Aleksandra Čabarkapu, te sa njim kao maloletna ostala u drugom stanju i rodila ćerku Magdalenu.

David i Aleksandra su ne retko imali intimne odnose pred kamerama i na kraju su se i venčali u samoj vili „Parova“, te je Aleksandra Subotić ostala u drugom stanju sa Davidom, ali je na žalost izgubila bebu, a David je njenu ćerku Magdalenu priznao kao svoje dete, i prema Aleksandri se uvek ponašao veoma zaštitnički, te ju je branio od napada ukućana vile „Parova“ i u javnosti od napada njene majke Ljube Pantović kao i oca njene ćerke Aleksandra Čabarkape.

Uprkos predviđanjima da brak poznate starlete i mladog fudbalera neće opstati kada oni napuste reality, David se čak sukobio i sa svojim rođenim bratom Dejanom Dragojevićem, i pokazao time koliko su duboka njegova osećanja prema Aleksandri Subotić.

Aleksandra i David Dragojević su dobili ponudu da uđu u reality „Zadruga 2“, koju su i oboje prihvatili, a sve se češće spekuliše da bi u isti mogao da uđe i Aleksandar Čabarkapa, koji je pak nedavno izašao sa odsluženja zatvorske kazne, kao i Aleksandrina majka Ljuba, sa kojom mladi par nije u dobrim odnosima.

U medijima se pred sam početak „Zadruge 2“, pojavila informacija da Dragojević ima ozbiljnu devijaciju nosa, te da zbog toga ima komplikacije sa disanjem, i da postoji mogućnost da će pak i morati da napusti reality kako bi se podvrgao operaciji, jer mu je u par navrata ozbiljno pozlilo u mesecima pre početka pomenutog reality-ja.

Odmah nakon početka „Zadruge 2“, David Dragojević se sukobio sa Marijom Kulić, majkom Miljane Kulić, oko toga ko je otac deteta Aleksandre Subotić, te je na sreću brzom intervencijom ostalih učesnika izbegnut fizički sukob, jer je David hteo da se fizički obračuna sa Marijom.

Kako će se dalje odvijati događaji u najpoznatijem šou programu na Balkanu, ostaje da se vidi, ali trenutni razvoj događaja obećava dobru zabavu milionima gledalaca, posebno što produkcija uvek ima po nekog „keca u rukavu“, te nema sumnje da će mladi par morati da prođe mnoga iskušenja i da testira svoju ljubav, posebno ako se ostvare predviđanja i u reality uđu Čabarkapa i Ljuba Pantović.

Nakon završene pete sezone „Parova“, David Dragojević je postao prava senzacija i zvezda u zemlji i regionu, te je od potpuno anonimnog fudbalera stekao status zvezde, koji kako on sam priznaje i te kako prija, jer ga ljudi prepoznaju na ulici, i iako ima i negativnih komentara, češće ga hvale zbog hrabrosti da stane uz ženu koju voli i da njeno dete prihvati kao svoju ćerku.

Ime i Prezime: David Dragojević

Nadimak: Dejvid

Datum i mesto rođenja: 7. septembar 1988. godine, Novi Sad, Srbija

Zanimanje: nekadašnji odbrambeni fudbaler; reality takmičar

Visina: 188 cm

Težina: /

Facebook: /

Instagram: https://www.instagram.com/___californication/

Twitter: /

YouTube: /

Sponzorisano:

Loading...
loading...