TV lica

Marija Kulić – Biografija 2020, Visina, Težina, Godište

Marija Kulić je majka jedne od najintrigantnijih reality takmičarki ikada, poznate Nišlijke prelepe Miljane Kulić, pa je sa svojom ćerkom postala ravnopravna takmičarka „Zadruge 2“, gde je ušla kao njena pomoć i podrška oko svog unuka bebe Željka, koga je Miljana dobila u vezi sa Ivanom Marinkovićem u reality formatu “Parovi“.

Marija Kulić – biografija

Iako se o „mami Kulić“ za sada ne zna puno, ona je poznata kao najveća podrška svoje kćerke Miljane i javnost ju je upoznala još dok se Miljana takmičila u „Parovima“, kada se njena majka uključivala telefonom ili gostovala u emisijama vezanim za „Parove“, da bi svojoj kćerki pružila podršku i oslonac.

Kada je Miljana ostala trudna u „Parovima“, te je prešla i u „Zadrugu 1“, koju je na neki način i obeležila, postale su poznate i izjave njene majke, koja je svojom pojavom takođe oduševljavala gledaoce, te su svi mislili da je pre Miljanina sestra nego majka.

Marija Kulić je udata za Sinišu Kulića, sa kojim pored Miljane ima i čerku Anu, a kako je skoro Marijin suprug istakao, oni se tokom 25 godina braka nikada nisu odvajali, ali razumeo je da je Marija potrebna svojoj kćerki kao podrška u „Zadruzi 2“, te ju je podržao u odluci da uđe u ovaj reality sa Miljanom i sa „prvom reality bebom“, malim Željkom Kulićem.

Marija Kulić se udala kao veoma mlada, a njen suprug je istakao da je ona ostala rano bez oca, te da je morala da nauči da bude jaka kroz život i da se bori za sebe, pa zbog toga i smatra da njegova supruga nema „dlake na jeziku“.

Porodica Kulić – prava reality porodica u Srbiji

Marija Kulić je postala poznata javnosti kada je gostovala u emisijama vezanim za „Parove „ i „Zadrugu 1“, te je bez pardona ulazila u verbalne konflikte sa roditeljima drugih učesnika reality-ja, a i sada kada se takmiči u „Zadruzi 2“, već je imala verbalne okršaje sa Lepim Mićom, kao i sa Aleksandrom Subotić, dok je Minu Vrbaški nazvala prostitutkom.

Kako je Marija veoma razočarana u oca svog unuka Ivana Marinkovića, iako je u početku podržavala vezu svoje kćerke u „Parovima“,ona je izjavila da će od novca koji zaradi u reality-ju, da svom unuku pored školovanja obezbedi kada odraste i posebno mogućnost da se podvrgne estetskim intervencijama, kako ne bi ličio na svog biološkog oca, inače i bivšeg muža pevačice Goce Tržan.

Ovakva izjava Miljanine majke, iznervirala je i samu Miljanu, te se ona rasplakala, a pored toga ju je povredio i način na koji ju je njena majka imitirala u jednom zadatku tokom takmičenja.

Sama porodica Kulić je u najmanju ruku rečeno, kontroverzna, te su tako Marija i njen suprug Siniša, bili privedeni u policiju krajem 2017. godine, zbog sumnje da su bacili „Molotovljev koktel“ na kuću suparnice njihove ćerke Sanje Sandži Barumas.

Međutim, zbog nedostatka dokaza u pomenutom slučaju, te i vrlo jakog alibija koji su oni imali, pošto je Siniša u vreme navodnog napada imao operaciju glasnih žica, porodica Kulić je puštena nakon ispitivanja, a Marija je istakla da uopšte i ne zna ko je dotična Sanja i da razume inspektore koji su morali da postupe po službenoj dužnosti.

Iako je Marija smatrala kao majka, da njena kćerka Miljana ne treba trudna da uđe odmah nakon „Parova“ u „Zadrugu 1“, kaže da je njena kćerka temperamentna po prirodi i da je suma novca koja joj je ponuđena bila presudna da ona prihvati da uđe u pomenuti reality, iako se sve češće napominje da bi učesnici koji su imali ugovore sa TV „Happy“, a prešli u drugi konkurentski reality format, mogli da budu drastično novčano kažnjeni.

Kada je i sama dobila ponudu da postane deo „Zadruge 2“, Marija je bez razmišljanja prihvatila ponudu, jer je pre svega bila svesna da Miljana neće odbiti takve uslove koji su njoj i bebi Željku ponuđeni, a takođe suma novca koju Marija dobija za svoje učešće nije ni malo zanemarljiva, te majka i kćerka planiraju da od tog novca kupe Željku stan, i da ostatak novca sačuvaju za njegovo školovanje na nekom prestižnom svetskom fakultetu.

Pred sam ulazak u reality, Marija se podvrgla estetskoj intervenciji podmlađivanja, te je ubrizgala botoks, a kako ističe, Miljani je zamerila što je ugradila silikone u usne bez njenog znanja, te ih je nakon porođaja mlada majka Miljana i uklonila.

Inače, Marija važi za veoma atraktivnu mladu gospođu, i voli da se oblači provokativno i često izlazi sa svojom ćerkom Miljanom u noćne provode, a njenom suprugu Siniši to ni najmanje ne smeta, već je kako često ističe vrlo ponosan na svoju prelepu suprugu.

Kako je Marija Kulić veoma otvorena i vrlo je spremna na verbalne sukobe, jer nema potrebu ni želju da bilo šta prećutkuje, u „Zadruzi 2“ se tek može očekivati pravi šou, posebno kada se uzme u obzir da je i na samom početku, lepa plavuša stvorila sebi veoma „opasnog neprijatelja“ Lepog Miću, te je sa njim odlučila da se sukobi „na njegovom nivou“, i izrekla je uvrede i reči koje nikako ne priliče jednoj dami, ali je njen suprug Siniša u tome podržao, te kaže da je bila veoma i isprovocirana, i da je pravo čudo kako nije fizički nasrnula na Miću.

Ime i Prezime: Marija Kulić

Nadimak: „mama Kulić“

Datum i mesto rođenja: Niš, Srbija

Zanimanje: reality učesnica; „mama Miljane Kulić“

Visina: /

Težina: /

Facebook: https://www.facebook.com/people/Marija-Kulic/100011225707346

Instagram: https://www.instagram.com/marijakulicstar/

Twitter: /

YouTube: /

Sponzorisano:

Loading...
loading...