TV lica

Biljana Obradović – Biografija 2020, Visina, Težina, Godište

Biljana Obradović je zajedno sa svojim koleginicama Aleksandrom Jeftanović, Radom Radenović, kao i kolegom Boškom Jakovljevićem, bila veoma uspešna u svetu manekenstva tokom devedesetih godina prošlog veka.

Kasnije su se svi oni odlučili za voditeljski posao, neko se njime veoma uspešno bavio, neko malo manje.

U to vreme Biljana je vodila zabavno muzičku emisiju “City“, međutim to nije ono što je proslavilo, tek kasnije postala je poznata zbog svoje autorske emisije pod nazivom “Biljana za vas“, kao i njene produkcijska kuća “Grace World“.

Ono što je ljudima manje poznato je podatak da je Biljana Obradović portparol Fudbalskog Kluba “Partizan“.

Biljana Obradović – Biografija

Poznata srpska manekenka i voditeljka rođena je u Beogradu 1977. godine. Za nju je prvobitno bilo namenjeno ime “Ana Marija“ po njenoj baki, međutim, kako je njena majka zajedno sa Biljaninim ocem, za vreme trudnoće bila na letovanju na Ohridu, ipak su odlučili da se zove “Biljana“.

Zavodna voditeljka je nakon osnovne škole upisala i završila IX Beogradsku gimnaziju, s obzirom da je bila veoma visoka i vitka kao mala je pohađala časove baleta i kako kaže, uvek je bila u “u centru“ baletskog sveta.

Biljana je obožavala balet i dugo vremena se videla u njemu, pored baleta, obožavala je sa ocem da ide na utakmice FK “Partizan“ sa svega šest godina. Kako je bila vrlo mlada, nije znala ništa o fudbalu, ali znala je da joj je bilo zabavno i lepo da se na utakmicama druži sa svojim ocem i komšijom.

Kako smo već napomenuli, prvobitno je radila kao manekenka, ali je pored toga odličila da se oproba u ulozi voditeljke, te je svoj debi postigla u zabavno- muzičkoj emisiji “City“ koja se emitovala na TV “Pink“. Kako saznajemo Biljana je ogroman uspeh postigla već do svoje 27.godine, do koje je intervjuisala preko 50 svetskih zvezda.

Svoju ljubav prema fudbalu nastavila je da gaji, te je postala PR fudbalskog kluba “Partizan“. Kod kada je na ovom položaju mediji su počeli da šire razne dezinformacije, jedna od njih je bila da je prelepa plavuša u vezi sa jednim od fudbalera, istoimenog kluba, Vladimirom Volkovim, što su oboje dematovali.

Biljana je najavila tužbu svim medijima koji su iznosili ove neistine, jer kako kaže, ove dezinformacije imale su posledice po njen posao, prevenstveno profesionalni odnos kao portparola “Partizana“.

Profesionalna karijera Biljane Obradović

Biljana je nekada bila zaštitno lice plavuša, dok je sada prešla na stranu brineta, bilo kako bilo, ona na televiziji traje punih 20 godina. Kaže da je posao voditelja veoma ispunjava, te da joj nije teško ništa da radi.

Od samog početka svoje karijere Biljana je jedno od zaštitnih lica TV “Pink“, pored već pomenute emisije “City“koju je vodila, ona nastavlja da radi na istoj televiziji, ovog puta kao voditeljka sopstvena autorske emisije.

Biljana je pored pomenute emisije, redvno izveštavala, znatiželjne gledaoce, sa najprestižnijih svetskih modnih događaja, prilikom čega je intervjuisala veliki broj poznatih kreatora, među kojima su Salvatorea Feragama i Robert Kavali, kao i Žan Pol Gotje i Karl Lagerfild. Pored ovoga, Biljani je pružena prilika da se druži i upozna broje zvezde u svetu manekenstva, među kojima je bila i naša manekenka Nina Seničar.

Uspela je čak da uđe na pripreme manekenki za reviju, malo je reći najpoznatijeg brenda kada je ženski veš u pitanju, “Victoria’s Secret“, prilikom čega je dobila priliku da razgovara sa Hajdi Klum, Dojčen Kros, Adrianom Limom i mnogim drugim poznatim modelima koje su ambasadori ovog brenda.

Pored sveta mode, Biljana je uspešno intervjuisala i mnoge ličnosti iz sveta filma, obilazeći najprestižnije filmske festivale poput festivala u Veneciji, Kanu, Berlinu, gde je imala priliku da se susretne oči u oči sa zvezdama kao što su Šeron Stoun, Kira Najtli, Anđelina Džoli, Robert Patison, Itan Huk. Pored glumaca i glumica, razgovarala i sa brojnim rediteljima, od kojih ćemo izdvojiti Vim Vendersa.

Biljana ima veoma profesionalan odnos sa svim fudbalerima u FK “Partizan“, kao i sa upravom ovog fudbalskog kluba iz Beograda, bez obzira na to oni su joj dodelili nadimak “Biki“.

Privatni život Biljane Obradović

Biljanu Obradović su tokom njene dugogodišnje karijere spajali sa mnogim sportistima, najviše sa fudbalerima i košarkašima, međutim jedina poznata veza je između nje i montažera Branka Kostadinovića, koja je trajala dve godine.

Poznato je da su živeli zajedno na Novom Beogradu u njenom stanu, međutim, kako je Biljana imala sve više obaveza, prvenstveno zbog putovanja koje je imala zbog priloga za svoju popularnu emisiju, zbog čega se par postepeno udaljavao. Raskinuli su 2016. godine, a Biljana je istakla da joj prija samoća i da želi što više da se posveti svom poslu i uživa u putovanjima.

U medijima se dugo spekulisalo o tome da li je Biljana podlegla nekom hiruškom zahvatu ili tretmanima, s obzirom da izgleda fenomenalno, isto onako kao kada se prvi put pojavila pred kamerama. Biljana je na početku opovrgla sve ovo, prilikom čega nam je otkrila da je ključ njenog izgleda u tome da spava dovoljno, da ide na jogu i da meditira, kao i da se hrani zdravo. Od svoje majke je stekla naviku da lice redovno neguje i “hrani“.

Smatra da je za njen fenomenalan mladalački izged najviše zaslužna genetika, s obzirom da u svojim četrdesetim godinama izgleda kao da ima dvadeset godina. Popularni kozmetički postupci revitalizacije kože sopstvenom krvnom plazmom tzv. PRP je kako kaže jedini tretman koji je primenjivala u nezi lica.

Popularna starleta Kim Kardašijan je poznata po primeni ovih tretmana, na nju su se ugledale mnoge zvezde, a kako vidimo i naša Biljana.

Kako smo napomenuli, Biljana dugo vremena nije želela da prizna u javnosti da li je podlegla nekom estetskom zahvatu, iako su se primetile vidljive promene na njoj. Konačno je odlučila da izađe na svetlost dana i priznala šta je ono što je doradila na sebi. Biljana je ugradila silikonske implante u grudi, ova promena je bila zaista umerena, ali i jasno uočljiva.

Ime i Prezime: Biljana Obradović

Nadimak: “srpska Grejs Keli“, Biki

Zanimanje: manekenka, novinar, TV voditelj, urednik i autor

Datum i mesto rođenja: 1977. godine, Beograd, Srbija

Visina: /

Težina: /

Sponzorisano:

Loading...
loading...