TV lica

Aleksandra Tasić – Biografija 2020, Visina, Težina, Godište

Iako je Aleksandra Tasić, poznata i pod nadimkom Coka, bila već vrlo uspešna manekenka sa internacionalnom karijerom i revijama u prestonicama svetske mode Milanu, Rimu, Istambulu i u Nemačkoj, ona je u javnosti postala poznata tek nakon ulaska u reality program „Parovi“ na TV „Happy“, gde se takmiči u aktuelnoj sedmoj sezoni.

Pogledajmo sada prvo njenu biografiju.

Aleksandra Tasić Coka – biografija

Poznata plavuša Aleksandra Tasić je rođena 1999. godine u Beogradu, gde je završila osnovnu i srednju geološku i hidrometereološku školu „Milutin Milanković“ u Zemunu, te je pak upisala i Poljoprivredni fakultet Univerziteta u Beogradu.

Popularna Coka je od malih nogu želela da se bavi modelingom ili pevanjem, a najveći uspeh je postigla 2012. godine kada je na izboru za „Miss bikini“ u Kini, na ostrvu Hajnan izabrana za prvu pratilju, te je osvojila novčanu nagradu u vrednosti od tri hiljade dolara i krunu u istoj novčanoj protiv-vrednosti, a pobedu je odnela manekenka iz Makedonije.

Od tada se Aleksandra uspešno počela baviti modelingom, te je karijeru gradila u Italiji, Turskoj i Nemačkoj, radeći kataloge i editorijale pre svega za donji veš i kupaće kostime, ali je bila pak vrlo poznata na revijama mode u Istambulu, Milanu i Rimu.

Inače je Aleksandra Tasić članica modne agencije „Fashionglam“, čija je vlasnica naša poznata manekenka i nekadašnja „Miss Srbije“, Iva Milivojević Jestratijević, te se Aleksandra Tasić pak i bavila manekenstvom veoma uspešno pune dve godine, kada je odlučila da pokuša da se posveti muzičkoj akrijeri, te joj je to i glavni motiv za ulazak u reality „Parovi“.

Aleksandra Tasić – od perspektivne karijere svetskog modela do učesnice reality programa

Iako je kako je ranije i navedeno, popularna Coka, imala veliku perspektivu kao model u svetu, ona je svoju šansu da se promoviše videla u „Parovima“k, te je odlučila da se počne baviti muzikom, koja je njena velika ljubav, i često ističe da ako Maca Diskrecija može da peva, onda može i svaka devojka sa iole talenta.

Međutim, ulaskom u „Parove“, kao devojka koja je zauzeta i koja je u „spoljnom svetu“ ostavila dečka koji je čeka, a sa kojim je dugo godina u emotivnoj vezi, devetnaestogodišnja Aleksandra Tasić je njega ubrzo prevarila sa Nikolom Lakićem, koji je od nje stariji čak 17 godina, a šuška se da je u Coku zaljubljen i Elvin Kadrić koji pokušava na sve načine da je osvoji.

Iako se u početku reality programa, Aleksandra Tasić Coka, izričito odrekla mogućnosti da sa bilo kojim muškarcemu „Vili Parova“ bude u odnosu koji prevazilazi prijateljstvo, jer je istakla da je zaljubljena u svog momka i da će mu do kraja ostati verna, te je odbila i pokušaje udvaranja Ivana Marinkovića, ipak se čini da je Nikola Lakić uspeo da je zavede, te su oni ubrzo postali pak i intimni, i najavljuju da će pred kamerama da „naprave i bebu“.

Iako se Coka svom dečku javno izvinila zbog prevare pred kamerama, te je objasnila da se nije nadala da će da se zaljubi, očekuje se potez produkcije „Parova“, koji će nesumnjivo uvesti Aleksandrinog dečka Marka, ako ne kao takmičara, ono kao gosta u studiju, sa namerom da se on i prelepa manekenka suoče pred kamerama.

Nikola Lakić i Aleksandra Tasić Coka imaju inače i lutku bebu, koju su im poklonili producenti „Parova“, te se ponašaju kao pravi roditelji, i od bebe se uopšte ne odvajaju, a vezu uporno ipak i pokušava da im poremeti Elvin Kadrić, dok se bivši muž Goce Tržan, Ivan Marinković povukao odmah kada ga je Coka na početku odbila kao udvarača.

Međutim, Ilijana Vagić, Cokina najbolja reality drugarica joj je više puta prebacila kako namerno razmenjuje nežnosti i sa Elvinom Kadrićem, sa kojim se u par navrata mazila pred kamerama, u isto vreme dok je sa Nikolom Lakićem u vezi, a napolju ima dečka, te se čini da ni sama Coka ne zna kako da reaguje u datom ljubavnom četvorouglu u kome se našla.

Prvi problemi između Nikole i Aleksandre su se pojavili kada mu je ona priznala za neke detalje iz svoje prošlosti, te i to da je sa samo 16 godina bila „u šemi“ sa 30 godina starijim muškarcem iz Dubaija, te Nikola nikako ne može da pređe preko toga, iako mu Coka pokušava staviti do znanja da je to za nju daleka prošlost i da sada Nikolu iskreno voli.

Pomenute činjenice ni malo ne olakšava i to što su se Cokini roditelji svoje ćerke odrekli od kada je uplovila u romansu sa Nikolom Lakićem, te se ona nada da će oni svoje mišljenje da promene kada shvate da je ona iskreno zaljubljena i srećna, a ni Nikolina majka Marina ne prihvata za sada Coku kao potencijalnu snajku, a šta će se dalje do kraja reality drame dešavati, ostaje da se vidi u mesecima koji slede.

Ime i Prezime: Aleksandra Tasić

Nadimak: Coka

Datum i mesto rođenja: 1999. godine, Beograd, Srbija

Zanimanje: manekenka; top-model; reality takmičarka

Visina: /

Težina: /

Facebook: https://www.facebook.com/coka.tasic

Instagram: https://www.instagram.com/coka_tasic/

Twitter: /

YouTube: /

Sponzorisano:

Loading...
loading...