TV lica

Dušica Spasić – Biografija 2020, Visina, Težina, Godište

Dušica Spasić je poznata srpska TV voditeljka, koja je gledaocima poznata kao lice RTS-a, te uređuje i vodi emisiju „Jutarnji program“, a neki je pamte i kao najmlađu voditeljku informativne emisije „Dnevnik“ na RTS-u.

Pogledajmo prvo njenu biografiju.

Dušica Spasić – biografija

Lepa plavuša Dušica Spasić, je rođena 24. marta 1981. godine u Beogradu, a ima pak i dve i po godine starijeg brata Dušana koji joj je uvek bio velika podrška i „zaštitnik“ u svakoj situaciji.

Voditeljka koju danas smatraju jednim od najlepših domaćih TV lica, završila je osnovnu školu u rodnom gradu, te je iako je imala sve petice ipak bila vrlo nestašna te je uvek rizikovala da pokvari odličan prosek jedinicom iz vladanja.

Kada je krenula u srednju školu, Dušica je poželela da se bavi padobranstvom, ali je na sreću od takve ideje brzo i odustala, pošto je u tome nije podržala majka, te je upisala Filološki fakultet u beogradu, gde je studirala španski jezik i književnost, da bi se nakon treće godine studija odlučila da upiše žurnalistiku na Fakultetu Političkih nauka, koju je uspešno i diplomirala.

Početkom svoje voditeljske karijere, Dušica Spasić smatra 2003. godinu, kada je nakon završenih studija došla na jednu audiciju za TV voditelje na RTS-u, te je iako je bilo puno odličnih kandidata, ona uspela da prođe svih sedam krugova i da bude primljena u informativnu redakciju naše najveće TV kuće, a onda je 2006. godine, postala stalno zaposlena na RTS-u.

Danas je lepa plavuša Dušica, zaštitno lice „Jutarnjeg programa“ na RTS-u, te kaže da joj nikako ne pada teško da ustaje već u četiri sata ujutru, i da se spremi za novo jutro i novu emisiju koja će mnogim gledaocima pružiti važne informacije za dan koji je pred njima.

Privatni život Dušice Spasić

Iako se bavi javnim poslom, te i sama istražuje neke intimne detalje iz života poznatih ličnosti, ipak je Dušica presrećna jer vodi emisiju informativnog tipa, jer kaže da ni sama ne voli da se preterano eksponira, i da je kada nije na malim ekranima sasvim obična osoba kao i svi njeni gledaoci.

Za sebe lepa voditeljka kaže da u slobodno vreme voli da čita i da je to opušta, te joj je omiljena knjiga „Oda ludosti“, a često putuje sa prijateljima ili kuva neke nove recepte za svoje drage ljude a iako mnogi misle da je prelepa plavuša savršena, ona ističe da je sklona gojenju, te da smatra da ima prevelika stopala i da uopšte nema „dovoljno trepavica“.

Kao najmlađa voditeljka „Dnevnika“, Dušica je postala uzdanica RTS-a, te je kako sama ističe bila i ostala borac za pravdu i ideale, i ne voli kada joj se bilo šta nameće ili suflira, te je mnogi zbog hrabrosti i odlučnog stava nazivaju „muškarcem u telu žene“.

Lepa Dušica kaže da naravno u emisiji koju vodi, mora da bude obučena prema određenom dres kodu, ali da privatno najviše voli da nosi trenerke i patike, te da ne robuje modi i trendovima, i da se nikada privatno ne oblači u ono u čemu se ne oseća udobno, ma koliko to bilo lepo ili trendi.

Iako je aktivna na nekoliko društvenih mreža, te je do sada dobijala samo pozitivne komentare, smatra da je internet pored velikih prednosti doneo i niz nedostataka, a jedan od njih je i svačije pravo da se „sakriven iza nepoznatog avatara“, usudi da komentariše ili omažava nekoga kao ili ličnost ili pak njegov rad i trud u bilo kom kontekstu.

Kako je i sama istakla, pošto je sklona gojenju, a i ušla je u ozbiljnije godine, Dušica je počela da se zdravije hrani i da vežba, te je izbacila iz ishrane sve namirnice koje su nezdrave, uvela je sebi redovne obroke, i što je najvažnije kako sama kaže sve radije jede ribu i sama sebi sprema razne zdrave specijalitete, jer je počela da narušava svoje zdravlje, dok je jela „na brzinu“ i „sa nogu“.

Mada ima izgled prave „barbike“, Dušica Spasić je daleko od praznog lica i vrlo je elokventna i oštroumna, ima savršenu dikciju, kulturu izražavanja i prelepu boju glasa, pa uz nju i njen „Jutarnji program“, čak i ona tmurna jutra lepše započinju.

Ime i Prezime: Dušica Spasić

Nadimak: „Dušica – duša“

Datum i mesto rođenja: 24. mart 1981. godine, Beograd, Srbija

Zanimanje: TV voditelj; novinar

Visina: /

Težina: /

Facebook: https://www.facebook.com/Dusica-Spasic-188582677843394/

Instagram: https://www.instagram.com/dushicadusha/

Twitter: /

YouTube: /

Sponzorisano:

Loading...
loading...