TV lica

Nataša Šavija – Biografija 2020, Visina, Težina, Parovi, Instagram, Facebook

Nataša Šavija, široj javnosti je postala poznata 2015. godine, kada je bila jedna od učesnica popularnog i veoma gledanog rijaliti programa “Parovi”, koji se emituje na programu televizije “Happy”.

U pomenuti rijaliti program, Nataša je ušla predstavljajući se kao starleta, a tokom učešća u njemu, pažnju je na sebe skrenula čestim verbalnim sukobima koje je imala sa ostalim učesnicama te sezone “Parova”, kao što su Ružica Veljković, Tijana Ajfon, Jovana Tomić, poznatija kao Matora i Zorica Dukić. Ukoliko želite da saznate više o Nataši Šaviji, učinite to tako što ćete pročitati njenu biografiju.

Nataša Šavija – biografija

Nataša Šavija, rođena je 23. januara 1988. godine u Novom Sadu, gde je odrasla i gde je živela dugi niz godina, sve dok nije upisala studije menadzmenta u kulturi i medijima na privatnom fakultetu Megatrend u Beogradu i dok se zbog toga nije preselila u Beograd.

Svoje detinjstvo, Nataša pamti kao lep i bezbrižan period svog života, u kojem je bila obasuta pažnjom svojih roditelja koji su davali sve od sebe da je lepo vaspitaju i da njena interesovanja usmere u ispravnom smeru.
Najveća podrška, Nataši je oduvek bila njena majka Vera i ta činjenica, nije se promenila ni do danas.

Takođe, Nataša Šavija ima izuzetno kvalitetan i prisan odnos i sa svojim ocem, kojeg pored svoje majke takođe smatra jednom od osoba koje joj pružaju najveću podršku u životu.

O tome koliko je Nataša privržena svojim roditeljima i koliko ima blizak i kvalitetan odnos sa njima, svedoči i podatak da ona neretko objavljuje njihove fotografije na svojim profilima na društvenim mrežama i da svaku od tih fotografija proprati opisom ili komentarom iz čijeg se sadržaja doslovno može osetiti njena ljubav prema njima.

Kako je u jednom od takvih komentara navela, ljubav koju oseća prema svojoj porodici, Nataša Šavija ne može uporediti ni sa jednom drugom vrstom ljubavi i taj svoj stav, ne libi se da iskaže ni pred prijateljima, ni pred emotivnim partnerom ni pred bilo kim.

Još kao veoma mala devojčica, Nataša Šavija je postala svesna svoje lepote i već tada, počela je puno pažnje da obraća na način na koji se oblači, na način na koji kombinuje boje i modele odeće koju nosi i na način na koji sve to što obuče izgleda na njoj. Pomenuta činjenica, doprinela je tome da Nataša odraste u devojku čiji se odevni stil može oceniti najvišom ocenom, a postavši svesna toga da se njen odevni stil dopada drugima, Nataša Šavija je odlučila čak i da pokrene svoju modnu liniju, kojoj ćemo više pažnje posvetiti nešto kasnije.

Nataša Šavija kao glumica

Natašino prvo pojavljivanje u javnosti, dogodilo se 2014. godine i vezano je za njeno učešće u realizaciji poznate Tv serije “Folk” u kojoj se po prvi put u svom životu oprobala kao glumica i to tumačeći ulogu Mace, pevačice koja je u usponu i koja je željna uspeha na poslovnom planu. U pomenutoj Tv seriji, iako po profesiji nije glumica, Nataša se pokazala kao izuzetno talentovana za glumu i kao neko ko ima predispoziciju da nastavi da se bavi tim poslom.

Međutim, to se nije dogodilo, jer Nataša nije imala takve ambicije i jer su njeni poslovni planovi počeli da se razvijaju u drugom smeru.

Učešće u rijaliti programu “Parovi”

Kao što smo u uvodnom delu teksta već napomenuli, 2015. godine, Nataša Šavija je bila jedna od učesnica popularnog rijaliti programa “Parovi”. U rijaliti program “Parovi”, Nataša je ušla predstavljajući se kao starleta i već prve večeri po ulasku u čuvenu vilu, uspela je da privuče pažnju na sebe i to tako što nije želela da se upozna sa svim starim učesnicima programa. Naime, po ulasku u vilu “Parova”, Nataša je pozdravljajući se i upoznajući se sa ostalim ukućanima vile, namerno izostavila da se pozdravi i da se upozna sa Ružicom Veljković, sa Tijanom Ajfon, sa Jovanom Tomić Matorom i sa Zoricom Dukić. Sa pomenutim takmičarkama “Parova”, Nataša je sve dok je bila u vili imala verbalne sukobe i upravo ti verbalni sukobi su nešto po čemu je i ostala upamćena.

Ono što je takođe obeležilo Natašino učešće u rijaliti programu “Parovi”, jeste i njeno neretko skandalozno ponašanje koje je bilo propraćeno psovkama i izjavama o vezama sa muškarcima sa domaće javne scene. Naime, tokom boravka u vili “Parova”, Nataša je javno i bez imalo ustručavanja govorila o tome da je bila sa mnogim članovima fudbalske seniorske reprezentacije, kao i sa brojnim drugim poznatim muškarcima. Iako Nataša nije želela otvoreno da prizna o kojim konkretno članovima fudbalske seniorske reprezentacije je reč, u medijima se spekulisalo o tome da su to Lola Smiljanić, Zoran Tošić, Miralem Sulejmani i Adem Ljajić.

U toku učešća u rijaliti programu “Parovi”, Nataša Šavija je javno izjavljivala da gaji simpatije prema jednom od svojih cimera u vili i to prema Aleksandru Požgaju. Po izlasku iz vile “Parova”, Nataša je na svojim profilima na društvenim mrežama objavljivala njene i Aleksandrove zajedničke fotografije koje su nastale u toku večernjih izlazaka, tačnije u toku večernjeg provoda.

Zbog izjava koje je prethodno davala u vezi svog mišljenja o Aleksandru, ali i zbog njihovih zajedničkih fotografija koje su nastale nakon tih izjava, mnogi su smatrali da su Nataša i Aleksandar u emotivnoj vezi, ali ta informacija ni sa njene ni sa njegove strane nikada nije zvanično potvrđena.

Ono što je takođe važno napomenuti, a povezano je sa Natašinim učešćem u rijaliti programu “Parovi”, jeste da se ona ubrzo nakon izlaska iz vile pomirila sa učesnicama sa kojima je bila u čestom verbalnom sukobu.

Nataša Šavija kao pevačica

U svojoj dosadašnjoj karijeri, Nataša Šavija se oprobala i kao pevačica i to tako što je snimila i objavila dve pesme. Reč je o pesmi pod nazivom “Kazna” i o pesmi pod nazivom “Ne brini”. Obe upravo pomenute pesme, Nataša je ispratila video spotovima koji su propraćeni nizom provokativnih scena u kojima je Nataša prilično oskudno obučena.

Natašine uloge u spotovima

Nakon uloge koju je Nataša Šavija imala u Tv seriji “Folk”, ona je u svojoj karijeri imala još dve uloge, ali je ovog puta reč o ulogama u video spotovima. Naime, Nataša Šavija se pojavljuje u video spotu za pesmu pod nazivom “Zbogom i kraj” koju izvodi Marko Vanila i u video spotu za pesmu “Taguj me” koju izvodi “Fantastic band”. Posebnu pažnju publike, Nataša Šavija je privukla pojavljivanjem u video spotu za pesmu “Taguj me” u kojem su prisutne scene njenih poljubaca sa pevačem “Fantastic band-a” i scene u kojima je ona u toplesu na plaži. O pomenutim scenama, koje su inspirisale teme mnogih natpisa u novinama, Nataša je izjavila da su one proistekle iz njenog profesionalizma i da u njima ne prepoznaje ništa zbog čega bi trebalo da se postidi.

Spekulacije o Natašinim vezama sa poznatim muškarcima

Natašu Šaviju, predstavnici sedme sile su nebrojeno mnogo puta do sada povezivali sa muškarcima sa domaće, ali i sa svetske javne scene. Naime, osim što se spekulisalo o tome da je bila u vezi sa članovima fudbalske seniorske reprezentacije kao što su Lola Smiljanić, Zoran Tošić, Miralem Sulejmani i Adem Ljajić, u medijima se spekulisalo i o tome da je Nataša bila u vezi sa sinom popularne pevačice Svetlane Cece Ražnatović, Veljkom Ražnatovićem, ali i sa glumcem Sergejem Trifunovićem, kao i sa kontroverznim biznismenom Ćazimom Osmanijem. Takođe, u jednom trenutku, brojni pisani mediji su objavili vest da je Nataša Šavija zatečena u noćnom provodu i u vrlo prisnim zagrljajima sa poznatim i svetski priznatim glumcem Stivenom Sigalom.

Nijednu od navedenih “veza”, Nataša nije javno i zvanično priznala i svi navodi novinara, ostali su nepotvrđeni i u rangu spekulacija.

Ono što Nataša Šavija, jeste javno priznala i izjavila, tiče se informacije da su joj mnogi poznati muškarci, uglavnom biznismeni otvoreno nudili novac u zamenu za priliku da provedu noć sa njom. Naime, kako Nataša tvrdi, neke ponude su odlazile toliko daleko, da joj je nuđeno i po 5.000 evra u zamenu za jednu noć. Prema rečima koje je iznela u javnosti, a koje se tiču tih ponuda, Nataša je takve muškarce odbijala iz razloga što nije osoba koja se bavi najsatrijim zanatom i iz razloga što njeno telo nije na prodaju.

“Nataša Šavija Fashion”

Neposredno nakon što je 2016. godine snimila i objavila svoju drugu pesmu koja nosi naziv “Ne brini”, Nataša Šavija je odlučila da pažnju posveti svojoj želji iz detinjstva i da se oproba u ulozi modne kreatorke. Vođena tom željom, u maju 2016. godine, Nataša je pokrenula svoju modnu liniju kojoj je dala naziv “Nataša Šavija Fashion”. Za sada, u okviru pomenute modne linije, nalaze se isključivo kolekcije garderobe, to jest kolekcije odevnih predmeta, kao što su haljine, pantalone i drugi odevni predmeti. Međutim, kako tvrdi, Nataša planira da u budućnosti u svoju modnu liniju svrsta i delove asesoara, šminku i sve ono što devojke i žene koriste u svrhu isticanja lepote.

Mnoge anonimne, ali i javnosti poznate devojke i žene, podržale su Natašinu ideju da postane modna kreatorka i zadovoljne su modelima odevnih predmeta koje je ona do sada kreirala.

Jedna od javnosti poznatih devojaka koja je obukla jednu od haljina koje je kreirala Nataša Šavija i koje pripadaju modnoj liniji “Nataša Šavija Fashion”, jeste popularna mlada blogerka i ćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganija, Luna Đogani. Naime, Luna je Natašinu haljinu obukla za svoj osamnaesti rođenjdan, odnosno za proslavu punoletstva.

Ono što Nataša Šavija kaže za svoju modnu liniju, jeste da joj je cilj da njeni modeli garderobe budu kvalitetni i s pažnjom dizajnirani, ali i prilagođeni platnoj moći devojaka i žena u Srbiji.

Nataša Šavija privatno

Privatno, Nataša Šavija sebe opisuje kao jednu potpuno normalnu i običnu devojku koja se ni po čemu bitnom ne razlikuje od ostalih devojaka. Naime, njena interesovanja, mogu se poistovetiti sa interesovanjima brojnih drugih devojaka koje su njenih godina i koje se ne bave poslom kojim se ona bavi.

Ono što Nataša posebno voli da radi kada ima slobodno vreme na raspolaganju, jeste da čita knjige , gleda filmove i da trenira. Njena omiljena knjiga je “Ispovest iz harema”, a njen omiljeni film je “Kites”.

Osobine kojima Nataša može da se pohvali, jesu upornost i istrajnos, a ono što je neretko protumačeno kao njena mana, jeste to što uvek i svima želi da kaže šta misli.

Nešto što Nataša Šavija ne krije od javnosti, a što se tiče njene privatnosti, jeste da se nekoliko puta do sada podvrgla estetskim operacijama kako bi svoj fizički izgled dovela do nivoa do kojeg je želela. Naime, Nataša je ugradila silikone u grudi i u usta, a takođe je i operisala uši. Ipak, ni sa jednim estetskim zahvatom kojem se podvrgla, Nataša nije preterala i veličinu silikona koje je birala, uskladila je sa svojom konstitucijom i sa željom da i dalje, tačnije i sa ugrađenim silikonima izgleda skladno i prirodno.

Ime i prezime: Nataša Šavija

Datum i mesto rođenja: 23. januar 1988. godine, Novi Sad, Srbija

Zanimanje: Starleta, Pevačica, Modna kreatorka

Visina: 174 cm

Težina: /

YouTube:

Facebook:

Instagram:

Sponzorisano:

Loading...
loading...