Muzičari

Milica Todorović – Biografija 2020, Visina, Težina, Instagram, Facebook, Youtube

Svoju muzičku karijeru, Milica Todorović je započela 2005. godine i to kao učesnica druge sezone popularnog muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”. U okviru pomenutog takmičenja, Milica je pokazala toliko raskošan muzički talenat da je u finalu takmičenja koje je održano 18. jula 2005. godine odnela pobedu. U trenutku kada je pobedila u drugoj sezoni takmičenja “Zvezde Granda”, Milica je imala samo 14 godina i shodno tome, jasno je da je ona sve do danas najmlađa pobednica u istoriji ovog takmičenja.

Osim zbog njenog raskošnog talenta za pevanje, Milicu je publika zavolela i zbog njenog smisla za humor i zbog harizme kojom doslovno pleni i osvaja.

Milica Todorović – biografija

Milica Todorović, rođena je 13. oktobra 1990. godine u Kruševcu, gde je provela detinjstvo i gde je živela sve do započinjanja svoje muzičke karijere zbog koje je odlučila da se preseli u Beograd.

Iako je neosporno da je odrasla u izuzetno ženstvenu devojku, Milica je kako sama navodi u periodu detinjstva bila prilično muškobanjasta i za razliku od njenih vršnjakinja kojima su omiljene igračke bile lutke, Milica se uglavnom igrala pištoljima i ostalim igračkama koje su bile “namenjene” dečacima.

Kako takođe sama navodi, Milica je u periodu detinjstva bila neko kome nije bilo strano da se potuče i sve svoje kako joj se tada činilo “velike probleme”, bila je spremna da reši tako što će se fizički obračunati. Ono što je pritom važno napomenuti, jeste da se Milica u detinjstvu nije tukla samo zbog sebe i iz svojih sopstvenih razloga, već i zbog svoje mlađe sestre Anđele koju je na taj način kao starija često želela da zaštiti.

Pored mlađe sestre Anđele, Milica Todorović ima i stariju sestru Jovanu, kao i starijeg brata Vladana.

Uz svoje sestre i uz svog brata, Milica je odrastala, imajući zaista lepo i bezbrižno detinjstvo za koje zasluge pripadaju njenim roditeljima, majci Jasmini i ocu Milanu.

Naime, Milicina majka Jasmina i Milicin otac Milan, uvek su se trudili da Milici i njenim sestrama i bratu omoguće najviše i najbolje što mogu i da ne dozvole da oni na svojoj koži osete šta znači nemati. Ipak, ono što Milica najviše ceni, a što je u periodu odrastanja najviše dobijala od svojih roditelja, jesu pažnja, ljubav i nesebična podrška.

Nakon što je pošla u osnovnu školu, Milica Todorović je počela da razvija interesovanja prema sportu i interesovanja prema muzici.

Duži niz godina, Milica je trenirala rukomet, a jedan kraći vremenski period, trenirala je i dzudo, tako da je zbog posvećenosti sportu, kao dete uvek bila dovoljno fizički aktivna i uvek je raspolagala dobrom kondicijom.

Sa trinaest godina, Milica je počela da odlazi na časove klavira i upravo zbog te činjenice, ona se danas može pohvaliti da osim što odlično zna da peva, zna i odlično da svira klavir.

Kada je imala samo četrnaest godina, tačnije kada je završila osmi razred osnovne škole, Milica je odlučila da se prijavi za učešće u drugoj sezoni muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” i upravo u tom odlukom, ona je i pokrenula razvoj sada već uspešne muzičke karijere.

Od početka karijere do danas

Kao što smo u uvodnom delu teksta već napomenuli, svoju muzičku karijeru, Milica Todorović je započela 2005. godine i to svojim učešćem u drugoj sezoni muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” na kojem je odnela pobedu sa čak neverovatnih 26.000 glasova publike. Do zaslužene i ubedljive pobede u finalu pomenutog takmičenja, Milica je došla izvodeći numeru pod nazivom “Prevari me” koja pripada njenoj starijoj koleginici Slavici Ćukteraš i izvodeći numeru pod nazivom “Gore od ljubavi” koja pripada njenoj takođe starijoj koleginici Svetlani Ceci Ražnatović.

Nakon što je proglašena pobednicom druge sezone muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, od Grand produkcije, Milica je dobila priliku da snimi svoje dve pesme i to pesmu pod nazivom “Reci ja” i pesmu pod nazivom “Uporedi me”. Pomenute Milicine pesme, našle su se na takozvanom koktel CD-u koji je u izdanju Grand produkcije objavljen 2005. godine, a na kojem su se osim Milicinih pesama našle i pesme ostalih finalista te sezone takmičenja, a to su Jadranka Barjaktarović, Jovana Pajić, Aca Rađenović, Saša Jovanović i Nenad Jovanović. Pesma koja se takođe našla na ovom izdanju Grandovog koktel CD-a, jeste pesma pod nazivom “Jači pol” koju su zajedno izvele Milica Todorović, Jadranka Barjaktarović i Jovana Pajić.

Sve tri Milicine pesme, odmah po objavljivanju su osvojile srca publike, a zbog tematike koju obrađuju, postale su jako popularne, naročito među ženskom populacijom.

2006. godine, takođe u saradnji sa Grand produkcijom, Milica Todorović je snimila i objavila svoju četvrtu po redu pesmu, a to je pesma pod naziv “Zašto cura sedi sama” koju je Milica premijerno izvela na Grandovom festivalu i sa kojom je uspela da se plasira do samog finala tog festivala.

2007. godina, za Milicu Todorović je bila jedna od veoma uspešnih godina u karijeri jer je te godine snimila još jednu novu pesmu i to pesmu pod nazivom “Daj mi”, koju je realizovala u saradnji sa svojim kolegom DJ Dragon-om, ali je i dobila ponudu od poznatog i svetski priznatog reditelja Emira Kusturice da se oproba kao glumica u njegovoj pozorišnoj predstavi, tačnije u pozorišnom mjuziklu koji nosi naziv “Vreme cigana”, a koji je rađen po uzoru na film “Dom za vešanje”. U pomenutom pozorišnom mjuziklu, Milica Todorović je tumačila ulogu Azre, dok je uloga Perhana pripala njenom kolegi Stevanu Anđelkoviću. Njih dvoje, zajedno sa rediteljem Emirom Kusturicom, ali i sa ostalim članovima glumačke ekipe, proveli su ukupno dva meseca u Parizu, gde je 26. juna 2007. godine u čuvenoj operi “Bastilja” premijerno izveden mjuzikl. Nakon premijernog izvođenja, ovaj mjuzikl je takođe u operi “Bastilja” izveden još ukupno 14 puta i svaki put, u ulozi glavne glumice, Milica Todorović se maestralno snašla i pokazala.

2008. godine, Milica Todorović je snimila i objavila pesmu pod nazivom “SMS” i sa tom pesmom, uspela je da stigne do polufinala Grandovog festivala.

2009. godine, Milica je snimila i objavila još dve nove pesme i to pesmu pod nazivom “Gade” i pesmu pod nazivom “Haljinica”, a iste godine, dakle 2009. godine, Milica je snimila i objavila i svoj prvi muzički album koji nosi naziv “Pamtim ja”.

2010. godine, nakon što je njen prethodno snimljen i objavljen muzički album doživeo uspeh, Milica je svoju publiku obradovala sa još dve nove pesme, a to je pesma pod nazivom “Sa bilo kim” i pesma pod nazivom “Samo me zagrli”. Pesma pod nazivom “Sa bilo kim”, do danas je ostala upamćena kao jedan od najvećih Milicinih hitova.

2011. godine, Milica Todorović je snimila i objavila pesmu pod nazivom “Sve je uzalud”.

2012. godine, trudeći se da održi kontinuitet u svom poslu i da ostane verna svojoj brojnoj publici, Milica je snimila i objavila dve nove pesme i to pesmu pod nazivom “Zbog tebe” i pesmu pod nazivom “Samo me pogledaj”.

2013. godine, Milica je snimila i objavila još dve nove pesme. Reč je o pesmi pod nazivom “Nema nazad” i o pesmi pod nazivom “Tri čaše”. Pesma pod nazivom “Tri čaše”, jako brzo je postala veoma popularna i zahvrtela se na svim vodećim radio i televizijskim emisijama.

2014. godine, u saradnji sa svojim kolegom MC Jankom, Milica Todorović je snimila i objavila pesmu pod nazivom “Moje zlato”, a iste godine snimila je i objavila i pesmu pod nazivom “Konačna odluka”. Od pomenute dve pesme, posebnu zapaženost od strane publike, doživela je pesma pod nazivom “Moje zlato”.

2015. godine, Milica se oprobala i kao deo ekipe koja je radila na sinhronizaciji animiranog filma “Hotel Transilvanija 2”. Naime, u pomenutom animiranom filmu, čiju se sinhronizaciju na srpski režirao Milicin emotivni partner Miloš Paunović, Milica je pozajmila svoj glas liku Drakuline služavke. Ovo poslovno iskustvo, Milica pamti kao jedno od najinteresantnijih u svojoj dosadašnjoj karijeri i tvrdi da joj je u tome da uspešno savlada ovaj poslovni izazov dosta pomoglo njeno prethodno stečeno glumačko iskustvo, odnosno iskustvo koje je imala u pozorišnom mjuziklu “Vreme cigana”.

2016. godine, Milica Todorović je snimila i objavila pesmu pod nazivom “Cure privode”, koja je baš kao i njene brojne prethodno snimljene i objavljene pesme postala veoma popularna i to za kratko vreme.

Milica Todorović privatno

Privatno, Milica Todorović je već nekoliko godina u veoma srećnoj i ispunjenoj emotivnoj vezi sa svojim emotivnim partnerom Milošem Paunovićem koji je po profesiji koreograf i reditelj.

Činjenica da je Miloš jednom već bio oženjen i da iz tog braka ima sina, Milici ne smeta i ona tvrdi da sa njim ima sve ono što je potrebno i neophodno za jednu kvalitetnu emotivnu vezu.

Ono što ovaj par između ostalog spaja, pored uzajamne fizičke dopadljivosti i privlačnosti, jesu i kreativnost i brojna zajednička interesovanja.

Naime, Milica i Miloš se u svakom smislu savršeno dopunjuju i on joj s obzirom da je koreograf neretko pomaže da osmisli koreografije za svoje spotove.

Pre nego što je ušla u emotivnu vezu sa Milošem Paunovićem, Milica Todorović je pune četiri godine provela u emotivnoj vezi sa Radetom Kovačevićem koji je po profesiji kompozitor i koji je rođeni brat popularnog pevača Saše Kovačevića.

Na samom početku svoje karijere, tačnije neposredno nakon što se iz svog rodnog grada Kruševca preselila u Beograd, Milica Todorović je kratko bila u vezi sa svojim kolegom Nenadom Jovanovićem koji je takođe stigao do finala druge sezone muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”. Iako je trajala samo pet meseci, veza sa Nenadom Jovanovićem, Milici je u velikoj meri pomogla da savlada veliku promenu u svom životu koja je bila definisana kroz njeno napuštanje rodnog grada, kroz navikavanje na Beograd i kroz navikavanje na odvojenost od porodice.

Ono o čemu svi koji poznaju Milicu Todorović mogu da posvedoče, jeste da je ona jedna izuzetno pozitivna i gotovo uvek nasmejana mlada devojka koja doslovno pleni pozitivnom energijom i harizmom. Tu svoju osobinu, Milica neretko ispoljava i u televizijskim emisijama u kojima gostuje i u kojima zasmejava voditelje, ostale goste i publiku.

Da zasmeje ljude koji je okružuju, Milici Todorović najbrže i najlakše polazi za rukom kroz izvođenje imitacija. Neke od njenih čuvanih i veoma uspešno izvedenih imitacija, mogu se pogledati i na YouTube-u.

Nešto u čemu Milica Todorović privatno jako uživa, jesu putovanja i druženje sa porodicom. Zbog toga, uvek kada joj to obaveze dopuste, Milica voli da otputuje na neko lepo i egzotično mesto ili da poseti svoje roditelje, sestre ili brata. Na putovanjima, Milici najčešće društvo pravi njen emotivni partner Miloš Paunović.

Ono što je neizostavno napomenuti, a tiče se upravo Milice Todorović, jeste da je ona jedna od zaista retkih mladih pevačica koja se može pohvaliti svojom apsolutno prirodnom lepotom. Naime, Milica za razliku od mnogih svojih koleginica nema ugrađene silikone i nije se podvrgla ni jednoj estetskoj operaciji. Jedino što je Milica korigovala jesu zubi i jedino što je na sebi promenila jeste boja kose.

Za sve ostalo što čini Milicinu lepotu, Milica može da se zahvali genetici i naklonosti i darežljivosti majke prirode.

Ime i prezime: Milica Todorović

Datum i mesto rođenja: 13. oktobar 1990. godine, Kruševac, Srbija

Zanimanje: Pevačica

Visina: /

Težina: /

YouTube:

Facebook:

Instagram:

Sponzorisano:

Loading...
loading...