TV lica

Nadežda Biljić – Biografija 2020, Visina, Težina, Godište

Nadeždu Biljić je javnost upoznala kao takmičarku „Zvezda Granda“, skromnu devojku koja je pokušala da pronađe svoj put do zvezda, ali je uspela da stekne slavu samo zbog intimnih odnosa sa Mikijem Đuričićem, te je postala još jedna od brojnih reality zvezda, i ušla je nakon „Farme“ i „Zadruge 1“, početkom septembra i u „Zadrugu 2“.

Nadežda Biljić – biografija

Poznata pevačica je rođena 1990. godine u Valjevu, i bila je učesnica sezone „Zvezde Granda“ 2008. godine, kada je pobedio Darko Lazić, a Nadežda je kao finalistkinja dobila na poklon pesmu koju je tada snimila, ali se ubrzo povukla iz javnosti pre svega zbog porodične tragedije koju je doživela, nakon što je njen brat Damijan Dragojlović ubijen u centru Valjeva kada je imao samo 26 godina.

Naime, Nadeždin brat je bio student DIF-a i navijač FK „Crvena zvezda“, te se pretpostavlja da je usmrćen u navijačkom obračunu u rodnom gradu, 2016. godine.

2014. godine, Nadežda je bila i učesnica takmičenja „Pinkove zvezde“, i nije ostvarila neki zapaženiji uspeh, ali je na sebi promenila mnogo, te imala niz estetskih korekcija, a od nekad prepoznatljive plavuše je prešla i u vatrenu crvenokosu devojku.

Inače je Nadežda poznata i kao velika prijateljica pevača Slobe Radanovića, i čak je i pevala na svadbi Kije Kockar i pomenutog pevača, a pre nego što je ušla u „Zadrugu 1“, poznata Nadežda je bila u emotivnoj vezi sa Dušanom Zdravkovićem, sa kojim je raskinula posle oko šest meseci zabavljanja, a koji je takođe bio učesnik „Zadruge“, ali je ispao pre nego što je Nadežda ušla u reality.

Od pevačice „Zvezda Granda“ do reality takmičarke

Iako je bio neosporan muzički talenat mlade Valjevčanke, ona je ipak postala poznata po svom učešću u „Zadruzi 1“, kada je na najveći hrišćanski praznik Uskrs, imala intimne odnose ni manje ni više nego u kokošinjcu, sa Mikijem Đuričićem, te se sa njim i verila u reality-ju, ali pak takva njihova veza nije uspela jer je Miki napustio „Zadrugu“ samovoljno, te sa pevačicom nije ni dalje ostao u kontaktu.

Pre nego što je otpočela aferu sa Mikijem, do tada poznata kao smerna devojka, Nadežda je bila sasvim iskrena sa svojim cimerima, te je ispričala kako je imala patološku vezu sa jednim starijim dečkom koji ju je pet dana držao zaključanu i gladnu u stanu, te da ju je on i psihički, kao i fizički maltretirao, pa se ona odala porocima, i počela je previše da pije, i poznato je da je imala velikih problema sa alkoholizmom, te se podvrgla i lečenju.

Takođe je pevačica Nadežda Biljić sasvim otvoreno pričala i o svojim estetskim intervencijama, te je kako je navela svesna konkurencije na estradi, nakon finala takmičenja za „Zvezde Granda“ odlučila da stavi silikonske implante u grudi, kao i da operiše uši, a nakon završetka „Zadruge 1“ opet je otvoreno pričala o tome da je stavila zubne navlake, te da zbog toga ima više udvarača nego ranije.

Popularna mlada pevačica je nakon što se tek malo stišala afera oko njenog snimka sa Mikijem Đuričićem, koji je preplavio društvene mreže iz „Zadruge 1“, odlučila da uđe u „Zadrugu 2“, i to sa čak dva svoja bivša reality momka iz prve sezone „Zadruge“, odnosno sa Banetom Čolakom i sa pomenutim Mikijem Đuričićem.

Iako je Nadežda verovala da je njena i Mikijeva ljubav iskrena i prava, te su im i roditelji pružili podršku kada su se „golupčići“ verili u „Zadruzi 1“, ipak je Miki ostavio Nadeždu, te je kasnije izjavio kako prema njoj nije osećao ništa toliko jako da bi sa njom ušao u brak, i da je ona sve pogrešno shvatila.

Manje je poznato da je Mirko Gavrić jedan od najboljih prijatelja mlade pevačice, te da je on zaslužan za njeno izvlačenje iz pakla alkoholizma i depresije, i da Nadežda ima želju da joj upravo Gavrić bude venčani kum, jerjoj je kako sama kaže pomogao više nego njeni najrođeniji.

U prvoj sezoni „Zadruge“, nadežda je uspela da se posvađa sa Slobom Radanovićem, te da stavi tačku na njihovo prijateljstvo, ali je iznela i optužbe o pokušaju napastvovanja na račun poznatog estradnog menadžera i to navela kao razlog zbog koga se povukla sa estrade.

Kako je na početku teksta i navedeno, Nadeždin brat Damijan Dragojlović je ubijen u centru Valjeva kada je imao 26 godina, i pevačica se od tada nikada nije u potpunosti oporavila, te je priznala i da pije antidepresive i da je jedva uspela da nastavi dalje sa svojim životom, te da se polako vraća svojoj karijeri pevačice.

Nakon što se posvađala sa Borom Santanom, Nadežda je htela da napusti imanje „Zadruge 2“, a sve je počelo Borinom izjavom da pevačica peva samo „žalopojke“, što je nju veoma razbesnelo i lupala je na kapiju kako bi napustila reality.

Ime i Prezime: Nadežda Biljić

Nadimak: Nada; Bilja

Datum i mesto rođenja: 1990. godine, Valjevo, Srbija

Zanimanje: pevačica; reality takmičarka

Visina: /

Težina: /

Facebook: https://sr-rs.facebook.com/nadezdaofficial/

Instagram: https://www.instagram.com/nadezdabiljic/

Twitter: /

YouTube: /

Sponzorisano:

Loading...
loading...