TV lica

Natalija Conić – Biografija 2020, Visina, Težina, Godište

Natalija Conić je učesnica reality programa „Parovi 7“, na TV „Happy“, a u javnosti je poznata pre svega kao foto-model, manekenka i bivša emotivna partnerka poznatog rep i hip-hop muzičara Vuka Moba.

Ono što je posve ironično, jeste da je prelepa plavuša Natalija reklamno lice energetskog pića „Miami“, a najveći novi hit MC Stojana, koji je u poznatom sukobu sa Vukom Mobom, zove se upravo „La Miami“

Pogledajmo sada u nastavku teksta Natalijinu biografiju.

Natalija Conić – biografija

Poznata manekenka i foto-model, Natalija Conić je rođena u Nišu 1991. godine, a iza sebe ima veoma buran život, iako ima svega 21 godinu, te je ukućane „Parova“ šokirala priznanjem da ima i eksplicitni snimak, koji bi njena ljubomorna drugarica uskoro mogla da pusti u medije.

Inače, iako joj nisu strane provokativne fotografije zbog prirode posla kojim se bavi, Natalija je odbila da učestvuje u izboru za „Najlepše grudi Parova“, te je bila nominovana za direktnu diskvalifikaciju, ali su je cimeri spasili ispadanja svojim glasovima.

Tokom takozvanog „roditeljskog sastanka“, kada su majka i otac Natalije Conić učestvovali u šou kao gosti vile, došlo je do sukoba između majke mlade takmičarke i Milija, koji je Natalijinu majku uvredio, pa je Conićka potom nasrnula i htela da ga udari u nos koji je tek operisao, te ju je Mili kvalifikovao kao „divljakušu i agresivca iz unutrašnjosti“.

Dalje u tekstu ćete saznati više o rijaliti karijeri Natalije Conić.

Učešće Natalije Conić u reality programu „Parovi 7“

Iako je u popularnu „Vilu Parova“, Natalija Conić ušla kao devojka Vuka Moba, kasnije se ipak ispostavilo da je ona reperova „bivša veza“, te je ona u „Parovima“ najpre imala kratkotrajan flert sa Lukom Budimirom, koji je naime i aktuelni momak njene najbolje drugarice u „Parovima“, lepe Aleksandre Karailjaz, ali je na kraju ipak priznala da joj se veoma dopada Benjamin Benjo Spahović, koji je takođe zauzet, te osim što je i u realnosti oženjen, on je u „Parovima“ počeo romansu sa Izabelom Anderson.

Što se tiče veze Natalije Conić i repera Vuka Moba, ona je izjavila da su oni u kratkotrajnoj vezi koja je trajala oko mesec dana, bili pre oko tri godine, a da su se upoznali preko društvene mreže „Instagram“, kada ju je poznati reper Vuk Mob kontaktirao, te kako je rekla i slao joj često svoje obnažene fotografije i eksplicitne video klipove.

Za sebe je nekada prelepa plavuša, a danas vatrena crnka, Natalija Conić izjavila da ne očekuje popularnost na račun veze sa Vukom Mobom, koji je i sam bio učesnik četvrte sezone „Parova“, i koga trenutno mediji povezuju sa pobednicom „Zadruge“, Kristinom Kijom Kockar, te da je ona i veoma iskrena i otvorena, ali i da je sklona konfliktima, posebno kada popije alkohol, i da se tada od nje može svašta očekivati.

Prelepa takmičarka „Parova“ ima veoma bujno poprsje i pozadinu, pa iako je mnogi pitaju da li je ugradila silikone, ona je to demantovala, ali je i više nego očigledno da nisu u pitanju samo naime „darovi majke prirode“, te da je i ova lepotica imala neke estetske korekcije, kako na svom telu, tako i na licu.

Povodom napisa da je bio u vezi sa Natalijom Conić, Vuk Mob se nije oglašavao u javnosti, ali su nju ipak takmičari „Parova“ sa podsmehom napali da je bila u pitanju samo „kombinacija“, a ne emotivna veza, te da je Natalija pogrešila što se predstavila kao Vukova bivša dvojka kada su se viđali svega dvadeset dana.

Inače je životni moto ove devojke – „Bog neće prestati da bude dobar prema nekome, samo zato što se vama on ne dopada“, te se vodi time da uvek bude iskrena i pravedna, i ponosna je na svoje manekenske uspehe, a imala je i neke angažmane u Nemačkoj, i ušla je u reality pre svega kako bi pokrenula i podigla svoju karijeru modela na „viši nivo“, te možda i dobila neke angažmane za reklamne kampanje u zemlji ali i u inostranstvu.

Inače se Natalija nije ni malo stidela da na početku „Parova“ pokazuje svoje bujno poprsje, te je tako na žurkama u bazenu, ostavljala muškarce bez daha, kada su joj se non-stop grudi providele ispod mokrih majica, te je na taj način provocirala sve muške takmičare.

Ime i Prezime: Natalija Conić

Nadimak: /

Datum i mesto rođenja: 1991. godine, Niš, Srbija

Zanimanje: manekenka; foto-model; reality takmičarka

Visina: /

Težina: /

Facebook: https://www.facebook.com/Natalijacoo1

Instagram: https://www.instagram.com/natalijacoo/

Twitter: /

YouTube: /

Sponzorisano:

Loading...
loading...