TV lica

Raša Novaković – Biografija 2020, Visina, Težina, Godište

Radomir Raša Novaković je mladić koji je u javnosti postao poznat kada je počeo da se zabavlja sa popularnom pevačicom pop muzike Gocom Tržan.

Iako je bio u njenom bendu još pre započinjanja ljubavne veze, javnosti je bio nezanimljiv, te samim tim neprimetan.

Danas živi i radi u Beogradu, zajedno sa svojom ženom Gocom Tržan i njenom ćerkom.

Radomir Raša Novaković – Biografija

Radomir Raša Novaković je rođen 1988. godine u Srbiji. U Beograd dolazi kako bi se bavio muzikom, naime, Raša Novaković je talentovani bubnjar, bio je član mnogih bendova, a nešto pre 2010. godine dolazi u bend svoje sadašnje žene.

Raša je u nekoliko intervjua izjavio da nikada ranije nije slušao Gocinu muziku, čak šta više nije ni znao ko je ona.

Kako kaže, čuo je za glupu Tap 011, koja je pevačicu proslavila, ali nije bio njihov fan. Izjavio je da je to muzika koju je njegov stariji brat slušao, te da to nije bilo njegov fah.

Kada je Goca Tržan bila na vrhuncu svoje karijere, Raša je bio tinejdžer.

Do svog punoletstva nije znao ko je Goca Tržan, u koju se zaljubio na prvi pogled. U njegovim očima ljubav se rodila kada je prvi put video na TV- u 2004. godine, kada je ugledao spot za njenu pesmu “Haljina“.

Raša kaže da je sasvim drugačije izlgedala uživo, bila je to ljubav na prvi pogled, odmah je znao da je to jedina žena sa kojom želi da provede ostatak svog života.

Kada se prvi put pojavio na audiciji za njen bend, Goca je bila veoma skeptična, čak je i prokomentarisala da joj ne izgleda kao neko ko zna da svira. Naravno, on ju je uverio u suprotno, i ubrzo postao član njenog benda.

Raša Novaković se radovao svakoj probi, s obzirom da je na početku to bio jedini način kada je mogao da provodi vreme sa popularnom pevačicom.

Nakon nekog vremena počeo je da joj se nabacuje, zbog čega je mogao da izgubi posao bubnjara u bendu, na svu sreću, nakon izvesnog vremena, Goca je popustila i pristala da započne vezu sa njim.

Osnovna sumnja koja se javljala kod nje bila je velika razlika u godinama.

Još jedna stvar zbog koje je Goca bila skeptična kada je nova veza u pitanju, bio je njen razvod.

Naime, lepa pevačica se udala 2006. godine za Ivana Marinkovića, sa kim se veoma kratko zabavljala pre braka. Veoma brzo ostaje u drugom stanju, te par dobija dete, ćerku kojoj daju ime Lena.

Pet godina kasnije, nakon brojnih naslova u medijima koji su se bavili njihovim neslaganjem, par se sporazmno razvodi.

Međutim, netrepeljivost između njih je rasla, oboje počinju da iznose “prljav“ veš jedno o drugom. Prilikom ovih javnih prepiranja Goca je izjavila da Ivan Marinković ne plaća alimentaciju za svoje dete, kao i da ju je pokrao i tukao s vremena na vreme.

Iste godine kada se razvela, 2011. godine, započinje vezu sa Rašom Navakovićem.

Raša joj je bio najveća podrška u trenutku ovih nemilih dešavanja, te su počeli sve više da se vežu jedno za drugo. Zabavljali su se pune dve godine pre nego što je Raša odlučio da je pita da postane njegova žena.

Kako je već pomenuto, s obzirom na jedan neprijatan brak i veliku razliku u godinama, Goca nije bila sigurna da li želi da se upusti u brak sa njima. S obzirom da ga je volela i da su u tom trenutku imali stabilnu vezu od dve godine, pristala je da se uda za njega.

Do venčanja prošlo je dve godine nakon veridbe. Par je stao na ludi kamen 20. septembra 2015. godine. Nakon crkvenog venčanja, slavlje su nastavili u prestižnoj vili “Jelena“, u kojoj su se okupili njima najbliži ljudi.

Raša i Goca imaju veliku želju da se ostvare kao roditelji, iako Goca ima ćerku Lenu iz prvog braka, Raša i ona se sjajno slažu. Ipak bi želeli da Lena dobije brata ili sestru.

Od svog venčanja trudili su se da rade na proširenju porodice, međutim, otkrili su da to neće biti tako lako s obzirom da Goca vodi borbu sa dijabetesom, te su joj lekari rekli da bi trudnoća bio rizičan potez za njeno zdravlje.

Par je bio veoma nesrećan ovom vešću, ali kako je njihova ljubav za njih nešto najjače što postoji, odlučili su da ne odustanu od ove odluke, te već neko vreme razmišljaju o vantelesnoj oplodnji.

U novinama se često piše kako Raša vara svoju ženu, s obzirom je dosta mlađi od nje, što par svaki put demantovao.

Raša i Goca veruju u svoju ljubav, i sve do danas, punih osam godina ona traje. Verni su jedno drugom i jedino na čemu žele da rade je proširenje porodice.

Međusobno su jedno drugom najveća podrška, i kako kažu, trude se da tako i ostane. U slobnodno vreme par voli da putuje.

Sponzorisano:

Loading...
loading...