TV lica

Bojan Gaćeša – Biografija 2020, Visina, Težina, Godište

Bojan Gaćeša je jedan od učesnika „Zadruge 2“, a po zanimanju je maneken, trener i spasilac, te kako je veoma atraktivan momak, mnoge učesnice reality-ja su imale nameru da sa njim uplove u romansu, ali je u tome ipak uspela poznata bosanska pevačica Olja Bajrami.

Međutim, manje je poznato da je Bojan Gaćeša pre svog ulaska u „Zadrugu“, bio u romansi sa Nevenom Arsić, jednom od dve bliznakinje, koja je čak i po sopstvenom priznanju izgubila pak i njegovo dete, dok se on pravdao kako za njenu trudnoću nije ni znao, a kako je njenu rođenu sestru Miljanu postavio za svog „potrčka“ on se pravda da je to Nevenin način da mu se osveti.

Pogledajmo sada u nastavku Bojanovu biografiju.

Bojan Gaćeša – biografija

Poznati maneken i spasilac, rođen je 1994. godine, u Beogradu, a javnosti je postao poznat kao maneken iz duetske pesme Milice Pavlović i Ace Lukasa „Kidaš me“, te se čak i spekulisalo da su ona i maneken u emotivnoj vezi ali je pevačica to demantovala.

U svom rodnom gradu, Bojan je završio osnovnu i srednju Poljoprivrednu školu PKB, a potom je diplomirao i na Fakultetu za fizičku kulturu i vaspitanje Univerziteta u Beogradu, poznatijem kao DIF.

Iako na svom profilu navodi da je nezaposlen, Bojan je vrlo često zbog atraktivnog izgleda pak bio angažovan kao maneken, a takođe se bavi sportom, te je i spasilac i lični trener.

Iako je u jevnosti dovođen u vezu sa brojnim devojkama, te se čak spekulisalo da je bio sa blogerkom Lunom Đogani, neposredno pre ulaska u „Zadrugu 2“, poznato je da je ipak njegova devojka duže vreme bila Nevena Arsić, a da je trenutno u reality-ju u vezi sa pevačicom Oljom Bajrami.

Učešće Bojana Gaćeše u reality formatu „Zadruga 2“

Neposredno nakon ulaska u najpoznatiji reality na Balkanu, Bojan je zapao za oko brojnim ukućankama, te je pak postao dosta blizak sa Stanijom Dobrojević, ali mu je ipak želja bila da osvoji Lunu Đogani, koju je upoznao u jednom prestoničkom klubu pre ulaska u reality, i koja mu se veoma dopala.

Bojan je inače poznat i kao neko ko voli noćni život, te je jedna od njegovih prijateljica i starleta i klaberka Anđela Vještica, sa kojom su ga takođe dovodili u vezu, nakon što su ih više puta neki mediji videli u zajedničkom provodu.

Prava drama je u „Zadruzi 2“, nastala kada je Bojan Gaćeša postavljen za „vođu“, te je kao svog „potrčka“, tada on izabrao Miljanu Arsić, sestru svoje bivše devojke Nevene, sa kojom je vezu pre reality-ja skrivao, ali je ona obelodanila pred svima da su bili zajedno, te i da je čak ostala u drugom stanju i da je izgubila njegovo dete.

Bojan je tada rekao da nije znao za trudnoću, ali je Nevena Arsić u svoju odbranu iznela to da je on sumnjao da je dete njegovo, jer ej tada kao i danas uzimao steroide, te nije verovao da je mogao da postane otac, pa i da je tvrdio da ne želi da ima ništa više sa njom, i da je sve pošlo tad i „naopako“, a kada je on u tom periodu ostao i bez stalnog posla spasioca.

Iako je majka bliznakinja Arsić, Slađana, potvrdila priču svoje ćerke, te i istakla da je Bojan znao za njenu trudnoću, ali da ga nije bilo briga, otac Nevene i Miljane Arsić, koji ne živi sa njima je tu priču demantovao, pa je nastao pravi mali „rat“ među nekadašnjim supružnicima Arsić, jer je Slađana istakla da on i nema pravo da se meša jer nije ni učestvovao u odgajanju svojih ćerki.

Inače, majka Bojana Gaćeše je sa druge strane, vrlo zadovoljna kako se do sada njen sin snašao u reality programu, te je istakla i da posržava vezu sa Oljom Bajrami, iako je ona starija od njenog sina čitavih devet godina.

Olja Bajrami je inače pokazala da je veoma ljubomorna i posesivna kada je Bojan u pitanju, te mu stalno prebacuje druženje sa ostalim devojkama, a posebno joj smetaju najpre starleta Stanija Dobrojević, kao i Mina Vrbaški, Nevena Arsić i Luna Đogani, te je u par navrata plakala i imala nameru da sa Bojanom raskine.

Međutim, ono što je najzanimljivije u „Zadruzi 2“, jeste to da je na Bojana Gaćešu „bacila oko“ ni manje ni više nego mlada majka i velika reality zvezda, Miljana Kulić, koja je čak zbog njega i ribala kupatilo, ali je na opaske ostalih da joj se Bojan dopada, izjavila da je on za nju ipak jedan obični „seoski đilkoš“, aludirajući na činjenicu da je ona „ipak od nekog nivoa“, jer je proganjala neke od najvećih muških „Zvezda Granda“, što je nasmejalo sve ukućane.

Iako je sportista i pobornik zdrave ishrane, Bojan ne skriva da koristi steroide kako bi povećao mišićnu masu, te da je radio duže vreme kao spasilac na Adi Ciganliji, ali da je ostao bez tog posla, te povremeno radi kao maneken u spotovima i modnim editorijalima, kao i da radi kao lični trener u jednoj prestoničkoj teretani.

Ime i Prezime: Bojan Gaćeša

Nadimak: /

Datum i mesto rođenja: 1994. godina, Beograd, Srbija

Zanimanje: maneken; trener; spasilac

Visina: /

Težina: /

Facebook: https://www.facebook.com/bojan.czv.3

Instagram: https://www.instagram.com/gacesabojan94/

Twitter: /

YouTube: /

Sponzorisano:

Loading...
loading...