Muzičari

Slobodan Batjarević Cobe – Biografija 2020, Visina, Težina, Godište

Slobodan Batjarević poznatiji po nadimku Cobe, bio je finalista takmičenja „Zvezde Granda“, a od početka septembra se pridružio reality programu „Zadruga 2“, kako bi ponovo izgradio svoju karijeru, na koju je „stavio pauzu“ od dve godine, i to kako je sam pevač priznao zbog mnoštva negativnih komentara javnosti na kanalu „YouTube“ i na društvenim mrežama.

Pogledajmo za početak njegovu biografiju.

Slobodan Batjarević Cobe – biografija

Pevač Slobodan Batjarević je rođen u Leskovcu, 13. novembra 1981. godine, a poznato je da potiče iz muzičke familije, te je njegov otac priznati harmonikaš Bobi Mrak, koji je pak na čelu orkestra „Ljute papričice“.

Sa svega šest godina Cobe je počeo da uz svog oca uči da svira harmoniku, a kada je imao 12 godina shvatio je da više voli pevanje, te se kada je postao punoletan, 1999. godine, počeo baviti solo pevanjem, a iste godine se oženio i suprugom Anom, sa kojom ima dvoje dece, stariju ćerku Slađanu i mlađeg sina Nebojšu.

U toku svoje karijere je Slobodan Batjarević snimio nekoliko solo albuma, a na takmičenju za „Zvezde Granda“ je osvojio sedmo mesto u finalu, te snimio hit numere „Mambole“ i „Karmin od vanile“, koje su mu donele veliku popularnost među publikom.

Muzička karijera mlade „Zvezde Granda“ i učešće u reality programu „Zadruga 2“

Mladi i perspektivni pevač „Zvezda Granda“ se takmičio u sezoni 2007. godine, te je postao i finalista i pred njim je bila perspektivna pevačka karijera, ali je Cobe odlučio da se povuče 2012. godine iz javnosti, nakon što je na kanalu „YouTube“, pročitao salvu negativnih komentara na račun pesme „Gel, gel kupujem“, a koju je za njega napisao Dragan Kojić Keba, te je kasnije u emisiji „Grand magazin“, priznao da su ga kritike veoma pogodile, i da je smatrao da ako se publici ne dopada ono što on radi, da treba da se povuče iz pevačkog života.

Međutim, iako nije snimao nove numere, pevač je priznao u pomenutoj emisiji 2015. godine, da je pauzirao svega dve godine, ali da je redovno pevao na tezgama u dijaspori i da je radio na svadbama i u svetskim diskotekama i klubovima, te da nije nastupao samo na našim prostorima, jer je komentare publike „shvatio previše lično“.

Manje je poznato da je nadimak Cobe, pevač dobio upravo od direktora „Grand produkcije“, Saše Popovića, i to kada je on nenamernom greškom, umesto nadimka Cobi, on pak pročitao nadimak Cobe u jednoj emisiji u toku takmičenja, te je tako Slobodanu i ostao ovakav umetnički nadimak.

U dosadašnjoj muzičkoj karijeri, Cobe je snimio nekoliko albuma, od kojih neke i na romskom jeziku, te su pored napred pomenute dve numere, neki od njegovih velikih hitova i „A mogla si sve“; „Ti pripadaš samo meni“; „Srce tika-tak“; „Garava i plava“; „Koja duša“; kao i „Gel, gel kupujem“; „Ako umrem sad“; „Marija“; „Ti si moja boginja“; „Da patimo oboje“; „Priznajem“.

Prvi put se u reality programima, Slobodan Batjarević Cobe oprobao učešćem u „Farmi 3“, tpokom 2010. godine, kada je zamolio publiku da ne glasa za njega kako bi mogao da napusti imanje, te je njegova „protivnica“ Vesna Vukelić Vendi, odnela ubedljivu pobedu sa preko 82% glasova poublike.

Sada je Cobe rešio da se ponovo oproba kao reality takmičar, ovaj put kako bi povratio svoju pevačku karijeru, te se nada da će posle duže medijske pauze, uspeti da „povrati stari sjaj“, iako je prekinuo i ugovor sa „Grand produkcijom“, te duže vreme nije nastupao u našoj zemlji i regionu.

Pred ulazak u najpopularniji reality na Balkanu, Slobodan Batjarević Cobe je izdao singl „Očinska ljubav“, za koji se nada da će uspeti da ga dovoljno ispromoviše svojim učešćem u „Zadruzi 2“, mada kako je poznat kao vrlo emotivna i mirna osoba, te nije sklon konfliktima, malo je verovatno da će Cobe opstati među iskusnim reality zvezdama do kraja „Zadruge“, ali kako su sva iznenađenja moguća, ostaje da se vidi kako će se pevač na dalje snaći.

U javnosti se pojavila informacija izvesne devojke Nataše Radan, koja je bila statista u spotu za pesmu „Sudbina“, koju je Cobe objavio marta 2017. godine, a koja je tvrdila da nije plaćena za svoju ulogu u spotu, te da je Cobe blokirao njen broj telefona, i da joj duguje sumu od oko 400 evra, ali poznati pevač nije želeo da daje bilo kakve izjave na tu temu u medijima, jer je kako je rečeno bio u svojevrsnoj „medijskoj ilegali“.

Ime i Prezime: Slobodan Batjarević (umetničko ime Cobe)

Nadimak: Cobi; Cobe; Bobi

Datum i mesto rođenja:

Zanimanje: pevač; reality takmičar

Visina: /

Težina: /

Facebook: https://sr-rs.facebook.com/people/Slobodan-Cobe-Batjarevic/100006611435480

Instagram: https://www.instagram.com/cobebatjarevic_official/

Twitter: /

YouTube: https://www.youtube.com/user/fanovi1

Sponzorisano:

Loading...
loading...