Muzičari

Marina Visković – Biografija 2020, Visina, Težina, Instagram, Facebook, Youtube

Marina Visković, važi za jednu od najlepših i najzgodnijih pevačica koje su trenutno prisutne na domaćoj estradnoj sceni.

Za razliku od mnogih njenih koleginica koje su istih ili približnih godina kao i ona, Marina Visković je svoju muzičku karijeru započela potpuno samostalno i bez učešća u bilo kom muzičkom takmičenju.

Naime, 2008. godine, od kada je prošla skoro čitava jedna decenija, Marina je snimila svoju prvu pesmu, pod nazivom “Gde sam grešila”. Nekoliko meseci po završetku snimanja pesme, 2009. godine, Marina je pesmu objavila na YouTubu, gde je ona za veoma kratak vremenski period osvojila ogroman broj pregleda i ogromnu popularnost.

Zahvaljujući toj činjenici, Marina je postala poznata široj javnosti i pridobila je ogroman broj fanova, mahom mladih ljudi. U želji da ispoštuje naklonost brojnih fanova, godinu dana kasnije, dakle 2010. godine, Marina je odlučila da za pomenutu pesmu snimi i video spot i taj potez, pokazao se kao izuzetno dobar za nastavak njene muzičke karijere.

Naime, po objavljivanju spota, koji je inače režirao Dejan Milićević, Marina je stekla još veću popularnost i već se plasirala u red mnogima omiljenih pevačica. Iste godine, dakle 2010. godine, Marina Visković je dobila poziv od svog starijeg i iskusnijeg kolege Aleksandra Vuksanovića, poznatijeg kao Aca Lukas, da bude gost na njegovom koncertu u beogradskoj Areni, tačnije da otvori njegov koncert. Marina je Acin poziv doživela kao privilegiju i prihvatila je ponudu, dobivši i iskoristivši na taj način priliku da se pojavi i da uživo zapeva pred oko dvadeset hiljada ljudi.

Momenat u kojem je Marina nastupila uživo pred dvadeset hiljada ljudi, pomogao joj je da shvati da je stvorena za muzičku scenu i da treba da nastavi u svojoj borbi da izgradi uspešnu muzičku karijeru.

Kada se danas, sa vremenske distance osvrne na taj događaj, Marina ne izostavlja da naglasi da je izuzetno zahvalna Lukasu na poverenju i na prilici koju joj je tada ukazao, a koja joj je izuzetno pomogla da se zadrži na muzičkoj sceni.

Marina Visković – biografija

Marina Visković, rođena je 26. februara 1988. godine u opštini Zemun u Beogradu, gde je provela period najranijeg detinjstva, kao i period osnovnog i srednjeg obrazovanja.

Svoj muzički talenat i svoju ljubav prema muzici, Marina je ispoljila u periodu pohađanja osnovne škole, pa je paralelno sa odlaskom u školu, veoma često odlazila i na časove klavira.

Pored toga, Marina je bila aktivna i kao član dečijeg hora i već tada, počela je da uči o tehnikama pevanja i o pravilnom usmeravanju glasa.

S obzirom da je Marina paralelno bila posvećena upravo navedenim školskim i vanškolskim aktivnostima, njeno vreme je uvek bilo kvalitetno ispunjeno i obaveze koje je imala i koje je naučila da redovno ispunjava, učinile su da odraste u jednu disciplinovanu i kvalitetno usmerenu ličnost, koja svoju pažnju i svoje vreme ne rasipa na površne i na nekvalitetne stvari.

Slobodno vreme koje joj je ostajalo, Marina je delila sa drugaricama, kao i sa svojim rođenim bratom koji zauzima posebno mesto u njenom životu i sa kojim je i danas kada su oboje odrasli i kada je on već i oženjen, izuzetno vezana.

Marinin otac, koji je po profesiji profesor fizičkog vaspitanja, odgovoran je i zaslužan je za to što Marina pored ljubavi prema muzici, još od najranijeg detinjstva, takođe neguje i ljubav prema sportu.

Naime, iako u detinjstvu pored odlazaka na časove klavira, pored pevanja u dečijem hori i pored odlazaka u školu i učenja, nije uspevala da pronađe vreme i za treniranje bilo koje vrste sporta, Marina je ipak uvek bila fizički aktivna i posvećivala se vežbama za čije je pravilno izvođenje, instrukcije dobijala od svog oca.

Pored ljubavi prema sportu i pored ljubavi prema aktivnom načinu života, Marina je od svog oca nasledila i ljubav prema motorima. Naime, Marinin otac, uvek je imao i uvek je vozio motor i ta činjenica, uticala je da Marina i sama zavoli motore.

Kada je Marinina majka u pitanju, Marina je sa njom uvek imala izuzetno kvalitetan i blizak odnos i čak i danas, Marina svoju majku doživljava kao osobu koja joj je pružila najviše ljubavi i najviše podrške u
životu. Ono što Marina često zna i što ćesto voli da naglasi, jeste da je od svoje mame nasledila lepotu. Osim lepote, od svoje majke, Marina je nasledila i dobar i izuzetno istančan ukus za oblačenje, ali i ukus za uređivanje enterijera.

Naime, baš kao i njena mama, Marina Visković, uvek sa velikom pažnjom bira svoje odevne kombinacije i trudi se da uvek i na svakom mestu, pa čak i kod kuće, izgleda lepo.

Kao jako mlada, praktično dok je još uvek bila devojčica, Marina je uživala u tome da kupuje i da čita časopise koji su obrađivali teme u vezi sa uređenjem prostora. Iz takvih časopisa, Marina je crpela ideje koje je nešto kasnije polako počela i sama da kreira i da sprovodi u dela.

Konkretno, Marina Visković izuzetno uživa u osmišljanju i u uređivanju prostora u kojem živi i kaže da se sa izuzetno puno pažnje posvećuje odabiru svakog detalja koji nalazi mesto u njenom domu i koji kao takav ulepšava njen dom.
Prostor koji odiše haosom i neukusom, jednostavno nije prostor u kojem se Marina snalazi i u kojem uopšte može da funkcioniše i da provodi svoje vreme.

O istinitosti tog podatka, najbolje svedoči izgled Marininog životnog prostora u kojem svaki mogući kutak zrači toplinom i pozitivnom energijom.

Naime, po završetku Marininog srednjeg obrazovanja i neposredno pre njenog upisa na Fakultet za medije i komunikacije, Marina se zajedno sa svojim roditeljima i sa svojim bratom iz porodičnog doma u Zemunu, preselila u porodičnu kuću u beogradskom naselju Altina. Marinina porodična kuća, ispred koje se nalazi ogromno i predivno uređeno dvorište, izgrađena je sa nekoliko ulaza, tako da u njoj, Marina ima samo svoj, zasebno izdvojen prostor koji obuhvata oko sto kvadrata i koji je uređen po njenom ukusu. Prostorija koju je Marina pretvorila u svoju privatnu, dobro opremljenu teretanu ili prostorija za bilijar, samo su neke od prostorija koje se nalaze u Marininom životnom prostoru.

Pritom, kako naglašava, kada je kod kuće, Marina najviše voli da provodi vreme u svojoj spavaćoj sobi u kojoj može da se izležava i da gleda filmove. Gledanje filmova i to najčešće uz zamačeno svetlo i uz upaljene mirišljave sveće, za Marinu Visković predstavlja omiljeni oblik opuštanja, kojem voli da se prepusti kad god nije prebukirana poslovnim obavezama, tačnije nastupima ili pripremanjem i snimanjem muzičkog materijala.

Od početka karijere do danas

Kao što smo u samom uvodnom delu teksta već naveli, Marina Visković je široj javnosti postala poznata 2009. godine, nakon što je prethodno snimila i nakon što je na YouTube-u objavila svoju prvu pesmu, pod nazivom “Gde sam grešila”.

Međutim, Marina Visković je svoju karijeru započela znatno pre toga i to tako što je kao pevačica nastupala po beogradskim diskotekama i noćnim klubovima. Već u tom periodu, Marina je bila izuzetno popularna među beogradskom omladinom koja je redovno posećivala diskoteke i noćne klubove u kojima je Marina pevala.
Možda je ta činjenica donekle zaslužna za to što je Marinina pesma na YouTubu toliko brzo i u takvim razmerama postala zapažena i slušana.

Ipak, neminovno je da Marina popularnost ne bi mogla i ne bi uspela da stekne da nema prijatan glas i da ne ume dobro i kvalitetno da peva.

S obzirom da je veliki profesionalac i da se gotovo može nazvati perfekcionistom kada je muzika i kada je posvećenost muzici u pitanju, Marina i danas, nakon toliko godina karijere, konstantno usavršava i uvežbava tehniku pevanja, tako što odlazi na časove pevanja.

Kao što smo takođe naveli u samom uvodnom delu teksta, Marina je na samom početku karijere, doživela i svoj prvi veliki nastup, pred ogromnim brojem publike i to onda kada je otvorila koncert Ace Lukasa 2010. godine u čuvenoj beogradskoj Areni.

Nekoliko godina nakon započinjanja muzičke karijere, tačnije 2013. godine, Marina Visković je snimila i izdala svoj prvi muzički album koji nosi naziv “Alisa u zemlji čuda”. Naziv albuma, proistekao je iz naziva istoimene pesme koja se posebno izdvojila na albumu i za koju je marina snimila i spot. Pomenuta pesma, ostala je aktuelna i vrlo popularna sve do danas. Na pomenutom albumu, koji je važno je napomenuti Marina izdala u saradnji sa izdavačkom kućom “City Records” našla se i Marinina prva pesma, to jest pesma “Gde sam grešila” koja je po objavljivanju albuma ponovo skrenula ogromnu pažnju publike i vratila se u samu žižu popularnosti.
2014. godine, Marina je snimila singl pod nazivom “Kolaps”, da bi već sledeće, dakle 2015. godine snimila i izdala i svoj drugi album, pod nazivom “Klub utehe”. Pomenuti album, Marina je snimila i izdala ponovo u saradnji sa izdavačkom kućom “City Records”.

2016. godine, u saradnji sa DJ Shone-tom i u saradnji sa DR Iggy-jem, Marina je snimila pesmu pod nazivom “Srce ledeno”, a iste godine, snimila je i singl pod nazivom “Moj pakao”. Singl “Moj pakao”, stekao je veliku popularnost.
Ove, dakle 2017. godine, Marina Visković je snimila pesmu pod nazivom “Bensedini”, koju je ispratila i video spotom.

Marina Visković privatno

Privatno, Marina Visković važi za jednu vrlo društvenu i komunikativnu devojku koja voli da se druži i koja uživa u vremenu koje provodi sa svojim drugaricama koje su česti gosti u njenom domu.

Kako kaže, Marina sa drugaricama često voli da organizuje “Garden party”, u okviru kojeg se okupe u njenom prostranom i predivno uređenom dvorištu i uživaju uz razgovor, roštilj, piće i muziku.

Kada je sama, Marina najviše voli da se odmara uz filmove, koje je u stanju ukoliko joj to obaveze dozvole, da gleda i po čitav dan. Na pitanju koji žanr filmova najčešće bira i preferira, Marina odgovara da je to veoma često horor.

Ono što je takođe važno naglasiti i što će možda zanimati mnoge, jeste da je Marina već duži niz godina u ozbiljnoj i u srećnoj vezi, mada je detalje o svom odnosu sa partnerom sve do nedavno nerado i vrlo retko iznosila u javnosti, želeći tako da svoju intimu što bolje sačuva.

Ipak, nedavno, tačnije pre samo nekoliko meseci, Marina je pristala na to da javnosti otkrije identitet svog partnera Mirka i predstavila ga je svojoj vernoj i mnogobrojnoj publici posredstvom društvenih mreža, na kojima je prilično aktivna. Fotografije na kojima je Marina sa svojim dečkom, izazavale su ne samo pažnju njenih fanova, već i pažnju brojnih novinara koji su te fotografije objavili.

Nakon toga, Marina je pristala i da da nekoliko intervjua u okviru kojih su joj bila postavljena pitanja u vezi njenog dečka i u vezi njihovog emotivnog odnosa. Suština svih Marininih odgovora, koju je pritom najvažnije izdvojiti i podeliti sa vama, jeste da je u svom emotivnom odnosu izuzetno ispunjena i srećna i da u svom emotivnom partneru pronalazi sve ono što je u jednom muškarcu oduvek i želela da pronađe.

Ime i prezime: Marina Visković

Datum i mesto rođenja: 26. februar 1988. godine, Beograd, Srbija

Zanimanje: Pevačica

Visina: /

Težina: /

YouTube: https://www.youtube.com/user/marinaviskovic

Facebook: https://www.facebook.com/marinaviskoviczvanicna/

Instagram: https://www.instagram.com/marina_viskovic_official/ (@marina_viskovic_official)

Twitter: https: //twitter.com/marinaviskovic (@marinaviskovic)

Sponzorisano:

Loading...
loading...