Muzičari

Vuk Mob – Biografija 2020, Visina, Težina, Godište

Vuk Mob je poznati reper i pop pevač, čije je pravo ime Vukadin Gojković, i koji je vrlo jedna i zanimljiva medijska ličnost, te je u poslednje vreme u žiži interesovanja zbog svojih izjava, kao i zbog učešća u brojnim reality programima, i u nastavklu teksta će biti nešto više reči o ovom još mladom., ali i zaista i perspektivnom muzičaru.

Vuk Mob – biografija

Popularni reper je rođen u Beogradu kao Vukadin Gojković, 28. januara 1990. godine, od majke Snežane i oca Vuleta, te ima i braću Tadija i Vasilija, i zajedno žive u zaista i velelepnoj kući u poznatom prestoničkom naselju Žarkovo.

Poznato je da je mladi pevač Vukadin Gojković veliki ljubitelj životinja te ima i dva psa, Lenu i Boleta, a muzikom je počeo da se bavi dosta rano, ali se kao zvanični početak njegove karijere navodi 2014. godina.

Muzička karijera Vuka Moba

Vuk Mob je 2014. godine izbacio svoj prvi singl „Zlato dijamanti“, te je tada nastupao pod umetničkim imenom Er Mob, ali koje je kasnije promenio, a ostvario je već tada saradnju sa Ivanom Ivanovićem Đusom, koji mu je puno pomogao u karijeri kao stariji i iskusniji u muzici kojom se i Vukadin bavi, a sa kojim je uradio hit numere „Voli me“ i „Slikaj se za mene“.

Već naredne 2015. godine je Vuk Mob uradio i nekoliko duetskih pesama sa Markom Morenom, i to su bili hit singlovi „Kao ti“ i „Mala je luda“, dok je sa Jala Bratom snimio pesmu „Zvezde plaču za nama“.

Naredne 2016. godine je Vuk Mob izdao singlove „Moje oči lažu“ i „Vatikan“, te snimio duete sa MC Stojanom i Markom Morenom „Ona drži lovu“; sa Sandrom Afrikom „Nevaljala“; sa Maus Makijem „Gadafi“; sa Markom Morenom „Greška“ i sa grupom „Trik FX“ numeru „Manijak“.

Vuk Mob je 2017. godine izdao nekoliko hit singlova, i to numere „Belo“; „Senke“; „Kokaina“; „E pa neka“, kao i duete sa Teodorom Džehverović „Hijena“; sa Sandrom Afrikom „Iza tebe“ i sa DJ Šonetom i Gastozom „Duplo loši“.

2018. godine je popularni reper uradio još nekoliko hit singlova kao što su „Miševi kolo vode“; „Geng bebo“; „Klub ili kafana“, kao i duetske numere sa Draganom Mirković „Proklet rođen“; sa Markom Milivojevim Millijem „12 sati“ i sa Cobijem „Hajniken“.

Vuk Mob je 2019. godine izdao hit singlove „GTA“ i „Slavija“, kao i duet sa Emirom Đulovićem „Prete mi“.

Za sada je najpopularnija pesma Vuka Moba numera „Nevaljala“ koja ima preko 26 miliona pregleda na kanalu „YouTube“.

Privatni život Vuka Moba

Kako je u nekoliko navrata sam za sebe istakao, Vuk Mob je pravi zavisnik od adrenalina i društvenih mreža, i smatra da je vrlo ekscentričan, i kreativan, pa je tako sam sebi i dao jako zanimljivo umetničko ime Vuk Mobitel, koje je kasnije „skratio“ u Vuk Mob.

Inače je jedan od velikih prijatelja Vuka Moba i režiser David Ljubenović, sa kojim reper i sarađuje kada je u pitanju ekranizacija njegovih pesama, i kome bezrezervno veruje, a kada je jednom prilikom na snimanju bacio „Molotovljev koktel“ na rasvetu i za malo razneo čitavu ekipu, kaže da mu je samo David mogao tako nešto oprostiti, inače bi završio u zatvoru.

Mada nije iz nekog „kriminalnog miljea“ i ne spada u red „žestokih momaka“, ipak je spletom nesrećnih okolnosti Vuk Mob 2016. godine bio ranjen iz vatrenog oružja ispred vrlo poznatog prestoničkog splava „Shake & Shake“, kada je pokušao da spreči okršaj dvojice momaka sa njegovim prijateljem Milošem Stevanovićem, koji je poznati bivši kik-bokser a sada radi kao tatu majstor.

Naime, tada se desila svađa pomenute grupe momaka, i jedan od dvojice sa kojima se Stevanović raspravljao, ispalio je iz automobila u pokretu čak dvanaest metaka u pravcu Vuka Moba i Miloša Stevanovića, i jedan metak je rikošetirao i repera pogodio u stopalo, te mu pokidao nerve, a nekoliko metaka je repera pogodilo u stomak i u leđa, te je morao na komplikovane operacije.

Vuk je učestvovao u reality programu „Parovi“ na TV „Happy“ i u trećoj sezoni koja je bila na programu 2015. godine, on je morao da pre vremena napusti reality jer je imao smrtni slučaj u porodici, a ponovo je u istom reality šou učestvovao već u četvrtoj sezoni naredne 2016. godine, kada je izbačen glasovima publike i nije ušao u finale.

Kada je u pitanju ljubavni život Vuka Moba, on je o tome vrlo otoreno govorio za medije, što je retkost među poznatim ličnostima, te nije skrivao da je bio u vezi sa starletom Tijanom Ajfon, sa kojom je i ušao u pomenuti reality „Parovi“ 2015. godine, te su npred kamerama više puta imali burne svađe, i raskidali su i mirili se, da bi se iste te godine i rastali kao prijatelji.

Međutim, kasnije je Tijana na društvenim mrežama izvređala svog bivšeg momka, nazivajući ga kopijom Stefana Đurića Raste, i da pokušava da preko „njenih leđa“ stekne slavu i veći uspeh u karijeri.

Popularnog repera su mediji povezivali i sa prelepom pevačicom Teodorom Džehverović, ali je sam Vuk Mob to demantovao i objasnio da su oni samo dobri prijatelji.

Jedno vreme je delovalo da je poznati reper iskreno zaljubljen i da je najzad pronašao svoju „srodnu dušu“, kada je na Instagram profilu objavio sliku sa svojom devojkom koja nije bila poznata javnosti i koja se zvala Biljana, i koja je bila za repera čak i verena, ali na kraju ni od te veze nije bilo ništa ozbiljno, te je Vuk Mob u poslednje vreme povezivan sa pobednicom „Zadruge 1“ i novopečenom pevačicom Kristinom Kijom Kockar, sa kojom je čak i uslikan na crnogorskom primorju, ali on nije želeo ni da potvrdi ni da dermantuje navode medija.

Ispostavilo se na kraju da su navodi medija bili tačni, te da su Kija Kockar i Vuk Mob imali kratku romansu 2018. godine, te da je njegova bivša verenica Biljana posle raskida sa Vukom bila u vezi sa kontroverznim biznismenom Ćazimom Osmanijem.

Za vreme svog boravka u „Zadruzi 2“, popularna starleta Marijana Zonjić je potkrila da je bila u vezi sa reperom, i da je sa njom kako se na kraju ispostavilo Vuk Mob i prevario Kiju Kockar, ali je reper sve to demantovao u medijima, navodeći da ni sa jednom od dve pomenute „zadrugarke“ nije uopšte bio u emotivnoj vezi.

Krajem 2018. godine je u medijima odjeknula i proširila se vest da je Vuk Mob u vezi sa veoma lepom i popularnom pevačicom iz „Zvezda Granda“ milenom Ćeranić, te su oni izjavili kako su se upoznali u Valjevu, na dodeli nagrada „Oskar popularnosti“, i da je repera oduševio Milenin stav kada je izjavila na ulazak Kije Kockar u prostoriju – „šta ste se svi tu ućutali kao da je ušla neka zvezda“.

Ispostavilo se na kraju da su se Vuk i Milena zabavljali svega dva meseca, i da su na kraju ipak oni shvatili da su suviše različiti, te su ostali prijatelji, i ona je bila na njegovom 29. rođendanu, a planiraju i da snime duet, i to za numeru koja je prvenstveno bila pisana za Sandru Afriku, ali je ona ipak odbila saradnju sa Vukom jer je snimala duet sa Rastom.

Na pitanja medija je Vuk Mob naveo da je Milena preterano posesivna i ljubomorna i da zbog toga nisu uspeli da ostvare dužu romansu, a kada je u jednoj emisiji odgovarao koja bi bila njegova idealna žena, on je bez brazmišljanja naveo Aleksandru Džidžu Stojković, kao i Daru Bubamaru, a sa obe je pevačice inače dobar prijatelj, i kaže da su one prave „lavice i savremene žene“ kakve on voli i da im se zaista divi zbog svega što su u karijeri postigle.

Poznato je i da je Vuk Mob veliki ljubitelj tetovaža, te mu je većinu radio njegov prijatelj Miloš Stevanović, te reper ima istetoviran ceo grudni koš, kao i ruke i šake, a na nogama Vuk ima lik devojke u čeljustima lobanje, i nedavno je na Instagram profilu zatražio „savet i ideju“ od svojih fanova šta bi mogao da istetovira na leđima, jer je kako nsam kaže besmisleno da mu leđa budu „prazna“.

Reper smatra sam za sebe da je veliki narcis i da je sasvim zanimljiv i ekscentričan, te je uvek direktan i zato ima malo pravih prijatelja posebno na estradi, ali najviše veruje svojoj porodici i oni su mu uvek prava podrška i oslonac.

Ime i Prezime: Vukadin Gojković (umetničko ime Vuk Mob, skraćeno od Vuk Mobitel)

Nadimak: Vule; Vuki

Datum i mesto rođenja: 28. januar 1990. godine, Beograd, Srbija

Zanimanje: pevač pop, rep i hip-hop muzike

Visina: /

Težina: /

Facebook: https://www.facebook.com/iamvukmob/

Instagram: https://www.instagram.com/iamvukmob/

Twitter: /

YouTube: /

Sponzorisano:

Loading...
loading...