Muzičari

Jelena Kostov – Biografija 2020, Visina, Težina, Instagram, Facebook, Youtube

Početkom 2017. godine, tačnije 6. februara 2017. godine, brojne fanove Jelene Kostov, obradovala je vest da se pevačica porodila i da je na svet donela sina Miliju.

Dan kada je rodila sina, kako ona lično navodi, Jeleni će zauvek ostati u sećanju kao dan u kojem joj se ostvarila jedna od najvećih životnih želja, a to je da postane majka.

Iako uživa u svojoj bezuslovno predanoj i maksimalno posvećenoj ulozi majke, Jelena nije odustala ni od svoje muzičke karijere, tako da je samo nekoliko meseci nakon porođaja, tačnije u maju 2017. godine, snimila i objavila svoju novu pesmu, a to je pesma pod nazivom “Luda euforična”.

Za pomenutu pesmu, koju je realizovala u saradnji sa izdavačkom kućom “Grand Production”, Jelena je snimila i kvalitetan video spot, koji je dodatno doprineo popularnosti pesme.

O tome kada i na koji način je Jelena Kostov započela svoju muzičku karijeru, o tome kako se njena karijera razvijala od samog početka pa sve do danas, ali i o tome ko je i kakva je Jelena Kostov privatno, imaćete prilike da saznate čitajući njenu biografiju.

Jelena Kostov – Biografija

Jelena Kostov, rođena je 23. novembra 1983. godine u Dimitrovgradu, gradu koji se nalazi na gotovo samoj granici između Srbije i Bugarske.

U svom rodnom gradu, u koji se i danas kada god joj to obaveze dozvole uvek rado vraća, Jelena je živela do svoje 14. godine, tačnije do trenutka kada je završila osnovnu školu i kada se zbog želje da upiše srednju Muzičku školu preselila u Niš u kojem je četiri godine kasnije upisala i Muzičku akademiju.

Kada se osvrne na period sopstvenog odrastanja, Jelena kaže da je doslovno rođena sa željom da jednog dana postane pevačica.

Naime, još u periodu u kojem je tek naučila jasno i sigurno da govori, Jelena je već počela da peva i kao svoju prvu omiljenu igračkom ona pamti jedan dezodorans koji joj je dugo služio kao “mikrofon”.
Poseban izvor radosti, Jeleni su u periodu detinjstva predstavljali trenuci u kojima su njeni roditelji imali goste. U takvim trenucima, Jelena je goste doživljavala kao svoju publiku i nije propuštala priliku da ih zabavlja svojim pevanjem.

Vremenom, kako je odrastala, Jelena je u sebi prepoznavala sve veću i sve jaču ljubav prema pevanju i tako je bilo sve dok nije dospela u period puberteta.

U periodu puberteta, Jelena je neočekivano počela da se stidi da zapeva i ne samo da je prestala da peva pred gostima, već ni njenim ukućanima, sestri Nadici, majci Dani i ocu Gošku, nije olako polazilo za rukom da je nagovore da zapeva.

Srazmerno toj činjenici, Jelena je na kratko odustala od svoje želje da postane pevačica i svojoj porodici, saopštila je da želi da upiše srednju Medicinsku školu.

Njenom odlukom da upiše srednju Medicinsku školu, nisu bili iznenađeni samo njeni roditelji i sestra, već i brojni rođaci, među kojima se našla i njena ujna Katarina koja je kako Jelena sada smatra, jednom svojom rečenicom navela Jelenu da se ipak vrati svojoj urođenoj želji da postane pevačica.

Naime, jednom prilikom kada je Jelena svojoj ujni Katarini saopštila da ima želju da upiše srednju Medicinsku školu, ujna je doslovno presekla pitanjem koje je glasilo “Da li želiš da ti ceo život bude pesma?”. U nameri da svojoj ujni da odgovor, Jelena je i sama shvatila da zapravo potajno nikada nije odustala od svoje želje da postane pevačica i upravo ta želja, ponovo se kroz svu svoju jačinu iskristalisala u njoj.

Shodno tome, Jelena je odustala od želje da upiše srednju Medicinsku školu i njena definitivna i konačna odluka, bila je da po završetku osnovne škole upiše srednju Muzičku školu.

S obzirom da u svom rodnom gradu Dimitrovgradu nije imala prilike da upiše srednju Muzičku školu, Jelena se sa 14 godina preselila u Niš, gde je upisala najpre srednju Muzičku školu, a četiri godine kasnije i Muzičku akademiju.

Trenutak odvajanja od porodičnog doma, Jelena je doživela prilično emotivno i trebalo joj je dosta vremena kako bi se navikla na novonastali način života .

Međutim, njena želja da se jednog dana profesionalno posveti muzici, pomogla joj je da bude istrajna u nameri da završi najpre srednju Muzičku školu, a onda i Muzičku akademiju u Nišu.

Uprkos činjenici da se veoma rano odvojila od svojih roditelja i da je počela da vodi samostalan život, Jelena Kostov je osoba koja je i danas kada ima svoje dete i svog supruga, ostala privržena svojim roditeljima.

Naime, Jelena Kostov ima izuzetno skladan i blizak odnos sa svojim roditeljima i sa svojom sestrom i svaku priliku koja joj dopušta da ima dovoljno slobodnog vremena, koristi da poseti svoj rodni dom ili da svoje roditelje i sestru pozove kod sebe u goste.

Vreme koje Jelena Kostov sa posebnim uživanjem voli da provodi u svom porodičnom domu, jeste vreme praznika.

Naime, Jelena se kako sama navodi svakom prazniku koji provede u krugu svoje porodice raduje sa istim žarom, kao kada je bila dete. U vreme praznika, ona voli da zaboravi na sve obaveze i na sve probleme koje eventualno ima i tada se trudi da razmišlja isključivo pozitivno i da bude posvećena isključivo lepim stvarima.

Na njenu veliku sreću i svi ostali članovi njene porodice sa istom ljubavlju dočekuju praznike, tako da su praznici u njenom porodičnom domu, nešto što je svakako uvek iznova lepo doživeti i proživeti.

Od početka karijere do danas

Prvi pokušaj da započne profesionalnu muzičku karijeru, Jelena Kostov je imala 2004. godine, kada se po prvi put prijavila za učešće u popularnom muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”. Međutim, te 2004. godine, sreća nije bila na Jeleninoj strani i ona nakon audicije nije uspela da se plasira u dalji tok takmičenja.

Ta činjenica, na nju je delovala veoma poražavajuće i gotovo da je dovela do odluke da zauvek odustane od ideje da se bavi muzikom.

Ipak, kako se sudbinski zacrtane stvari ne mogu izbeći, po nagovoru svoje majke Dane, Jelena je četiri godine kasnije ipak odlučila da ponovo okuša sreću i ponovo se prijavila za takmičenje “Zvezde Granda”.

Ovog puta, pokazalo se da je Jelena donela pravu odluku u trenutku kada je poslušala savet svoje majke i njen drugi po redu pokušaj da postane zvezda Granda, rezultirao je uspehom.

Naime, u okviru takmičenja “Zvezde Granda”, koje je održano u sezoni 2008./2009. Jelena Kostov je uspela da zauzme sedmo mesto i shodno toj činjenici, potpisala je ugovor o saradnji sa izdavačkom kućom “Grand Production”.

Iste godine kada je osvojila sedmo mesto na prethodno pomenutom muzičkom takmičenju, dakle 2009. godine, Jelena Kostov je snimila svoje prve dve pesme i to pesmu pod nazivom “Nisam bila spremna” i pesmu pod nazivom “Zbog tebe”.

Već nakon što je snimila i objavila svoje prve dve pesme, Jelena Kostov je osvojila naklonost publike i to je značajno doprinelo njenoj odluci da nastavi profesionalno da se bavi muzikom.

2011. godine, Jelena Kostov je snimila i objavila je i svoju treću po redu pesmu, a to je pesma pod nazivom “Odlazite svi”.

2012. godina, bila je godina u kojoj je Jelena Kostov svoju publiku obradovala sa čak četiri nove pesme i to sa pesmom pod nazivom “Nemoj da me moliš” koju je realizovala u formi dueta sa svojim kolegom Petrom Mitićem, pesmom pod nazivom “Oči propalice”, pesmom pod nazivom “Sedam godina” i pesmom pod nazivom “Voli me i čuvaj me” koja je takođe duetska i koju je Jelena realizovala u saradnji sa “Live Band-om”.

2013. godine, Jelena Kostov je snimila i objavila još tri nove pesme i to pesmu pod nazivom “Sebična”, pesmu pod nazivom “Volim da te volim” i pesmu pod nazivom “Rakija i diskoteka”. Od pomenutih pesama koje je Jelena snimila i objavila 2013. godine, dve pesme su duetske. Konkretnije, pesmu “Volim da te volim” Jelena je realizovala u saradnji sa Full Strike-om, a pesmu “Rakija i diskoteka” Jelena je realizovala sa poznatim reperom Đusom.

2014. godine, vođena sopstvenom navikom da snimi i objavi više pesama zaredom, Jelena Kostov je snimila i objavila još tri nove pesme i to pesmu pod nazivom “Jedina u gradu”, pesmu pod nazivom “Ljubavi nema” i pesmu pod nazivom “Nagle promene” koja je duetska i koju je Jelena snimila i objavila u saradnji sa svojim kolegom Stefanom Jakovljevićem.

2015. godine, Jelena je snimila i objavila pesmu pod nazivom “Biću jača”, a već u toku sledeće godine, dakle 2016. godine, Jelena je snimila i objavila i pesmu pod nazivom “1005”.

2017. godine, Jelena Kostov je svoju vernu publiku obradovala pesmom pod nazivom “Luda euforična”.
Većinu pesama koje je snimila i objavila, Jelena Kostov je ispratila i podržala kvalitetnim video spotovima, od kojih su mnogi snimljeni na egzotičnim destinacijama. Jedna od najegzotičnijih destinacija na kojoj je Jelena Kostov snimila video spot jeste Dubai. Na pomenutoj destinaciji, Jelena je snimila video spot za pesmu pod nazivom “Nagle promene”, koju je realizovala u saradnji sa svojim kolegom Stefanom Jakovljevićem.

Osim po egzotičnim i samim tim atraktivnim destinacijama, Jelenini video spotovi su karakteristični i po tome što se u svakom od njih nalazi lično ona u glavnoj ulozi.

Svaku od svojih uloga u sopstvenim video spotovima, Jelena Kostov je iznela krajnje kvalitetno i profesionalno.

Jelena Kostov privatno

2017. godina je godina koja je Jeleni Kostov donela puno promena i uspeha na privatnom planu.

Naime, u januaru 2017. godine, Jelena Kostov je svoju dugogodišnju emotivnu vezu sa svojim partnerom Miljanom Vukovićem, krunisala brakom.

Njihovo venčanje, održano je u krugu porodice i najbližih prijatelja, daleko od očiju javnosti i predstavnika sedme sile.

Nepunih mesec dana nakon što je stekla status supruge, Jelena Kostov se porodila i na svet je svoje i suprugovo prvo dete, sina Miliju.

Kako je davajući intervjue i izjave za brojne medije navela, Jelenu je uloga majke oplemenila i podarila joj je jedan potpuno drugačiji pogled na svet i na stvari koje je okružuju.

Iako bezgranično uživa u odrastanju svog deteta, kao i u trenucima koje deli sa svojim bračnim partnerom, Jelena u javnosti jako retko i jako malo govori o detaljima svog privatnog života, smatrajući da oni treba da pripadaju isključivo njoj i članovima njene porodice.

Vođena takvim stavom, Jelena Kostov ni u periodu svoje prošlosti u javnosti nikada nije opširno govorila o svom privatnom životu, tako da je činjenica da je u dugogodišnjoj vezi i da planira da sklopi brak sa svojim emotivnim partnerom iznenadila mnoge koji čine njenu brojnu i vernu publiku.

Ime i prezime: Jelena Kostov

Datum i mesto rođenja: 23. novembar 1983. godine, Dimitrovgrad, Srbija

Zanimanje: Pevačica

Visina: /

Težina: /

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCuqBLS7kxv8g1fx3bW5zqww

Facebook: https://www.facebook.com/jelenakostovofficial/

Instagram: https://www.instagram.com/kostovjelena/ (@kostovjelena)

Twitter: https://twitter.com/jelena_kostov (@Jelena_Kostov)

Sponzorisano:

Loading...
loading...