Muzičari

Goga Sekulić – Biografija 2020, Visina, Težina, Instagram, Facebook, Youtube

Od 2000. godine kada je po prvi put zakoračila na domaću javnu scenu i to snimivši i objavivši svoj prvi muzički album koji nosi naziv “Ljubavnica”, pa do danas, Goga Sekulić je snimila i objavila ukupno 8 muzičkih albuma, zahvaljujući kojima je stekla zapaženu popularnost i naklonost brojne publike.

Ukoliko ste i vi deo Gogine brojne publike i ukoliko je ona možda čak i jedna od vaših omiljenih domaćih pevačica, predlažemo vam da saznate nešto više o njoj i to tako što ćete pročitati njenu biografiju, koju smo sa pažnjom i sa zadovoljstvom pripremili za vas.

Goga Sekulić – biografija

Goga Sekulić, rođena je 27. februara 1977. godine u gradu Pljevlja koji se nalazi u Crnoj Gori. U svom rodnom gradu, Goga je provela najranije detinjstvo, kao i celokupan period odrastanja koji obuhvata i njeno osnovno, kao i srednje obrazovanje.

Po završetku osnovne škole, Gogina prvobitna odluka, bila je da upiše Gimnaziju i tu odluku, ona je čak i sprovela u delo. Međutim, nakon izvesnog vremena koje je provela pohađajući Gimnaziju, Goga je ipak shvatila da to nije pravi izbor za nju i odlučila je da preformuliše svoju odluku, tako da se iz Gimnazije prebacila u srednju Turističku školu, koju je i završila.

Odrastajući pored svojih roditelja, majke Nade i oca Nove, ali i pored svoje rođene sestre Aleksandre, Goga je oduvek bila okružena ambijentom kakav dolikuje i kakav je svojstven jednoj složnoj porodici u kojoj vladaju i u kojoj se poštuju pravi kvaliteti i prave međuljudske vrednosti.

Ta činjenica, rezultirala je time da Goga odraste u jednu samopouzdanu i karakterno čvrstu ženu koja je još od malih nogu uvek dobro znala šta tačno želi i šta hoće.

Naime, još od perioda najranijeg detinjstva, dok još uvek nije ni iskristalisala želju da postane i da bude pevačica,

Goga je jednostavno predosećala i znala da će kada odraste biti uspešna i da će njena karijera biti nešto što će joj puno značiti i ušta će nesebično ulagati mnogo vremena, ali i truda.

Kao i u vezi svih drugih odluka koje je donosila u životu, tako i u vezi odluke da postane uspešna u poslu kojim se danas bavi, Goga je imala bezgraničnu podršku svoje porodice.

Neko ko joj je pored roditelja uvek poklanjao podršku, jeste njena rođena sestra Aleksandra, sa kojom je Goga iako u javnosti često i puno ne govori o tome izuzetno bliska.

O tome koliko su Goga i njena rođena sestra bliske, svedoči i podatak da su njih dve nekoliko godina pre nego što je

Goga započela svoju muzičku karijeru, provele živeći u Švajcarskoj, daleko od roditelja i usresređene jedna na drugu.

S obzirom da Gogina sestra Aleksandra i danas većinu svog vremena provodi u Švajcarskoj, njih dve ne mogu da se viđaju onoliko često koliko žele, ali kada god se vide i kada god vreme provode zajedno, to vreme je ispunjeno maksimalno kvalitetno i protkano je čistom sestrinskom ljubavlju koju one iskazuju jedna prema drugoj.

Nakon što je nekoliko godina svoje najranije mladosti provela živeći sa svojom rođenom sestrom u Švajcarskoj, Goga Sekulić je najpre odlučila da se vrati u svoju rodnu Crnu Goru, a zatim i da se preseli u Beograd u kojem je prepoznala znatno veće šanse i prilike za zapičinjanje svoje muzičke karijere.

Od početka karijere do danas

Svoju muzičku karijeru, Goga Sekulić je započela pre punih 17 godina, tačnije 2000. godine, kada je snimila i objavila svoj prvi muzički album koji nosi naziv “Ljubavnica”.

Pomenuti muzički album, za vrlo kratak vremenski period postao je odlično prihvaćen od strane publike i doživeo je veliki uspeh. Toj činjenici, značajno je doprinelo to što se sa tog muzičkog albuma izdvojilo čak nekoliko pesama i to istoimena pesma, zatim pesma pod nazivom “Pun mesec”, pesma pod nazivom “Svirajte mi tužne pesme” i pesma pod nazivom “Vruće, hladno”.

2001. godine, samo godinu dana nakon što je njen album prvenac ugledao svetlost dana i nakon što je pronašao put do srca publike, Goga Sekulić je snimila i objavila i svoj drugi po redu muzički album, koji nosi naziv “I lepša i bolja”. Na Goginu veliku radost, njen upravo pomenuti, drugi po redu muzički album, doživeo je još veći uspeh nego njen muzički album prvenac. Sa njenog drugog muzičkog albuma, izdvojila se istoimena pesma, ali i pesma pod nazivom “Marš”.

2002. godine, Goga je snimila i objavila još jedan u nizu svojih muzičkih albuma, a to je muzički album pod nazivom “Opasno po život”. Pesma pod nazivom “Gubim kontrolu”, pesma pod nazivom “Red za ljubav” i pesma pod nazivom “Ovo nije tvoj dan”, samo su neke od pesama koje su se našle na ovom albumu.

2003. godine, još uvek dosledna sopstvenoj navici da svoje nove muzičke albume snima i objavljuje svake godine zaredom, Goga Sekulić je snimila i objavila i svoj četvrti po redu muzički album. Reč je o muzičkom albumu pod nazivom “Po zakonu”, sa kojeg su se izdvojile pesma pod nazivom “Istok zapad” i pesma pod nazivom “Bole ljubavi”.

Nakon što je 2003. godine snimila i objavila prethodno pomenuti muzički album, Goga Sekulić je napravila kratku pauzu u svojoj muzičkoj karijeri.

2006. godine, Goga Sekulić se vratila na muzičku scenu i to ovog puta snimivši i objavivši svoj peti po redu muzički album koji nosi naziv “Srce na pauzi”. Na ovom muzičkom albumu, našlo se čak nekoliko Goginih hit pesama, kao što su njena hit pesma pod nazivom “Gaćice”, kao što je njena hit pesma pod nazivom “Sexy biznismen”, kao što je njena hit pesma pod nazivom “Može može” i kao što je njena hit pesma pod nazivom “Tvoje oči” koju je Goga realizovala u formi dueta sa svojim starijim i iskusnijim kolegom Osmanom Hadzićem. Pomenute hit pesme koje su se našle na Goginom petom po redu muzičkom albumu, donele su joj još veću popularnost i slavu.

2007. godine, Goga je odlučila da na vernost i odanost svoje brojne publike odgovori na taj način što će joj dati priliku da je i privatno bolje upozna. Naime, u želji da je brojna odana i verna publika i privatno što bolje upozna, Goga Sekulić je odlučila da postane jedna od takmičarki VIP sezone popularnog rijaliti programa “Veliki Brat”.

Gogino učešće u VIP sezoni rijaliti programa “Veliki Brat”, ostalo je upamćeno po njenoj emotivnoj vezi sa mladim manekenom Ognjenom Ivanovićem, koji je inače rođeni brat popularnog Tv voditelja Ivana Ivanovića.

2008. godine, nakon što je prestala da se takmiči u rijaliti programu “Veliki Brat”, Goga Sekulić je pažnju usmerila ka nastavku građenja svoje muzičke karijere, tako da je snimila i objavila svoj šesti po redu muzički album koji nosi naziv “Zlatna koka”. Sa tog muzičkog albuma, izdvojila se pesma pod nazivom “Volela bi sestra”, kao i pesma pod nazivom “Devojke, devojke”.

2011. godine, nakon što je još jednom u okviru svoje muzičke karijere napravila kraću diskografsku pauzu, Goga Sekulić je snimila i objavila svoj sedmi po redu muzički album. Ovog puta, reč je o muzičkom albumu koji nosi naziv

“Ja sam probala sve”, sa kojeg su se izdvojile brojne pesme, kao što su pesma pod nazivom “Muška lutka”, pesma pod nazivom “Naočare” i pesma pod nazivom “Nagrada i kazna”.

Iste, dakle 2011. godine, samo nekoliko meseci nakon što je snimila i objavila muzički album koji nosi naziv “Ja sam probala sve”, Goga Sekulić je svoju publiku obradovala novom pesmom, a to je pesma pod nazivom “Vuče lopove”, koju je Goga realizovala u formi dueta sa svojim kolegom Jasminom Jusićem. Pomenuta pesma, koja ne samo da ima neobičan naziv, već i neobičan tekst, od trenuta kada je objavljena na Goginom zvaničnom kanalu na YouTube-u, pa do danas, broji čak blizu 19 miliona pregleda i shodno toj činjenici, važi za Goginu najslušaniju pesmu.

2014. godine, Goga Sekulić se pojavila kao jedna od učesnica prvog po redu Pinkovog muzičkog festivala i tom prilikom, premijerno je izvela svoju novu pesmu koja nosi naziv “Rekord sam oborila”.

Nakon što je pomenuta pesma naišla na odličnu prihvaćenost od strane publike i nakon što se zavrtela na doslovno svim vodećim radio i Tv stanicama, iste, dakle 2014. godine, Goga Sekulić je snimila i objavila i svoj osmi po redu muzički album koji nosi naziv “Ponovo rođena”. Na tom muzičkom albumu, kao jedna od vodećih pesama, našla se upravo pesma pod nazivom “Rekord sam oborila”. Osim te pesme, sa albuma koji nosi naziv “Ponovo rođena” takođe su se izdvojile i brojne druge pesme, kao što je recimo pesma pod nazivom “Moja druga mladosti” ili pesma pod nazivom “Minus faza”.

2015. godine, Goga Sekulić je još jednom nastupila kao jedna od takmičarki Pinkovog muzičkog festivala. Ovog puta, reč je o drugom po redu Pinkovom muzičkom festivalu, na kojem je Goga Sekulić premijerno izvela pesmu pod nazivom “Na tebe da ne liči”.

2016. godine, Goga Sekulić je snimila i objavila tri nove pesme i to najpre pesmu pod nazivom “Mokra i znojava”, pesmu pod nazivom “Loto devojka” i pesmu pod nazivom “Po život opasni” koju je Goga realizovala u formi dueta sa svojim kolegom Nenadom Aleksićem, poznatijim kao Sha.

Goga Sekulić privatno

Sredinom 2016. godine, Goga Sekulić je započela ljubavnu vezu sa svojim 15 godina mlađim emotivnim partnerom Urošem Domanovićem. Nakon oko 6 meseci koje su proveli u ljubavnoj vezi, njih dvoje su odlučili da prodube svoj emotivni odnos, tako da su se verili.

Nekoliko godina pre nego što je započela ljubavnu vezu sa svojim sadašnjim emotivnim partnerom, tačnije 2013. godine, Goga Sekulić je bila u braku sa svojim suprugom Igorom Ramovićem. Na žalost, nakon samo dva meseca od dana venčanja, njihov brak je tragično prekinut Igorovom smrću.

Naime, Gogin tadašnji suprug Igor Ramović, samo dva meseca nakon venčanja, preminuo je od karcinoma pankreasa. Igorova dijagnoza, otkrivena je samo sedam dana nakon njegovog i Goginog venčanja.

Ime i prezime: Gordana Goga Sekulić (Goga Sekulić)

Datum i mesto rođenja: 27. februar 1977. godine, Pljevlja, Crna Gora

Zanimanje: Pevačica

Visina: 181 cm

Težina: /

YouTube: https://www.youtube.com/user/sekulicgoga

Facebook: https://www.facebook.com/sekulicgoga/

Instagram: https://www.instagram.com/sekulicgoga/ (@sekulicgoga)

Twitter: https://twitter.com/sekulicgoga (@sekulicgoga)

Sponzorisano:

Loading...
loading...