Muzičari

Katarina Grujić – Biografija 2020, Visina, Težina

Katarina Kaća Grujić, jadna je od trenutno najpopularnijih pevačica iz „Zvezda Granda“, koja je uspela da se nakon pomenutog takmičenja ostvari i postigne zavidnu karijeru, iako nije odnela pobedu u poznatom muzičkom šou, te je uz koleginice Radmilu Radu Manojlović, kao i Milicu Pavlović i Aleksandru Prijović, postala jedna od najtraženijih zvezda iz „Grandove“ produkcije.

Već nakon svoje prve pesme „Jedno đubre obično“, publika je prepoznala njen talenat i prihvatila njene pesme, te je mlada pevačica danas jedna od najvećih mladih zvezda u našoj zemlji.

Katarina Grujić – biografija 

Prelepa crnka je rođena u Beogradu, 20. maja 1992. godine, i ima sestru Bojanu, a u rodnom gradu je završila osnovnu školu i jednu privatnu gimnaziju, te je trenutno student na poznatom i popularnom privatnom Univerzitetu „Singidunum“, na smeru za „Medije i komunikaciju“.

Katarina se prvi put prijavila za takmičenje „Zvezde Granda“ 2010. godine, ali nije uspela da se plasira u dalje krugove takmičenja, te se ponovo za isto takmičenje prijavila u sezoni 2012/2013. godine, kada je osvojila osmo mesto.

Nakon pomenute pesme „Jedno đubre obično“, koja se izdvojila kao jako veliki hit, Katarina je snimila još nekoliko numera, te se kao njen aktivni period bavljenja muzikom, navodi upravo 2013. godina.

Lepa pevačica je bila učesnica reality programa „Farma“, iste 2013. godine, u koju je ušla bez honorara kako bi se promovisala, te je ostala upamćena po svojoj romansi sa manekenom i tada studentom stomatologije Borisom Stamenkovićem.

Danas Katarina živi u Beogradu, i ima veliki broj nastupa u zemlji i inostranstvu, a u medijima je jednako zanimljiva zbog svojih romansi sa poznatim muškarcima, i veoma je aktivna na baš svim društvenim mrežama.

Muzička karijera Katarine Grujić 

Prva pesma Katarine Grujič, bila je nagrada za ulazak u superfinale „Zvezda Granda“, i mešu svim ostalim numerama njenih kolega, istakla se upravo pesma „Jedno đubre obično“, za koju je urađen i muzički spot.

Sledeći Katarinin singl „Lutka“, objavljen je 2014. godine, i po njemu je mlada zvezda i dobila nadimak „Kaća doll“, odnosno lutka, u prevodu sa engleskog jezika, ali i nagradu „Beogradski pobednik“ za pesmu godine.

Slede pesme „Greška“ (iz 2015. godine, sa višemilionskim pregledima na YouTubu), kao i novi hit „Drugovi“ (iz 2016. godine, čiji su autori Marina Tucaković i Damir Handanović), te i pesma „Paranoičan“ (iz 2017. godine).

  1. godine, izašla je i duetska pesma Katarine Grujić sa Mc Ognjenom, pod nazivom – „Vino po vino“.

U martu 2018. godine, Katarina Grujić je objavila najpre singl „Jača doza mene“, a zatim i prvi i istoimeni solo album, sa osam pesama – „Jača doza mene“; „Dok mirno spavaš“; „Kraljica“; kao i „Rođena za bol“; „Emotivno dno“; „Nisam kao druge“; „Komotno“ i „Ti i ja“.

Za mladu pevačicu je karakteristično da sama ulaže sredstva u svoje nove pesme i spotove, te da sav zarađeni novac od brojnih nastupa troši na odabir kvalitetnih pesama i za visokobudžetne vrlo kvalitetne muzičke spotove, te u svom timu saradnika uvek ima najpopularnije kompozitore i tekstopisce današnjice (Damir Handanović; Marina Tucaković; Srđan Jovanović; kao i Divna Milovanović; Jelena Trifunović; Blagoje Melović; Kristijan Jovanović).

Numere koje su propraćene spotovima su – „Lutka“ (iz 2014.); „Greška“ (iz 2015.); „Drugovi“ (iz 2016. godine); „Paranoičan“ (iz 2017. godine), kao i svih osam pesama sa njenog albuma iz 2018. godine.

Prema broju pregleda na sajtu „YouTube“, Kaćina najpopularnija pesma je singl „Greška“.

Privatni život Katarine Grujić 

Kako sama često ističe, mlada pevačica je odrasla u luksuzu i imala je veoma srećno detinjstvo, te su joj roditelji iospunjavali sve prohteve, ali nikako nije razmažena i lenja, što pokazuje upravo pomenuta činjenica da je sve svoje uspehe postigla sama, te i uspela da se osamostali i da sebi da priliku da postigne veliki uspeh u muzici koju peva.

Međutim, kako sama priznaje, ipak su joj roditelji 2017. godine ispunili želju da se osamostali, te joj kupili stan od 100 kvadrata u Beogradu, u kome živi sama i ima svoju slobodu i mir.

Kada je u pitanju ljubavni život poznate pevačice, pre njenog ulaska u „Farmu“, 2013. godine, mediji su spekulisali da je ona u vezi sa kolegom Milanom Mitrovićem, ali su oboje tu vest brzo demantovali, te je pevačica u pomenutom reality programu otpočela romansu sa tada studentom Stomatološkog fakulteta, i manekenom Borisom Stamenkovićem, koja je nastavljena i nekoliko godina nakon njihovog izlaska sa „Farme“.

Međutim, početkom 2015. godine, Katarina i Boris su se posvađali i ubrzo i raskinuli, a pre svega jer se spekulisalo da je on prevario popularnu crnku sa pevačicom i misicom Natašom Šavijom.

Nakon raskida veze sa poznatim manekenom, Katarina je iste 2015. godine, uplovila u romansu sa Nemanjom Buhom (koji je javnosti poznat i kao bratanac jednog od ozloglašenih pripadnika „Zemunskog klana“, Ljubiše Buhe Čumeta), ali je i ta veza koja je bila vrlo medijski propraćena i turbulentna, nakon dve godine završena raskidom.

Kao razlog njihovog raskida, navodila se navodna Katarinina preljuba, sa biznismenom Ivanom Čolakićem Čolom, iz Hrvatske (koji je u Zagrebu vlasnik nekoliko noćnih klubova), a koju je pak Kaća demantovala, ali je porodica njenog tadašnjeg dečka, došla u posed fotografija koje ukazuju da je pevačica prevarila Nemanju, i ubrzo je 2017. godine usledio raskid njihove veze.

Nakon raskida sa Nemanjom Buhom, Katarinu su mediji povezivali sa pomenutim razvedenim hrvatskim biznismenom, Ivanom Čolakićem, kao i sa prebogatim Crnogorcem, Kostom Koletom Obradovićem, a najnovije medijske spekulacije su da se mlada pevačica zabavlja sa oženjenim i vrlo popularnim bosanskim fudbalerom Ognjenom Vranješom, iako pevačica takvu vest uporno demantuje navodeći da su njih dvoje samo dobri prijatelji.

Poznata pevačica je osoba koja važi za nekoga ko je vrlo iskren i neposredan, te je tako kada je i učestvovala na „Farmi“, imala velike sukobe sa rediteljkom Jelenom Golubović, te i sa poznatom manakenkom i Sarom Trajanović (koja je po izlasku sa „Farme“, često viđana u društvu njenog tadašnjeg dečka Borisa Stamenkovića).

Iako se spekulisalo da ima problema sa alkoholom, jer je i u vreme žurki u „Farmi“ previše pila i ponašala se razuzdano, mlada Kaća je to demantovala, te navela da samo nekada popije kako bi se pre nastupa opustila i kako ne bi imala tremu, ali da inače živi zdrav život, obožava da kuva i redovno vežba kako bi održala savršenu liniju.

Od estetskih intervencija, Katarina Grujić je priznala kako ima ugrađene silikonske implante u grudima i u usnama, a takođe mlada zvezda obožava tetovaže, te je na njenoj desnoj ruci iscrtana tetovaža violinskog ključa, a kako sama navodi, na svom telu do sada ima ukupno 16 tetovaža.

Od zdravstvenih problema, Kaća je navela da je u detinjstvu imala operaciju slepog creva, a da je kasnije je operisala i ruku i zub, da bi 2017. godine izgubila glas, te je morala da operiše i polipe na glasnim žicama, pa jedan period nije nastupala.

Ime i Prezime: Katarina Grujić

Nadimak: Kaća; „Katarina doll“ (lutka)

Datum i mesto rođenja: 20. maj 1992. godine, Beograd, Srbija

Zanimanje: pop-folk pevačica

Visina: 182 cm

Težina: /

Facebook: https://www.facebook.com/GrujicKatarinaOFFICIAL/

Instagram: https://www.instagram.com/katarinagrujic.doll/

Twitter: https://twitter.com/katarina_grujic

YouTube: https://www.youtube.com/user/KatarinaGrujicVIPPER

Sponzorisano:

Loading...
loading...