Muzičari

Miloš Radovanović – Biografija 2020, Visina, Težina, Godište

Mladi i talentovani pevač Miloš Radovanović, postao je najpoznatiji kada je otpevao pesmu „Pukni zoro“ za film „Montevideo“, a inače se takmičio i u „Zvezdama Granda“ kao i u šou programu za muzičke talente „Pinkove zvezde“, te će u nastavku teksta biti više reči i o njegovoj muzičkoj karijeri i o privatnom životu.

Prvo ćemo pogledati biografiju.

Miloš Radovanović – biografija

Mladi i talentovani pevač Miloš Radovanović je rođen u Užicu u Srbiji, 9. jula 1983. godine, te je znao od malena da želi da se bavi muzikom, i postao je poznat narodu po svojoj specifičnoj boji glasa ali i neodoljivom šarmu koji poseduje.

U rodnom gradu Užicu je Miloš Radovanović završio osnovnu školu „Andrija Đurović“, a potom i srednju Mašinsku školu, ali je već u osnovnoj školi znao da će muzika biti njegov životni poziv, te je u KUD „Sevojno“ počeo dosta rano da svira harmoniku.

Dok je bio član KUD „Sevojno“ Miloš Radovanović je imao često nastupe i išao na takmičenja, ali je kao mlad počeo da nastupa kao pevač najpre u svom rodnom Užicu, a potom i u Čačku, Aranđelovcu, Valjevu, Ljigu i većem broju gradova Zapadne Srbije.

Jedno vreme je Miloš proveo u Čačku gde je osnovao bend, ali je pravi uspeh usledio kada se on i preselio u Beograd i sa dva momka iz Bosne i Hercegovine, Mirkom i Miodragom, počeo da dalje svira po prestoničkim klubovima i splavovima, ali kafda su se njegovi saradnici morali vratiti u Austzraliju, Miloš Radovanović je odlučio da nastavi da sam nastupa.

Miloša je proslavilo izvođenje pesme „Pukni zoro“, te je postao i finalista takmičenja „Pinkove zvezde“, i smatra se da je pred njim blistava muzička karijera.

Za sebe često Miloš Radovanović kaže da je njegov život muzika, i da se u srpsku prestonicu preselio kako bi mogao da lakše ostvari svoj san i postane popularan i tražen pevač, u čemu je čini se i uspeo jer su njegovi nastupi izuzetno posećeni, posebno od kada je izdao i svoj prvi singl „Vidi me sad“, septembra 2015. godine.

Da Miloš Radovanović ima šamnsu da postane vrlo poznata i velika zvezda, govori i veliki broj poznatih imena koja ga podržavaju, kao i njegova verna publika koja ga prati na nastupima i ima za njega samo reči hvale.

Sve svoje uspehe je Miloš posvetio porodici koja mu je uvek bila najveća podrška i oslonac, a on je i oženjen suprugom Vericom sa kojom ima ćerku Janu.

Sada slede informacije oko muzičke karijere.

Muzička karijera Miloša Radovanovića

Svoju muzičku karijeru je Miloš Radovanović počeo još u rodnom Užicu, gde je nastupao po klubovima i restoranima, i već se tada videlo da ima fantastičan talenat, a sada je vokal u bendu koji čine još i Slobodan Krstić na klavijaturama i Boran Pavlović na gitari, te pevaju sve žanrove, preko popa, roka do folk hitova na radost publike raznih generacija.

Miloš Radovanović se međutim proslavio kako je na počletku teksta i navedeno, pesmom „Pukni, zoro“ koju je izveo u popularnom srpskom filmu „Montevideo“, i koju i on sam smatra svojom muzičkom „ličnom kartom“, te ističe da mu je mnogo pomogao Dragan Brajović Braja koji je prepravio drugu strofu pesme, i smatrao da baš Miloš može da je odlično otpeva, pa se ovaj mladi pevač i pojavio u sceni u popularnom filmu, gde u „Rajkovoj kafani“ peva pesmu koja mu je ipak i otviorila vrata slave.

Miloš se 2014. godine prijavio za takmičenje „Pinkove zvezde“, te je tada bio poznat kao bivši dečko Milene Ćeranić, sa kojom je bio u vezi oko godinu i po dana, ali su raskinuli i ostali ipak prijatelji, jer nisu imali baš puno vremena da provedu zajedno uzbog obaveza oko nastupa i oko takmičenja.

Miloš Radovanović je svima bio poznat kada se pojavio na sceni „Pinkovih zvezda“, jer iza sebe ima dugogodišnji staž nastupanja po prestoničkim klubovima i diskotekama, ali je naravno postao popularan i kao interpretator pesme „Pukni zoro“, te i kao nekadašji momak Milene Ćeranić, i kao pevač hita koji je snimio sa Mirjanom Aleksić.

Iako su Miloš i Milena bili u vezi oko godinu i po dana, oni su ipak raskinuli jer se Milena tada takmičila u „Zvezdama Granda“, te je kasnijne počela romansu sa Nemanjom Stevanovićem.

Miloš Radovanović je u takmičenju „Pinkove zvezde“ ostvario izvanredan uspeh, i oduševio je svojim izvedbama poznatih hitova sve članove žirija, Svetlanu Cecu Ražnatović, Miroslava Ilića, Marinu Tucaković i Boru Čorbu kao i Harisa Džinovića koji važi za najstrožijeg člana žirija.

U takmičenju se Miloš Radovanović predstavio pesmom „Pukni, zoro“ kao i numerom „A što sam kriv“, te su se svi složili da je zvezda rođena i da Miloš Radovanović nema ni potrebe da se dalje ni takmiči većč da je formiran pevač i da je pred njim izvanredna karijera.

Miloš Radovanović trenutno radi na svom prvom solo albumu, te polako prikuplja pesme i kako kaže ne žuri dok ne sakupi mkvalitetne numere i dok ne bude sasvim zadovoljan, pa je moguće da album izađe za par meseci ili da ipak to bude čitava godina dana.

Privatni život Miloša Radovanovića 

Kako je ranije i navedeno, Miloš Radovanović je nešto više od godinu i po dana buio u emotivnoj vezi sa pevačicom Milenom ćeranić koju je upoznao preko zajedničkih prijatelja, ali smatra da njihova romansa nije mogla da opstane jer je Milena tada imala puno obaveza oko nastupa u takmičenju za „Zvezde Granda“, pa su raskinuli i ostali u prijateljskim odnosima.

U međuvremenu je Miloš Radovanović pronašao ljubav svog života i oženio se Vericom sa kojom je dobio ćerku Janu, i kaže da je presrećan jer ima u supruzi punu podršku, te da ona nije ljubomorna i da razume njegov posao.

Miloš ističe da najviše voli da provodi vreme u Užicu i na Zlatiboru, gde je i snimio spot za pesmu kojom se predstavio na „Pink festivalu“, a uživa u zajedničkim trenucima sa svojom suprugom Vericom i mezimicom Janom, te se nada da će se ubuduće pojavljivati više na televiiziji i da će mu album prvenac koji snima za „Pink produkciju“ doneti dosta posla i da će tako uspeti da ostvari svoje snove i postane velika pevačka zvezda.

Ime i Prezime: Miloš Radovanović

 Nadimak: /

Datum i mesto rođenja: 9. jul 1983. godine, Užice, Srbija

Zanimanje: pevač

Visina: /

Težina: /

Facebook: https://sr-rs.facebook.com/pg/milosradovanovic001/

Instagram: /

Twitter: /

YouTube: /

Sponzorisano:

Loading...
loading...