TV lica

Stefan Karić – Biografija 2020, Visina, Težina, Godište

Stefan Karić je momak sa Zvezdare koji je široj javnosti postao poznat po vezi sa nedavno preminulom misicom Dijanom Milojković, kao i po navodima da je bio u ljubavnoj vezi sa pobednicom „Zadruge 1“ Kristinom Kijom Kockar, te da je ona svog tada još uvek zakonitog supruga Slobodana Radanovića prevarila sa ovim momkom.

U nastavku teksta će biti više reči o privatnom životu Stefana Karića, koji je postao poznat pre svega u našoj zemlji kada je okarakterisan kao jedan od „žestokih momaka sa Zvezdare“ i sin je biznismena Osmana Karića.

Stefan Karić – biografija

Popularni mladić Stefan Karić je rođen u Beogradu 4. avgusta 1992. godine, i sin je biznismena Osmana Karića, te je o njemu dostupno malo informacija, i ne tako retko se dovodi u vezu sa „opasnim momcima sa Zvezdare“, dok on ističe da je samo običan momak koji živi kao i svi njegovi vršnjaci u Srbiji i da nema nikakve veze sa kriminalnim miljeom.

Stefan je završio u rodnom Beogradu osnovnu i srednju školu, te je trenutno student u IT sektoru, i nada se da će jednoga dana da se bavi programerstvom.

Ljubav Stefana Karića i nedavno preminule misice Dijane Milojković je ovog momka dovela u žižu interesovanja javnosti i medija, kada je on u znak podrške svojoj tadašnjoj devojci koja je i preminula od karcinoma grlića materice, obrijao glavu i njen lik istetovirao u znak ljubavi, ali su oni raskinuli zbog Stefanovog navodnog neverstva.

Pomenuti momak Stefan Karić se sve češće navodi kao potencijalni učesnik reality programa „Zadruga 3“ pre svega zbog spekulacija da je bio u vezi sa Kijom Kockar, što je takođe više puta demantovao, iako je sama Kija u reality programu „Zadruga 1“ u kome je i pobedila, više puta pak i pozdravljala Stefana i njegovog oca Osmana Karića, te su je nedavno mediji uslikali u njegovbom društvu kada je proslavljala rođendan, što je samo podgrejalo glasine da su oni u romansi.

Privatni život Stefana Karića

Kako nije poznato javnosti čime se ovaj momak konkretno bavi, te je samo jasno da je iz bogate porodice i da ima dosta novca, te da mu je to donelo i priliku da ga često viđaju i povezuju sa brojnim pevačicama i starletama, ipak je privatni život Stefana Karića počeo da se u medijima iznosi javno kada je on bio u vezi sa misicom Dijanom Milojković.

Naime, Stefan Karić je bio povezivan najpre sa Kijom Kockar, ali i sa Anom Korać i Lunom Đogani, a spekulisalo se i da je bio u vezi sa pevačicom Katarinom Živković, te mu je to stvorilo predispozicije da postane dovoljno zanimljiv produkciji „Pink“ televizije i da postane jedan od najozbiljnnijih kandidata za ulazak u reality program „Zadruga 3“, na šta je on samo na svom Instagram profilu napisao „Tačno je“.

Stefan Karić i Dijana Milojković su bili jedan od najlepših parova u Srbiji i o svojoj su ljubavi redovno pratioce na društvenim mrežama obaveštavali putem zajedničkih fotografija, kada je baš i lepa misica saznala da boluje od karcinoma, i kada joj se srušio ceo svet.

No Stefan je tada ostao uz Dijanu i bio joj je najveća podrška, te su kada je manekenka morala da obrije kosu zbog invazivnih hemioterapija, oboje objavili zajedničku sliku sa obrijanim glavama, i činilo se da je sve idilično, te je i Dijana na svom instagramu sebe potpisivala kao Dijana Karić.

Međutim, u jednom momentu je u javnost dospela informacija da su misica i žestoki momak sa Zvezdare raskinuli zbog njegovog neverstva, i ljubavna bajka se završila, o čemu nisu želeli da govore u medijima ni jedno ni drugo.

Na žalost, Dijana Milojković nije uspela da pobedi najtežu bolset i nedavno je preminula od teške forme karcinoma, i prvi se oglasio Stefan Karić koji je na svom Instagram profilu ostavio veoma potresnu poruku, te je otišao na sahranu svoje bivše devojke, ali i najzad objasnio da je njihov raskid bio posledica velikog nesporazuma, te da on tadašnju devojku nikada nije prevario.

Naime, Stefan Karić je objasnio da je Dijana pronašla njegov stari mobilni telefon koji on nije ni koristio pune četri godine i da kada ga je uključila, Stefanova nekadašnja devojka je pozvala i on je Dijanu slagao da je to telefon njegovog oca Osmana Karića, jer nije želeo da ona posumnja da je vara, ali je sve ispalo još gore jer je u trenutku pokušao da se izvuče iz svega.

Kada je dobio vest da je njegova nekadašnja velika ljubav preminula, Stefan je otišao u manastir Ostrog u Crnoj Gori, te napisao kako plače u tišini za najvećom ljubavi koju je ikada imao, i kako je njegova bol prevelika, i da ne može nikako da se pomiri da takve divne osobe više nema među živima.

Stefan Karić je istakao da je Dijana uvek bila jaka i hrabra osoba i da je imala previše problema sa kojima je uspevala da se nosi tako da niko ne primeti kada joj je teško, i da je bila i ostala njegova „kraljica i najveća ljubav“ koju nikadfa neće moći da zaboravi.

Kada su mediji počeli da pišu samo o Stefanovom bolu i tugovanju za prelepom Dijanom, njegov otac Osman Karić je takođe na društvenim mrežana napisao da naravno sve njih boli taj gubitak, ali je zamolio medije da obrate pažnju na to kako je Dijaninoj porodici i da se ne treba samo baš fokusirati na njegovog sina, jer to niej fer prema roditeljima preminule lepotice i prema njenom sadašnjem momku.

Nakon što je prisustvovao sahrani svoje nekadašnje verenice u Ćupriji, Stefan Karić je samo dan nakon pogreba na svom Instagramu objavio zajedničku fotografiju sa Dijanom i napisao samo dve reči, jedno lepo i jednostavno „Ruža moja“, koje su sva simbolika njegove prevelike tuge i koje pokazuju koliko mu je teško jer je njegova velika ljubav preminula.

Inače su tokom svoje veze Dijana Milojković i Stefan Karić živeli u njegovom luksuznom domu u beogradskom naselju Zvezdara, te se mladi Karić trudio da uvek svojoj tadašnjoj devojci priredi neka lepa iznenađenja i da joj olakša svaki trenutak borbe sa opakom bolešću.

Nakon burnog raskida sa poznatom misicom, Stefan Karić je povezivan sa brojnim damama sa naše estrade, te je bio redovan gost svih prestoničkih splavova i klubova, i pošto je bio imućan, sve su se pevačice i starlete trudile da ga osvoje.

Tako je u red devojaka sa kojima je Stefan bio u emotivnoj vezi, ubrajano dosta učesnica reality programa „Zadruga“, među kojima su i Ana Korać i Luna Đogani, ali je najviše medijske prašine  izazvala vest da je Kristina Kija Kockar pre ulaska u „Zadrugu 1“, živela sa mladim Karićem, te i da je sa njim i prevarila tadašnjeg muža Slobu Radanovića (koji je bio tada pred kamerama u vezi sa blogerkom Lunom Đogani).

Kija kao da nije želela da demantuje ove navode te je stalno pozdravljala Stefana i njegovog oca Osmana, i redovno je u reality programu nosila majicu sa likom Pabla Eskobara, koji je na neki način „zaštitni znak“ mladog Stefana Karića, jer mu je kako kaže idol i obožava ga kao i većinba mladih njegove generacije.

Baš kada su medijske spekulacije o ljubavi Kije i Stefana utihnule, i kada je izgledalo da je sve bio samo trač, pojavila se slika na Stefanovom Instagram proflu, gde je sa Kojom nazdravljao njenom rođendanu i kako deluje razmenjivao sa njom nežnosti u prepunom klubu.

No, sve se nekako u međuvremenu stišalo, i Kija Kockar je ozvaničila vezu sa jednim mladim fudbalerom, a kako se sve češće spekuliše, Stefan Karić se nekoliko meseci viđa sa nekada baš i najboljom drugaricom kije Kockar, Teodorom Džehverović, te ne žele još uvek da vezu javno i potvrde, ali Stefan svoju devojku prati na njenim nastupima u Crnoj Gori, i zajedno su nedavno viđeni u jednom klubu u Budvi gde je prelepa pevačica imala nastup.

Teodora Džehverović, kako upućeni navode ne želi da ima probleme sa Kijom i njenom pravom „armijom fanova“ te još uvek neće da potvrdi da se radi o Stefanu i da je u njega zaljubljena, iako je na pitanja novinara u poslednje vreme odgovarala da ima momka, ali da ne želi da o tome još uvek priča kako ne bi došlo do „nepotrebnih problema“.

Ostaje da se vidi da li će ovaj prestonički žestoki momak ući u novu sezonu „Zadruge“ te se tako i predstaviti u svom pravom svetlu, a Kija je na spekulacije o potencijalnom učešću Karića u reality programu iz koga je ona izašla kao pobednicaprve sezone, uz osmeh rekla da će „srediti da mu tamo svi čuvaju leđa i da ga paze“.

Ime i Prezime: Stefan Karić

Nadimak: /

Datum i mesto rođenja: 4. avgust 1992. godine, Beograd, Srbija

Zanimanje: student fakulteta za Informacione Tehnologije

Visina: 175 cm

Težina: 60 kg

Facebook: /

Instagram: https://www.instagram.com/karic_stefan/

Twitter: /

YouTube: /

Sponzorisano:

Loading...
loading...