TV lica

Maja Manojlović, voditeljka – Biografija 2020, Visina, Težina, Instagram, Facebook

Trenutno, Maju Manojlović imate prilike da gledate u ulozi voditeljke različitih emisija koje pripadaju informativnom delu programa televizije “Pink”. Međutim, svoju voditeljsku karijeru, Maja Manojlović je započela pre blizu deset godina i od tada, pa do danas, oprobala se kao voditeljka više različitih televizijskih emisija u kojima ste takođe imali prilike da je gledate.

Više o tome koje je sve emisije Maja Manojlović vodila, ali i više o tome ko je Maja Manojlović kada se ugase kamere, moći ćete da saznate ukoliko nastavite sa čitanjem teksta koji je pred vama, a kroz čiji sadržaj ćemo sa vama podeliti Majinu biografiju.

Maja Manojlović – biografija

Maja Manojlović, rođena je 7. novembra 1984. godine. Kada napravi osvrt na svoje detinjstvo, Maja sebe opisuje kao buckastu i razdraganu devojčicu na čijem licu se uvek mogao zapaziti osmeh. Ono zbog čega je Maja izuzetno zadovoljna, jeste što je pomenuti osmeh na licu, uspela da sačuva kao svoj “zaštitni znak” sve do danas, kada je odrasla i kada je odavno zrela i poslovno ostvarena i uspešna žena.

Naime, ne samo prema njenom ličnom mišljenju, već i prema mišljenju njene brojne i pritom vrlo odane publike, Maja Manojlović je neko čije je lice uvek ukrašeno osmehom, neko ko doslovno zna da prenese optimizam i neko ko zrači harizmom i pozitivnom energijom. Da tako ostane, Maja se trudi čak i onda kada joj životne okolnosti nisu besprekorno naklonjene i kada je stavljaju pred različita iskušenja.

Pored osmeha koji je kao što smo napomenuli njen “zaštitni znak”, Maju Manojlović krasi izuzetno razvijena moć komulikacije.

Tu osobinu, Maja je stekla i do savršenstva razvila kao student književnosti na Filološkom fakultetu u Beogradu.
Međutim, iako je veliki zaljubljenik u srpski jezik i u književnost, zbog posvećenosti poslu i zbog visoko izgrađenog profesionalizma, Maja Manojlović sve do danas svoje studije književnosti nije završila iako ih je još odavno privela kraju.

Naime, ova harizmatična i mnogima omiljena voditeljka, još uvek se vodi kao student Filološkog fakulteta u Beogradu i kako kaže, čim za to bude pronašla dovoljno vremena, naoružaće se znanjem i položiće ispite koji su joj ostali, a to su ispiti sa četvrte godine studija.

Od početka karijere do danas

Maja Manojlović, svoju voditeljsku karijeru, započela je na televiziji “Rts” i to kao voditeljka priloga u poznatoj i vrlo gledanoj emisiji “Žikina šarenica”.

Posle angažmana koji je imala u pomenutoj emisiji, Maja Manojlović je prestala sa radom na televiziji “Rts” i široj javnosti se predstavila kao voditeljka nekada popularnog televizijskog kviza pod nazivom “Lovac na novac” koji se emitovao na televiziji “Pink”.

Nakon što je vodila televizijski kviz “Lovac na novac”, Maja je sa televizije “Pink”, prešla na televiziju “Happy” na kojoj je pune dve godine radila kao voditeljka jutarnjeg programa.

Jedan period, Maju Manojlović ste mogli da gledate i kao voditeljku jutarnje emisije “Jutro +” koja se u jutarnjem terminu emitovala na televiziji “Svet Plus”.

Potom, Maja Manojlović se sa televizije “Svet Plus”, vratila na televiziju “Pink”, na kojoj je najpre vodila emisiju pod nazivom “Sat Dva”. U pomenutoj emisiji, Maja Manojlović je svoju voditeljsku ulogu delila sa svojim kolegom Vladimirom Stanojevićem.

Nakon emisije “Sat Dva”, Maja Manojlović je takođe na televiziji “Pink” vodila emisiju “Dobro jutro”.
Potom, Maja Manojlović se priključila timu koji priprema i koji realizuje različite informativne emisije na programu televizije “Pink”.

U svojoj voditeljskoj karijeri, Maja Manojlović se oprobala i kao voditeljka muzičkog festivala pod nazivom “Banja 2013” koji je održan 2013. godine u Vrnjačkoj Banji. Na pomenutom festivalu, Maja je svoju voditeljsku poziciju delila sa svojim kolegom Boškom Jakovljevićem.

Takođe, nekoliko puta do sada, Maja Manojlović se oprobala i u ulozi voditeljke modnih revija.
Poslednja modna revija, koju je vodila Maja Manojlović, jeste revija Suzane Perić, koja je održana pre samo nekoliko dana, tačnije početkom aprila, u za takve prilike pomalo neuobičajenom ambijentu, a to je deo prostora aerodroma “Nikola Tesla” u Beogradu.

U emisiji “Izborna noć”, koja je emitovana u cilju proglašenja rezultata predsedničkih izbora, Maja Manojlović se takođe početkom aprila, tačnije 2. aprila 2017. godine, našla u ulozi voditeljke.

Maja Manojlović privatno

Maja Manojlović je neko ko u javnosti veoma retko i veoma oskudno otkriva informacije o svom privatnom životu.
Samim tim, informacije o njenom detinjstvu, o periodu odrastanja i o porodici, ostaju pod velom tajne koju imaju prilike da razotkriju samo oni koji Maju lično poznaju.

Ono što je iz privatnog života Maje Manojlović procurelo do očiju javnosti i što je poznato, jeste da je ona krajem 2015. godine, provela dva meseca u emotivnoj vezi sa poznatim bivšim fudbalerom Savom Miloševićem. Kako su pisani mediji izveštavali, njih dvoje su za to kratko vreme čak i započinjali život pod istim krovom, ali su se ubrzo ipak rastali, nakon čega se Savo Milošević vratio svojoj supruzi Vesni sa kojom je više od dvadeset godina u braku, a Maja se vratila svojoj posvećenosti karijeri.

U vreme trajanja emotivne veze između Maje Manojlović i Save Miloševića, njih dvoje su se često mogli videti zajedno na različitim gradskim dešavanjima, a ta činjenica, u najvećoj meri je i doprinela tome da njihova kratka romansa postane izložena očima javnosti.

Ono što se takođe zna o tome ko je i kakva je Maja Manojlović privatno, jeste da je ona veliki ljubitelj putovanja i da kada joj god to obaveze dozvole, voli da provodi vreme u kuhinji, pripremajući različite kulinarske specijalitete. Jelo koje Maja često priprema za sebe, ali i za svoje goste, jeste čuvena i mnogima omiljena Cezar salata.
Kako je Maja Manojlović u jednom od intervjua koje je dala za novine navela, ono što je u životu najviše boli i što najviše može da je povredi jeste učinjena nepravda.

Na pitanje novinara da li postoji nešto čega se plaši, a što je vezano za njenu karijeru i za njen profesionalizam kojem se trudi da ostane dosledna, Maja Manojlović je odgovorila da je to namršten izraz lica pred kamerama.

Ono što takođe možemo reći o Maji Manojlović, jeste da se ona ubraja u red retkih poznatih žena koje se prilično često fotografišu bez šminke i koje te fotografije dele sa svojim fanovima posredstvom društvenih mreža.

Ime i prezime: Maja Manojlović

Datum i mesto rođenja: 7. novembar 1984. godine (Mesto nije poznato javnosti)

Zanimanje: Tv voditeljka

Visina: /

Težina: /

YouTube:

Facebook:

Instagram:

Sponzorisano:

Loading...
loading...