Muzičari

Biljana Sečivanović – Biografija 2020, Visina, Težina, Godište

Biljana Sečivanović je poznata pop-folk pevačica, koja je učestvovala u „Zvezdama Granda“, te se i proslavila nakon ulaska u finale ovog takmičenja, iako se pevanjem bavila i ranije, i to kako u Srbiji, tako i punih deset godina u Austriji.

Pevačica je takođe pored svog pevačkog talenta, pokazala kakva je i privatno, učešćem u drugoj sezoni reality programa „Farma“, na TV Pink.

Biljana Sečivanović – biografija 

Popularna pevačica je rođena u Nemačkoj, 31. jula 1976. godine, ali je ubrzo došla u Srbiju i odrasla je u mestu Mrčajevci kod Čačka (odakle je rodom i jedan odnajpoznatijih narodnih pevača Miroslav Ilić).

Biljana Sečivanović je u Čačku završila osnovnu školu, kao i srednju ekonomsku školu, a potom je pojađala i završila i kurs za manikir (u Austriji, dok je radila kao pevačica).

Međutim od detinjstva je Biljana znala da će se baviti pevanjem, te je svoju karijeru započela sa „Casper“ bendom iz Kraljeva, a sa kojima je nastupala kraće vreme u Srbiji, pa potom i deset godina u Austriji.

Biljana ima sina Mateju, koga je dobila iz kratkotrajne veze sa jednim austrijskim biznismenom, koji ju je ostavio nedugo nakon što je saznao da je u drugom stanju, te je i njen sin kasnije rođen u Austriji, i redovno danas viđa svog oca i babu i dedu sa očeve strane, iako je pevačica odbila da od Matejinog oca prima alimentaciju, te sina jedinca izdržava sama.

Muzička karijera Biljane Sečivanović 

Pevačica Biljana Sečivanović je dugo godina pre prijavljivanja za „Zvezde Granda“, radila kao solista pomenutig „Casper“ benda, te je imala dosta iskustva kada se 2008. godine prijavila za popularni muzičko-takmičarski šou.

Nakon što je u IV sezoni „Zvezda Granda“ (sezona 2008/2009. godine), Biljana Sečivanović na finalu koje je održano 20. juna 2009. godine u Beogradskoj areni, ušla u top 12 takmičara, ona je dobila kao nagradu da snimi pesmu od „Grand produkcije“ (pobednik pomenute IV sezone ovog takmičenja je bio pevač Darko Lazić).

Biljana Sečivanović je dakle svoju prvu pesmu za „Grand produkciju“, koja se zove „Zašto me neko ne zaustavi“, izdala 2009. godine, a do danas je snimila još nekoliko singlova – „Sine moj (2010. godine); „Ne šizi“ (2011. godine); „Talija“ (2012. godine); „Odavno sve je među nama prošlo“ (2013. godine); „Ili, ili“ i „Danas ćemo reći da“ (2016. godine); „Bolje sama nego bilo s kim“; „Ili sve ili ništa“ (iz 2017. godine); „Idi gubi se odavde“; „Nije sve u lovi“ i „Zaklelo se nebo zemlji“ (iz 2018. godine).

Popularna pevačica je sa pesmom „Sine moj“ ušestvovala na „Axal Grand festivalu“, ali uprkos tome što je pesma sjano prihvaćena od publike, Biljana nije uspela da se plasira u finale niti da osvoji nagradu na pomenutom muzičkom takmičenju.

Lepa pevačica je takođe bila i učesnica druge sezone reality programa „Farma“, gde se pokazala kao vrlo kulturna i vaspitana osoba, te se u najboljem svetlu predstavila širokom auditorijumu, te i stekla veliki broj novih fanova.

Privatni život Biljane Sečivanović 

Popularna Bilja, kako je zovu kolege i prijatelji, nije imala ni malo lak životni put, te je postala majka vrlo mlada, i iz kratkotrajne veze sa jednim biznismenom iz Austrije, dobila je sina Mateju koga je odgajala kao samohrana majka (iako je njen partner tada ponudio da plaća alimentaciju).

Naime, Biljana je u Austriji nastupala sa bendom „Casper“, i tada je isto bila u vezi sa Bojanom Obradovićem, ali mu nikako nije mogla roditi sina, te su oni na kratko i raskinuli svoju dugu vezu (iako Bojan već ima sina iz prvog braka, te i nije insistirao da sa Biljanom ima dete, pevačica je smatrala da je on suviše mlad da bi se vezao za ženu koja ne može da mu rodi dete).

Nedugo potom je Biljana i ostala u drugom stanju sa pomenutim biznismenom iz Austrije, ali ju je on tad ostavio, i ona se pomirila sa Bojanom, te su bili u vezi i kada se Mateja rodio.

Međutim, kao da nije bilo dovoljno to što je Biljana godinama bila na tretmanima lečenja od steriliteta, te je i raskinula sa dečkom, pa kada je ostala trudna ostavio ju je njen tadašnji partner, baš na dan Matejinog rođenja, Biljaninoj rođenoj sestri Radi je preminuo sin Nikola, pa je istog dana kada se Mateja rodio, bila i sahrana sestrića popularne pevačice.

Takođe, nekoliko godina nakon gubitka sina, Biljanina sestra Rada je imala i operaciju karcinoma dojke, koja joj je tada amputirana, te joj je ugrađen silikonski implant.

Sa svojom sestrom Radom, i zetom Nenadom, kao i sa njihovom starijom ćerkom Milicom, sada Biljana i Mateja imaju iznajmljenu prostranu nekretninu u vrlo mirnom kraju Beograda, te kako Biljana ističe njoj je i najlakše kada njena sestra Rada čuva Mateju, kada je ona na nastupima koji traju i po nekoliko nedelja.

Punih 13 godina, Biljana je bila u emotivnoj vezi sa klavijaturistom benda „Casper“, Bojanom Obradovićem, sa kojim je i raskinula 2010. godine, a kada je Biljana zbog posla odlučila da se preseli u Beograd, a njen tadašnji partner nije želeo da ode iz Kraljeva, te su se udaljili ali su bez teških reči i u prijateljskim odnosima prekinuli svoju dugogodišnju romansu.

Nakon što je zbog poslovnih obaveza, kojih je na svoje veliko zadovoljstvo pevačica imala sve više, te i zbog toga što se posvetila odgajanju sina Mateje, Biljana jedan period bila bez dečka, ona je 2014. godine otpočela tajnu vezu sa Rolandom Piljkićem (koji je pak rođeni brat Veljka Piljkića, muža pevačice Svetlane seke Aleksić), koji je tada bio oženjen i živeo je u Švajcarskoj.

Međutim, iako su dugo uspevali da održe vezu na daljinu, te su je i obelodanili u javnosti krajem 2014. godine, Roland i Biljana su posle dve i po godine veze i raskinuli, te je pevačivca ponovo ostala sama.

Biljana se početkom 2018. godine, verila za izvesnog biznismena Aleksandra (sa kojim je bila u vezi oko godinu dana), te kako kaže sada i može da kaže kako nije više sama, jer pored sebe ima čoveka koji joj u svemu pruža podršku.

Poznata pevačica ističe da nema ništa protiv estetske hirurgije, te je i sama ugradila silikone u grudi i operisala nos, a kako kaže to joj je puno pomoglo da stekne više samopouzdanja, te i da pokaže i svoju provokativnu i sexy stranu, u svojim novim spotovima.

Najveća želja popularne pevačice, trenutno jeste snimanje albuma prvenca, ali i otvaranje ličnog kozmetičkog salona, jer je u Austriji ona završila kurs za manikir, te obožava da sređuje nokte i to joj je u neku ruku i hobi i opuštanje od stresa i obaveza.

Ime i Prezime: Biljana Sečivanović

Nadimak: Bilja

Datum i mesto rođenja: 31. jul 1976. godine, Švebiš Gmind, Nemačka

Zanimanje: pop-folk pevačica

Visina: /

Težina: /

Facebook: /

Instagram: https://www.instagram.com/bilja_secivanovic_official/

Twitter: /

YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=xZRGs_eHUMs&feature=youtu.be

Sponzorisano:

Loading...
loading...