Muzičari

Andreana Čekić – Biografija 2020, Visina, Težina, Godište

Andreana Čekić je danas jedna od najpoznatijih pevačica koje je „iznedrilo“ takmičenje „Zvezde Granda“, a takođe je poznata i po svojim plastičnim operacijama u poslednjih godinu dana, te i po sukobu sa modnim kreatorom Sašom Vidićem.

Andreana je pevala i pre učešća u pomenutom muzičkom takmičenju, ali je pak posle osvojenog šestog mesta u VI sezoni „Zvezda Granda“, znatno povećela svoju popularnost te i broj nastupa u zemlji, regionu i dijaspori.

Andreana Čekić – biografija 

Popularna pevačica „Granda“, rođena je 23. avgusta 1984. godine, u mestu Kozarska Dubica u Bosni i Hercegovini, ali je ubrzo sa svojom majkom Sonjom, nakon što su joj se roditelji razveli kada je imala samo godinu i po dana, Andreana otišla da živi u Austriju.

Andreana je u Austriji, tačnije u Beču, završila i osnovnu i srednju Ekonomsku školu, te tečno govori i nemački i srpski jezik.

Majka poznate pevačice Sonja i danas živi u Austriji, dok pak Andreanin otac živi i radi u Rusiji, a pevačica ima brata po ocu Srđana, sa kojim je u odličnim odnosima.

Kako je vrlo vezana za svoje rodno mesto, Kozarsku Dubicu, Andreana Čekić vrlo često tamo ide da posećuje svoju baku, a ona danas živi i radi u Beogradu.

Andreana se u maju 2016. godine, udala za svog dugogodišnjeg momka Ivana Mladenovića, sa kojim je imala i dve bračne krize – prvu kada je izgubila bebu, i drugu kada ju je po navodima medija suprug prevario sa izvesnom starletom, ali mu je pevačica oprostila te i danas imaju stabilan brak.

Muzička karijera Andreane Čekić 

Iako je manje poznato da je Andreana pevala sa svojih 19 godina (od 2003. godine), po brojnim klubovima, splavovima i diskotekama, javnost ju je prvi put upoznala kada se prijavila te 2010. godine za audiciju za V sezonu takmičenja „Zvezde Granda“, ali tada nije uspela da se plasira u finale (a mediji su spekulisali da je pevačica izbačena iz takmičenja zbog svog „kućnog videa“, koji je tada počeo da „kruži internetom“, ali je ona odlučno demantovala takve navode).

Narednu šansu za uspeh, Andreana Čekić je videla u VI sezoni popularnog takmičenja (sezona 2011/2012. godine), kada se ponovo prijavila za „Zvezde Granda“, te je ušla u finale koje je pak održano 23. juna 2012. godine u studiju na Košutnjaku, i kada je pevačica osvojila šesto mesto (a pobednik sezone je bio pevač Darko Martinović).

Andreana je tokom svog takmičenja najčešće pevala pesme Svetlane Cece Ražnatović, koje je interpretirala skoro kao i sama folk diva, te su je mnogi i izgledom i glasom počeli porediti sa Cecom, za koju Andreana uvek ističe da ne želi da je imitira ili kopira, ali da joj je ona svakako najveći muzički uzor.

Od svog učešća u „Zvezdama Granda“, pa sve do danas, Andreana Čekić je snimila veliki broj vrlo popularnih singlova – „Hendikep“; Zaplakaće oči moje“; „Neraspoložena“ i „Viski“, sve tri pesme iz 2012. godine; „Kraljica u zlatu“; „Rođena da plačem“; i pemu „Nevreme“ (hit duet sa Slobodanom Slobom Vasićem), sve tri pesme 2015. godine; „300 svatova“, iz 2016. godine; „Blago suzama“ i „Ma samo me gledaj“, iz 2017. godine; „Zauvek ti pripadam“; „Kraljevi falša“, iz 2018. godine.

Od svojih 12 singlova, Andreana je snimila vrlo kvalitetne muzičke spotove za devet pesama („Neraspoložena“; „Nevreme“; „Viski“; „Kraljica u zlatu“; „300 svatova“; „Blago suzama“; „Ma samo me gledaj“; „Kraljevi falša“ i „Zauvek ti pripadam“).

Popularna pevačica danas ima veliki broj unapred zakazanih nastupa, pre svega u inostranstvu, a sa svojim suprugom, koji je i klavijaturista u njenom pratećem bendu, ne odvaja se ni na svojim gostovanjima.

Prema broju pregleda na sajtu „YouTube“, najpopularnija pesma Andreane Čekić jeste hit singl „Kraljica u zlatu“, ali je pak njena najlepša pesma po mišljenju mnogih, numera „Blago suzama“.

Privatni život Andreane Čekić 

Poznata pevačica važi za jednu od retkih estradnih zvezda koja nije imala nikave skandale po pitanju emotivnih veza, jer je od početka svoje karijere bila u vezi sa klavijaturistom Ivanom Mladenovićem, za koge se i udala u maju 2016. godine, na velelepnoj svadbi koja je upriličena za oko 500 zvanica u jednom restoranu u Beogradu („Inter Hollywood“, naselje Ledine), dok je pak crkveno venčanje mladog para održano nešto kasnije, odnosno u maju 2017. godine.

Andreanina venčana kuma je koleginica i pevačica Ana Sević (bivša supruga Darka Lazića), a takođe je i Andreana kumovala poznatoj pevačici kada se ona udavala za kolegu Darka Lazića.

Među gostima na velelepnom slavlju, pored rodbine i prijatelja, bio je i veliki broj Andreaninih kolega pevača, koji su joj ujedno i vrlo dobri drugovi u svetu estrade, te su i uveličali veselje svojom pesmom, a među zvanicama su bili – Ana Sević i Darko Lazić; Katarina Grujić i dečko Nemanja Buha; Jelena Gerbec; Slađa Allegro; Jelena Kostov; Darko Martinović; Đani; Ivana Pavković i Petar Mitić; Ivana Selakov; Aleksandar Sofronijević; Katarina Živković; kao i Milan Mitrović; Ljubomir Perućica; Milan Dinčić Dinča; Joca Stefanović; Snežana Đurišić; te i Ljuba Aličić i mnogi drugi pevači.

Iako je na slavlju pevao najveći broj njenih kolega koji su došli kao gosti, i sama Andreana je po želji svog supruga otpevala pesmu „Slađano, moje slađano“.

Iako je delovalo kao da će brak poznate pevačice biti skladan i jedan od stabilnijih na estradi, jer je i dok je bila u vezi sa Ivanom, često izjavljivala kako je pronašla osobu koja je jedina razume, ipak se dogodilo da je najpre u oktobru 2016. godine, pevačica imala pobačaj usled komplikacija, te je izgubila bebu, o čemu je i obavestila fanove na svojim profilima na društvenim mrežama.

Međutim, ubrzo nakon što je Andreana preživela najbolniji period u svom životu, te se borila da ostane jaka i da se oporavi, usledio je novi šok, kada je saznala da ju je suprug Ivan prevario sa starletom Gordanom Terzić, ali je Andreana ubrzo potom i izjavila u medijima da ipak ne veruje u takve spekulacije, te da su navodi da je svog muža izbacila iz stana, te i da je pred razvodom od Ivana netačni.

Međutim, iako pozadina sukoba sa suprugom nije jasna, te se u medijima spekulisalo ili o prevari koja je već pomenuta, ili pak o tome da je pevačicin suprug Ivan zbog ljubomore pretukao jednog manekena iz spota svoje supruge, Andreana i Ivan jedno vreme nisu živeli zajedno, ali su se ipak pomirili nakon tri meseca, i Andreana je muža ponovi primila u svoj stan u avgustu 2017. godine.

Kako je Andreana Čekić, u javnosti poznata kao osoba koja ima veliki broj prijatelja i među kolegama i među ostalim javnim ličnostima, sve je iznenadio njen sukob sa modnim kreatorom Sašom Vidićem, koji joj je jedan period bio i lični stilista.

Naime, do sukoba je došlo kada je Andreana izjavila da je Vidić njoj davao haljine koje su bile namenjene njegovoj danas velikoj prijateljici Svetlani Seki Aleksić, a uz konstataciju da ih uzme Andreana, jer Seka (koju je po pevačicinim rečima nazvao „debela svinja“), ni jednu ne može da obuče zbog svog viška kilograma.

Međutim, kako je Vidić poznat kao osoba koja nema „dlake na jeziku“, ubrzo je uputio veoma oštar odgovor poznatoj pevačici, te i negirao njene navode, a „rat“ putem društvenih mreža se pak nastavio jedan vremenski period, da bi sve rezultiralo time da danas Vidić i Andreana ne govore.

Adreana Čekić je poznata kao veliki ljubitelj estetske hirurgije, i kao osoba koja nikada ne skriva svoje korekcije kojima se podvrgne, te je tako sa svojim fanovima podelila informaciju da je pak 2017. godine imala operaciju nosa, jer je zbog njegovog izgleda imala velike kompleksa tokom godina, ali se ipak u medijima spekuliša da je pevačica pored ove imala i niz drugih korekcija na svom licu, te su je optužili da više ne liči na sebe, već da se sve više pretvara u jednu od sestara iz svetski poznatog „reality klana Kardašijan“. 

Ime i Prezime: Andreana Čekić

Nadimak: /

Datum i mesto rođenja: 23. avgust 1984. godine, Kozarska Dubica, Bosna i Hercegovina

Zanimanje: pop-folk pevačica

Visina: /

Težina: /

Facebook: https://www.facebook.com/andreanacekiic/

Instagram: https://www.instagram.com/andreanacekic/

Twitter: https://twitter.com/andreanacekic

YouTube: https://www.youtube.com/user/AndreanaCekicVIPPER

Sponzorisano:

Loading...
loading...