Muzičari

Milica Pavlović – Biografija 2020, Visina, Težina, Instagram, Facebook, Youtube

Milica Pavlović je jedna od trenutno najpopularnijih mladih pevačica, kako kod nas, tako i u dijaspori gde živi veliki broj ljudi srpskog porekla. Proslavila se učešćem u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“, gde je, iako nije odnela pobedu, ostala upamćena po atraktivnom izgledu i dobro osmišljenim plesnim pokretima za svaku pesmu koju je izvodila tokom ovog šoua. Po jednom od svojih najpopularnijih singlova dobila je i nadimak – „seksi senjorita“.

Trenutno vredno radi na promociji novog albuma, a njeni nastupi su vrlo često rasprodati mesecima unapred.

Biografija Milice Pavlović

Ova atraktivna brineta je rođena u Švajcarskoj, u gradu Ajnzidelnu, 11. avgusta 1991. godine. Kako su joj se roditelji razveli, Milica se još kao mala preselila u Srbiju, u selo Gornji Bunibrod u blizini Leskovca, gde je odrastala uz baku i deku sa očeve strane, koje sama često naziva „herojima svog detinjstva“. Osnovno obrazovanje je stekla u Leskovcu, a zatim je upisala srednju muzičku školu „Stanislav Binički“ u istom gradu, koju je morala da završi vanredno, jer je u tom periodu otišla kod oca u Švajcarsku (da ne bi ostala bez Švajcarskog državljanstva), gde je završila i dve godine gimnazije, i radila kod svog oca u štampariji.

Kako sama pevačica često ume da kaže, iz svega je uspela da „ukrade“ samo dobre i pozitivne stvari, pa je tako, radeći kod oca i boraveći u Švajcarskoj, naučila šta je red i disciplina u poslu, a od bake i dede je naučila tradicionalne i moralne vrednosti, i da je uz rad i odricanje za svaki posao potrebno uložiti i dosta ljubavi.

Nakon pet godina života u Švajcarskoj, odlučila je da se zbog nastavka obrazovanja i izgradnje pevačke karijere vrati u Srbiju, i u tom periodu živela je na relaciji Leskovac-Beograd, zbog učešća u takmičenju „Zvezde Granda“. U Beogradu je nadogradila svoje muzičko obrazovanje kada je završila i muzičku školu kod poznate pop pevačice Aleksandre Radović, gde je usavršavala pevanje. Milica je u novembru 2014. godine diplomirala na Megatrend Univerzitetu, na smeru za kulturu i medije, i time, kako kaže, ostvarila i svoju, ali i bakinu veliku želju da stekne fakultetsku diplomu.

Pevačka karijera vatrene Leskovčanke

Prva pevačka iskustva Milica Pavlović je stekla pevajući u horu osnovne škole u Leskovcu, a zatim je svoj prvi solistički nastup imala učešćem na Radijskom festivalu u Beogradu 2010. godine, sa pesmom „Dođi“, koju potpisuje poznata pevačica, kompozitor i tekstopisac Leontina Vukomanović.

Iako je, kako sama često ističe, od malih nogu znala da će biti pevačica, prve zapaženije uspehe imala je kada se na nagovor prijatelja prijavila za učešće u šou programu „Zvezde Granda“, sezona 2011/2012. Tokom samog takmičenja mnogi članovi žirija, a u prvom redu poznata pevačica narodne muzike Snežana Đurišić, osporavali su Milici pevačko umeće, i smatrali da će uspešnu karijeru imati samo zahvaljujući atraktivnom izgledu i provokativnim koreografijama koje izvodi. Međutim, takve izjave i komentari mladu zvezdu Grand produkcije nisu mnogo potresali, jer su joj najveća podrška tokom takmičenja bili deda Vladimir i baka Rada, koji su njenim pevanjem i igranjem bili i više nego zadovoljni.

Tako je ovu sezonu „Zvezda Granda“, pored vatrenih nastupa same pevačice, obeležilo i prisustvo i zdušno navijanje njenog dede iz prvih redova, kao i njegove iskrene i prostodušne emotivne reakcije, kad god bi se njegova mezimica plasirala u naredni krug takmičenja. Deda je dolazio da prati svoju unuku, kako je sam isticao, kada su mu to dozvoljavali zdravlje i obaveze na njivi, pa je i sam postao svojevrsna atrakcija za produkciju Granda, žiri ovog takmičenja, ali i za same gledaoce kraj malih ekrana.

Milica se u pomenutom takmičenju plasirala u finale i osvojila osmo mesto, ali je to nije sprečilo da ubrzo nakon izlaska njenog prvog singla „Tango“, postane, i ostane jedna od najtraženijih i najpopularnijih Grandovih zvezda. Za navedeni singl, koji na YouTube kanalu ima preko dvadeset miliona pregleda, dobila je prestižnu nagradu na takmičenju za „Folk hit godine“ u Osijeku, a zatim je usledilo i priznanje za „Otkriće godine“ koje je dobila na jubilarnom 15. „Oskaru popularnosti“ 2013. godine u Banjaluci.

Prvi album Milice Pavlović

Nakon ovih uspeha, Milica Pavlović se ne zaustavlja, već odmah snima svoju prvu duetsku numeru „Čili“ sa poznatim folk pevačem Dejanom Matićem. Zatim slede singlovi „Sexy senorita“ i „ Pakleni plan“, koji su praćeni provokativnim nastupima i fantastično osmišljenim koreografijama na kojima Milica nije štedela, i u kojima je pokazala da pored pevačkog, poseduje i izuzetan plesni talenat. Svoj prvi spot, mlada zvezda „Granda“ je snimila za numeru „Alibi“, a zatim su u 2014. godini usledili i spotovi za četiri nove pesme – „Alterego“, „Dominacija“, „Milimetar“ i „Dve po dve“, čime je kompletirala i svoj prvi album koji je izašao u junu 2014. godine pod nazivom „Govor tela“.

Nakon velikog uspeha svog albuma prvenca, koji je bio i najprodavaniji pop-folk album u 2014. godini, Milica u 2015. godini, snima dva nova singla – „Selfie“ i „Demantujem“. U međuvremenu, osvaja brojna priznanja kako u zemlji, tako i u regionu, za hitove godine, ali i za najbolje scenske nastupe i spotove. Njeni nastupi postaju prepoznatljivi po veoma dobrim i kvalitetnim koreografijama i plesnim tačkama.

U 2016. godini, objavljuje još dva singla „Ljubi, ljubi“ i „La fiesta“, za koje je snimila provokativne i produkcijski dosta skupe spotove, a krajem iste godine objavljuje i svoj drugi album „Boginja“, na kome se nalazi 7 novih pesama („Boginja“, „ Mogla sam“, „Istambul“, „ Baja papaja“, „ Još se branim ćutanjem“, „Dvostruka igra“ i „Detektiv“).
Milica po ugledu na svetske zvezde, Dženifer Lopez i Madonu, za koje i sama često navodi da su joj idoli u smislu uspešne karijere i profesionalnosti, za svih sedam pesama sa novog albuma snima visokobudžetne spotove, koji na njenom YouTube kanalu već uveliko beleže milionske preglede.

Milica Pavlović – privatni život

Popularna pevačica nikada nije krila svoje životne drame i teške trenutke, ali je uvek isticala da se, uprkos svemu što je doživela i proživela, uvek osećala voljenom i zaštićenom, zahvaljujući upravo svom dedi Vladimiru i baki Radi, koji su joj usadili moralne vrednosti i tradicionalno vaspitanje, ali i u potpunosti zamenili majčinsku i očevu figuru u detinjstvu.

Kao dete razvedenih roditelja, jedno vreme je živela sa ocem u Švajcarskoj, a zatim se preselila kod njegovih roditelja u okolinu Leskovca, jer otac nije mogao da se o njoj stara zbog brojnih poslovnih obaveza.

Majku nikada nije upoznala, sve do jednog kobnog dana kada ju je, kako Milica sama kaže, ta „nepoznata žena“, na putu kući iz osnovne škole, bukvalno otela i prevela kod sebe u Švajcarsku. Milica je tada pohađala drugi razred osnovne škole u Leskovcu. Kod majke u Švajcarskoj je provela tri meseca, a kada se za raspust vratila u Srbiju, deda Vladimir je uz pomoć socijalnih radnika uspeo da se izbori za starateljstvo i da malu Milicu vrati u okrilje porodičnog doma u Gornjem Bunibrodu. Nakon ovog incidenta Milica je u više navrata isticala da za ženu koja ju je rodila „više nikada i ništa ne želi da čuje ni da zna“.

Druga velika drama koja je zadesila mladu pevačicu bila je teška saobraćajna nezgoda koja se dogodila početkom 2011. godine na putu iz Ciriha, kada je njen prijatelj izgubio kontrolu nad vozilom, a Milica teško povredila levu ruku, koju je morala da operiše dva puta. Glavni problem je bio, kako i sama pevačica kaže, u tome što se niko nije usuđivao da operaciju obavi, jer je bila veoma rizična, i da su joj lekari čak nagoveštavali da bi zbog ozbiljnosti povreda, mogli da joj levu ruku u potpunosti amputiraju. Na sreću po mladu pop zvezdu obe operacije su obavljene uspešno, a kao posledica obimne intervencije je ostao ožiljak na levoj ruci, koji Milica za sada ne planira da ukloni jer joj je to jedna vrsta opomene i podsetnik na teške trenutke koje je proživela.

Početkom 2014. godine deda Vladimir je morao na hitnu operaciju, što je Milici, koja je za njega jako vezana, bio jedan od najtežih trenutaka u životu. Ona je izrazila javnu zahvalnost kolegi Aci Pejoviću, koji joj je u tim teškim trenucima pomogao. Deda mlade pevačice se od operacije uspešno oporavio, a Milica ne propušta ni jednu priliku da se na društvenim mrežama pohvali fotografijama sa svojim „najdražim bakom i dekom“, i da napomene da su joj oni i dalje najveća podrška i oslonac u životu. Kako pevačica često ističe, njima se jako dopadaju i njene pesme i spotovi, i vredno sakupljaju sve novinske članke i fotografije koje o njihovoj mezimici izađu u štampanim medijima.

Ljubavni život „sexy senjorite“

Veliku pažnju medija nakon takmičenja za „Zvezde Granda“, Milica Pavlović je privlačila kako svojim vatrenim nastupima i smelim spotovima, tako i izjavama da je još uvek nevina i da je zahvaljujući svom tradicionalnom vaspitanju, spremna da se čuva i da čeka „gospodina pravog“. Upravo zbog takvih izjava, vrlo često je bila na meti raznih tabloida, koji su spekulisali da Milica voli osobe istog pola, naročito nakon njene izjave da joj je omiljena domaća pevačica Marija Šerifović (koja se takođe često spominje u kontekstu „naklonjenosti“ osobama istog pola).

Međutim, mlada zvezda Granda, u poslednje vreme stalno navodi da je emotivno ispunjena, srećno zaljubljena i da ima dečka, ali da njegov identitet i detalje romanse ne želi da otkriva javnosti. Prema najnovjim informacijama iz „žute štampe“, verovalo se da je dečko koga je Milica do sada vešto uspela da sakrije, fotograf Dušan Petrović, međutim, Milica je tu vest odlučno demantovala, otkrivši da se zapravo radi o jednom divnom prijateljstvu koje je obnovila posle više godina.

Odnos sa kolegama i koleginicama sa estrade

Iako su u više navrata štampani i elektronski mediji pokušali da je posvađaju sa brojnim kolegama i koleginicama sa estradne scene, Milica navodi da je sa svima u korektnim odnosima, da ni na koga nije ljubomorna, i da prati samo svoj put. Kao idole sa domaće scene navodi Lepu Brenu, Aleksandru Radović i Mariju Šerifović. U više navrata je demantovala informacije da je bila u svađi sa Radom Manojlović i Milicom Todorović, koje su prema pisanjima i izveštavanjima medija bile ljubomorne na izgled i karijeru mlade Leskovčanke. Najbolja drugarica joj je, takođe Leskovčanka, glumica Dragana Mićalović (rođena sestra poznate glumice Slobode Mićalović), koja se pojavila i u spotu za Milicinu pesmu „Alibi“.

Savršen izgled Milice Pavlović – u čemu je njena tajna?

Pored neospornog pevačkog i plesnog talenta, Milici Pavlović se nikako ne može osporiti fantastičan izgled, vitka figura i seksepil kojim zrači gde god se pojavi. Iako je odrasla u poznatom gurmanskom kraju, koji je najpopularniji po Leskovačkom roštilju, mlada pevačica ističe da su njen najveći porok slatkiši, a na prvom mestu čokolada. Zato, vitku liniju mora da održava redovnim i napornim treninzima, ali i dijetalnom ishranom, kada god da primeti neki kilogram viška.

O njenom savršenom stajlingu, brine se njena takođe dobra drugarica stilistkinja Ana Šain, koja joj bira idealne kombinacije za razne nastupe, modne editorijale, ali i TV emisije. Međutim, Milica ističe da odevne kombinacije često bira i sama, ili se „prepušta u ruke“ i manje poznatim stilistima i modnim kreatorima, kako bi im pomogla da izgrade uspešnu karijeru. Tako je mlada pevačica, nakon gostovanja u emisiji „AmiG show“ , u kojoj je promovisala svoj aktuelni album „Boginja“, postala prava internet senzacija zahvaljujući duboko dekoltiranoj tamno-plavoj haljini, koju je kreirala manje poznata dizajnerka Kristina Mijačević. Milica je bila presrećna, i nije krila oduševljenje kada su komplimenti počeli da stižu od medija iz Turske, Grčke, ali i Engleske i Norveške, čije su strane bile preplavljene fotografijama prelepe srpske pevačice, kao i pohvalama na račun njenog izgleda i pevačke karijere.

Društvene mreže

Kao i većina njenih vršnjaka, tako ni ova poznata devojka nije odolela fenomenu društvenih mreža, pa je tako Milica aktivna na Facebook-u, Instagram-u i Twitter-u, gde sa svojim brojnim fanovima rado podeli fotografije sa nastupa, putovanja, ili retke trenutke odmora i opuštanja. Takođe, ova mlada zvezda ima i svoj YouTube kanal, na kome se mogu pregledati i poslušati sve njene pesme i dosadašnji spotovi, ali i razni intervjui, gostovanja u tv emisijama, nastupi i slično.

Milica često ističe da živi svoj san i da uživa u više nego posećenim nastupima širom regiona i sveta, a da joj je jedini problem nedostatak slobodnog vremena i brz tempo života koji joj pevačka profesija nameće. Takođe, ne isključuje ni mogućnost daljeg nastavka školovanja, jer, kako ističe, obrazovanje je za nju veoma bitna životna stavka, iako veruje da će se i dalje uspešno baviti pevanjem i da će ostvariti zapaženu karijeru, kao neke od njenih koleginica koje su joj uzori.

Ime i prezime: Milica Pavlović

Datum i mesto rođenja: 11.08.1991. godine, Ajnzideln (Einsiedeln) – Švajcarska

Zanimanje: pevačica

Visina: /

Težina: /

Facebook:

Instagram:

YouTube:

Sponzorisano:

Loading...
loading...