TV lica

Zorica Dukić – Biografija 2020, Visina, Težina, Parovi, Instagram, Facebook

Zorica Dukić, jedna je od brojnih devojaka koje su svoju popularnost stekle zahvaljujući svom učešću u nekom od rijaliti programa koji se veoma često snimaju i prikazuju na našim prostorima. Konkretnije, Zorica Dukić je čak dva puta bila učesnica rijaliti programa “Parovi” i upravo zahvaljujući toj činjenici, uspela je da izađe iz okvira anonimnosti i da postane poznata široj javnosti. Prvi put, Zorica je u čuvenu vilu ušla kao jedna od učesnica prve sezone takmičenja koja je počela 2010. godine, a završila se 2011. godine, a po drugi put, Zorica je u čuvenu vilu ušla 2015. godine u trećoj sezoni takmičenja.

I prvo i drugo Zoricino učešće u rijaliti programu “Parovi”, donelo joj je velike promene u životu, a o kakvim konkretno promenama je reč, moći ćete da saznate čitajući njenu biografiju.

Zorica Dukić – biografija

Zorica Dukić, rođena je 2. decembra 1985. godine u Beogradu, gde je i odrasla, završila obrazovanje i gde i danas živi i radi.

Period svog najranijeg detinjstva, kao i celokupan period svog odrastanja, Zorica je više puta kroz svoje učešće u rijaliti programu “Parovi” ali i kroz brojne izjave koje je dala za pisane medije i gostujući u televizijskim emisijama, opisala kao izuzetno srećan i bezbrižan.

Naime, Zorica je kako sama tvrdi imala tu sreću da se rodi i da odrasta u porodici u kojoj su bile postavljene i u kojoj su se poštovale prave vrednosti i ljubav i pažnja od strane oba roditelja nisu joj nikada nedostajale.

Pažnjom i ljubavlju koju su usmeravali prema njoj, Zoricini roditelji su učinili da ona odraste u jednu fino vaspitanu, samopouzdanu i kulturnu mladu ženu i na toj činjenici, Zorica će svojim roditeljima zauvek biti zahvalna.

Ono što je Zorica takođe više puta izjavila, a što se tiče njenih roditelja i njenog odnosa sa njima i prema njima, jeste da su oni oduvek bili pažljivi, ali istovremeno i strogi prema njoj i da je ona shodno tome u fazi odrastanja uvek morala da poštuje norme i standarde uzornog ponašanja.

Kao neko od koga se očekivalo da poštuje i kao neko ko je poštovao norme i standarde uzornog ponašanja, Zorica kao devojčica, ali i kao mlada devojka nikada nije bila sklona neprimerenim postupcima zbog kojih bi se sada kada je odrasla mogla postideti.

Naime, Zorica je u svojoj okolini i u krugu ljudi koji su joj bliski uvek važila za osobu na čijem se primeru ponašanja moglo naučiti kako se treba ponašati.

U periodu osnovnog obrazovanja, baš kao i u periodu srednjeg obrazovanja, Zorica je bila izuzetno posvećena učenju i školskim aktivnostima i za razliku od brojnih njenih vršnjaka i vršnjakinja nikada nije neopravdano izostajala sa časova niti je vreme koje je trebalo da provede učeći trošila na nešto drugo.

Srazmerno navedenim činjenicama, Zorica Dukić je jako kasno počela da izlazi i imala je punih 18 godina kada je započela svoju prvu emotivnu vezu i kada je izgubila nevinost.

Zbog činjenice da su njeni roditelji i u toj fazi njenog života i dalje bili strogi prema njoj, Zorica je od njih dugo krila da je u emotivnoj vezi i da je “zakoračila u svet odraslih”.

Gubitak oca

Jedan od događaja koje Zorica pamti kao najteže u svom životu, jeste događaj koji se vezuje za prevremenu smrt njenog oca. Naime, Zorica je svog oca izgubila u ranim dvadesetim godinama života i njegov gubitak, doneo joj je mnogo patnje zbog koje je jedan period živela dosta povučena u sebe. U tom periodu, Zorica je druženje i izlaske svela na minimum i jako puno vremena, provodila je u kući pokušavajući da se pomiri sa činjenicom kojoj je na žalost postala izložena.

Uz ogromnu ljubav i uz pažnju koju je dobijala od strane svoje majke, Zorica je uspela da prevaziđe težek životni udarac i uspela je da se vrati normalnim životnim aktivnostima.

U periodu u kojem je bila dosta povučena u sebe, Zorica je izgradila još veću bliskost sa svojom majkom, koju kako tvrdi zbog svega što je ikada učinila i što i dalje čini za nju smatra najvažnijom osobom u svom životu.

Iskustva u oblasti modelinga

Ono čime su genetika i priroda nagradile Zoricu Dukić jeste veoma atraktivan fizički izgled i lepota koje je postala svesna još tokom ranih tinejdzerskih dana. Svesna svoje lepote, Zorica Dukić je još u ranoj mladosti odlučila da se posveti modelingu i postala je jedna od članica modne agencije “Kristal”. Kao članica modne agencije “Kristal”, Zorica je učestvovala na brojnim modnim revijama, radila je kao foto model i bila je angažovana za više modnih kampanja. Na svoja brojna iskustva u oblasti modelinga, Zorica je izuzetno ponosna i kako kaže, zahvaljujući činjenici da je u jednom periodu bila izuzetno cenjena i tražena manekenka, uspela je da svoje samopouzdanje podigne na zaista zavidan nivo.

Uprkos velikom samopouzdanju koje je stekla kroz posvećenost modelingu, Zorica nikada nije postala uobražena i sujetna, ali je kako tvrdi veoma često postajala meta tuđe sujete. Naime, dok je bila posvećena modelingu i dok je učestvovala na modnim revijama i na snimanjima modnih kampanja, Zorica je veoma često nailazila na ljubomoru devojaka sa kojima se susretala i sa kojima je započinjala druženje.

Zbog navedene činjenice, Zorica nema puno prijateljica i druži se isključivo sa devojkama koje su baš kao i ona sigurne u sebe i koje nemaju problem sa tim da prihvate i da pohvale lepotu druge devojke.

Učešće u rijaliti programu “Parovi”

Kao što smo u samom uvodnom delu teksta već napomenuli, Zorica Dukić je čak dva puta bila jedna od učesnica rijaliti programa “Parovi”.

Prvi put, u rijaliti programu “Parovi”, Zorica je učestvovala u okviru prve sezone takmičenja koja je počela 2010. godine, a završila se 2011. godine.

U pomenutoj sezoni takmičenja koja se po pravilima i po uslovima učešća u određenoj meri razlikovala od budućih sezona takmičenja i to po tome što su učesnici u takmičenje morali ući u paru i tako se predstavljati, Zorica je ušla i predstavljala se u paru sa svojim tadašnjim emotivnim partnerom Milošem Vukovićem koji je po zanimanju karatista. Njih dvoje, svojim individualnim ponašanjem, ali i kvalitetom svog uzajamnog odnosa, uspeli su da osvoje značajnu naklonost publike i zahvaljujući tome, dospeli su do samog finala takmičenja u kojem su proglašeni pobednicima.

Kao pobednici prve sezone rijaliti programa “Parovi”, Zorica Dukić i njen tadašnji emotivni partner Miloš Vuković, osvojili su novčanu nagradu od čak 250.000 evra.

S obzirom da su Zorica i Miloš svoju emotivnu vezu nastavili i po izlasku iz čuvene vile, njihov prvobitni plan, bio je da započnu zajednički život i dobijenu novčanu nagradu ulože u kupovinu nekretnina koje bi bile zajedničke.

Međutim, kako je nakon nekoliko meseci po izlasku iz vile “Parova” došlo do ozbiljnih nesuglasica između njih dvoje, Zorica i Miloš su odlučili da ipak prekinu svoju emotivnu vezu i samim tim, postali su prinuđeni da promene planove u vezi sa idejom o načinu na koji će potrošiti novac.

Nakon što su u skladu sa novonastalom situacijom odlučili da podele novac, Zorica je svoj deo novca uložila u započinjanje privatnog posla. Naime, od svog dela novčane nagrade koju je osvojila u prvoj sezoni rijaliti programa “Parovi”, Zorica Dukić je otvorila luksuzno opremljen frizersko kozmetički salon koji i danas, nakon više od pola decenije od kako je otvoren izuzetno uspešno radi i funkcioniše i to zahvaljujući kvalitetu usluga koje se u njemu pružaju.

Jedan od devojaka koje rade u pomenutom frizersko kozmetičkom salonu, jeste i lično Zorica Dukić.

Ono što je Zorica više puta izjavila u javnosti nakon prekida emotivne veze sa Milošem, jeste da su njih dvoje ostali u savršeno skladnim prijateljskim odnosima i da se čak i posećuju kao porodični prijatelji i sada kada se Miloš oženio i kada ima formiran porodični život sa drugom osobom. Naime, kako je Zorica navela, čak ni Miloševa supruga se ne protivi njihovom prijateljstvu i lično ona je neko ko takođe veoma često voli da se druži sa Zoricom.

S obzirom da je u okviru svog prvog učešća u rijaliti programu “Parovi” ostavila veoma lep i pozitivan utisak ne samo na brojnu publiku, već i na članove produkcije rijaliti programa, Zorica je od njih dobila i poslovnu ponudu na osnovu koje je mogla da se zaposli kao Tv voditeljka na “Happy” televiziji.

Međutim, kako Zorica nije imala ambicije da se posveti voditeljskom poslu i kako je želela da svu svoju pažnju usmeri na razvoj svog privatnog posla, ona je ponudu članova produkcije ljubazno odbila.

Po drugi put, svoje takmičenje u rijaliti programu “Parovi”, Zorica Dukić je započela 2015. godine i to u okviru treće sezone takmičenja.

Ovog puta, srazmerno promenjenim pravilima i uslovima učešća u takmičenju, Zorica Dukić je u čuvenu vilu ušla kao solo igrač i duži vremenski period, bila je privržena svojoj odluci da tu čenjenicu ne promeni, tačnije da do samog kraja svog učešća u takmičenju ne započne nikakvu emotivnu vezu.

Međutim, nakon izvesnog vremena, Zoricini planovi su se iznenada promenili i ona je započela svoju emotivnu vezu sa Nenadom Marinkovićem, koji je javnosti poznatiji kao “Gasttozz” i koji je takođe bio jedan od učesnika takmičenja.

Dok je jedan deo ostalih učesnika u takmičenju i jedan deo publike podržavao Zoricinu i Nenadovu emotivnu vezu, bilo je i dosta onih kojima se njih dvoje kao par nisu dopadali i koji su im to jasno i veoma otvoreno stavljali do znanja.

Ta činjenica, u velikoj meri je stvarala pritisak između njih dvoje, pa su tokom boravka u vili veoma često raskidali i mirili se.

Osim dela ukućana i dela publike, Zoricinoj i Nenadovoj vezi, otvoreno su se protivili i brojni predstavnici sedme sile, kao i Nenadova majka.

Nakon nekoliko burnih raskida i neočekivanih pomirenja koja su se među njima odigrala unutar vile, Zorica i Nenad su svoju vezu nastavili i u spoljašnjem svetu, tačnije nakon što su izašli iz vile.

Ipak, njih dvoje su se i konačno razišli krajem 2016. godine, neposredno nakon što je Nenadova majka preminula.

U toku svog učešća u trećoj sezoni rijaliti programa “Parovi”, Zorica Dukić je dolazila u česte verbalne sukobe sa drugim učesnicama takmičenja, kao što su Tijana Ajfon, Ružica Veljković, Nataša Šavija i Miljana Kulić.

Jedan od glavnih razloga zbog kojih je Zorica dolazila u česte verbalne sukobe sa navedenim učesnicama takmičenja bilo je to što su neke od njih bile intimne sa Nenadom, dok su se druge otvoreno protivile njenoj vezi sa njim i napadale je verbalno. Osim sa pomenutim takmičarkama, Zorica Dukić je u okviru svog učešća u trećoj sezoni rijaliti programa “Parovi” veoma često bila u sukobu i sa Željkom Stojanovićem. Sukob između njih dvoje, u jednom trenutku je otišao toliko daleko da su Zorica i Nenad zajedno i fizički nasrnuli na Željka, zbog čega su odlukom produkcije bili diskvalifikovani i izbačeni iz vile. Ipak, zbog uticaja i po zahtevu mnogobrojne publike, njih dvoje su ubrzo vraćeni u vilu i u proces takmičenja.

Promena fizičkog izgleda

Kao ni brojne druge devojke koje su poznate široj javnosti ni Zorica Dukić nije odolela iskušenju da se podvrgne određenom broju estetsih zahvata uz pomoć kojih je uticala na promenu svog fizičkog izgleda.

Naime, Zorica Dukić je ugradila silikone u grudi i u usta i na taj način u značajnoj meri je promenila svoj fizički izgled.

O tome kako je Zorica Dukić izgledala nekada, pre nego što se podvrgla pomenutim estetskim zahvatima, svedoče njene brojne fotografije koje su dostupne na internetu, kao i video snimci koji su nastali za vreme njenog učešća u prvoj sezoni rijaliti programa “Parovi”.

Autentičnost pomenutih fotografija, kao i video snimke na kojima se jasno može uočiti razlika u njenom fizičkom izgledu, Zorica nikada nije pokušala da ospori i čak je i javno govorila o tome da se podvrgla ugradnji silikona u grudi i u usne.

Način na koji se Zorica takođe trudi da konstantno pospešuje svoj fizički izgled, jeste trening. Naime, ona redovno posećuje teretanu i na taj način, postiže da uvek izgleda zategnuto i da bude u savršenoj fizičkoj formi.

Kako je navela, osim što joj pomaže da izgleda lepo i zategnuto, teretana Zorici veoma često pomaže i da se oslobodi stresa i psihičke napetosti.

Ime i prezime: Zorica Dukić

Datum i mesto rođenja: 2. decembar 1985. godine, Beograd, Srbija

Zanimanje: Preduzetnik, TV lice

Visina: 170 cm

Težina: /

Facebook: https://www.facebook.com/zorica.dukic.7

Instagram: https://www.instagram.com/draguljce (@draguljce)

Twitter: https://twitter.com/zoricadukic85 (@zoricadukic85)

Sponzorisano:

Loading...
loading...