TV lica

Ramona Beganović – Biografija 2020, Visina, Težina, Godište

Ramona Beganović je poznata manekenka i foto-model, te još jedna u nizu atraktivnih učesnica druge sezone reality programa „Zadruga 2“ na TV „Pink“, a iako je javnosti manje poznata, lepa crnka ističe da će u reality šou da pokaže da je iskrena i da voli da „isteruje pravdu“, te da se od nje mogu očekivati velike svađe u narednim mmesecima boravka u velelepnoj vili.

Pogledajmo za početak njenu biografiju.

Ramona Beganović – biografija

Prelepa manekenka, koja ima 21 godinu, i rodom je iz Priboja ali živi i radi u Beogradu, je u našoj javnosti manje poznata, ali će se to zasigurno promeniti njenim ulaskom u najpoznatiji reality na Balkanu, jer je već na sistematskom pregledu izjavila da iako je zauzeta devojka, ima strah da će prevariti svog momka, a napravila je i pravi skandal kada se pre ulaska u reality na pregledu obaveznom za sve učesnike, očigledno nabacivala mužu Aleksandre Subotić, Davidu Dragojeviću.

Ramona ne skriva da je vrlo agresivna i konfliktna ličnost, te da iako je devojka ima običaj i da popije i da se fizički obračuna sa ženama i sa muškarcima, pa je druga stvar koja je plaši, njen „kratak fitilj“. I moguća diskvalifikacija ako na nekoga nasrne fizički.

Sada ćemo videti detalje iz njenog rijaliti učešća.

Ramona Beganović – „Zadruga 2“ umesto modne piste i bliceva foto aparata

Na slikama pred ulazak u reality, Ramona se pojavila sa opekotinama i crvenilom na nogama, pa iako je pokušala da sve zamaskira puderom i da nalepi flastere, ipak je bilo više nego očigledno da ima bolne povrede, te je medijima otkrila da se opekla tokom depilacije toplim voskom i da ubuduće mora da bude opreznija.

U reality programu je Ramona Beganović nastavila po starom, te se uporno ona nabacuje Davidu Dragojeviću, i u stalnim je svađama sa Aleksandrom Subotić, kojoj sasvim mirno odgovara da pak David njoj namiguje, i da „ide danima za njom“, te da ona nema ništa sa time što mu se baš ona kao takva i dopada.

Aleksandra Subotić je dalje optužila Ramonu da je u stvarnom životu poznata kao „rasturačica brakova“, zbog čega je i kažnjena nedeljnim honorarom, jer je pokušala fizički da nasrne na lepu manekenku, i gađala ju je flašom, pa je zbog toga osuđena na zatvor, ali kako je odbila da ode, dobila je ipak novčanu kaznu.

I sam David Dragojević smatra da je Ramona Beganović navalentna, te kada ga je u pripitom stanju manekenka pomazila u prisustvu Aleksandre Subotić, on je odreagovao tako što je na nju bacio ni manje ni više nego sir.

Ramona ističe da ima na telu ukupno deset tetovaža, i da obožava da se tetovira, ali da po izlasku iz reality programa planira da jednu od njih i trajno ukloni, jer je posvećena muškarcu sa kojim je bila u emotivnoj vezi, ali koji joj već duže vreme ništa u životu ne znači.

I pre nego što je ušla u reality, lepa manekenka je iako zauzeta devojka, i u strahu da će njena ljubav biti na pravom testu, istakla bez puno premišljanja da za nju nema niko „zabranjen“ u „Zadruzi 2“.

Inače Ramona je u lošim odnosima sa svojim cimerom iz „Zadruge 2“, Bojanom Gaćešom, sa kojim su je čak i povezivali ui emotivnom smislu, ali ona ga kako kaže ne primećuje i to zbog svoje drugarice, a ne podnosi ni nekadašnju verenicu Tomislava Tome Panića, Minu Vrbaški, te koja je takođe ušla i u „Zadrugu 2“, a za koju misli kako je i vrlo neiskrena i isfolirana kao osoba.

Ime i Prezime: Ramona Beganović

Nadimak: Mona; Ramona

Datum i mesto rođenja: 1997. godina, Priboj, Srbija

Zanimanje: manekenka; foto-model; reality takmičarka

Visina: /

Težina: /

Facebook: https://www.facebook.com/Ramona.wilds
https://www.facebook.com/ramona.beganovic1

Instagram: https://www.instagram.com/ramona_beganovic/

Twitter: /

YouTube: /

Sponzorisano:

Loading...
loading...