TV lica

Jelena Krunić – Biografija 2020, Visina, Težina, Instagram, Facebook, Youtube

Jelena Krunić, predstavlja jednu od trenutno najkontroverznijih ličnosti sa javne scene. Ova devojka, koja se već nešto više od deset godina profesionalno bavi GO GO plesom, široj javnosti je postala poznata kroz učešće u šestoj sezoni rijaliti programa “Farma” koja je tokom 2015. godine emitovana na televiziji “Pink”.

Tokom boravka na popularnom imanju u Lisoviću, Jelena je za veoma kratak period uspela da osvoji pažnju publike, kao i pažnju ostalih takmiča pomenute sezone rijaliti programa “Farma”.

Toj činjenici, u velikoj meri je doprineo Jelenin fizički izgled i broj tetovaža koje ima na sebi.

Naime, kako i sama Jelena često ume da naglasi, tetovaže su nešto što ljudi oko nje, prvo primete na njoj i po čemu je često prepoznaju i pamte.

Ipak, tetovaže definitivno nisu jedino čime Jelena raspolaže i čime je sposobna da privuče i da zadrži pažnju. O toj činjenici, svedoči i podatak da Jelena ima izuzetno veliki broj fanova koji je svakodnevno prate i koji je podržavaju na društvenim mrežama.

Više o tome ko je zapravo Jelena Krunić, moći ćete da saznate ukoliko pročitate njenu biografiju, koju ćemo u nastavku teksta podeliti sa vama.

Jelena Krunić – biografija

Jelena Krunić, rođena je 29. marta 1987. godine u Čačku gde je odrasla i gde je završila osnovno i srednje obrazovanje.

Jelena je rođena u trećem braku svog oca i u drugom braku svoje majke. Kada se osvrne na period svog odrastanja, Jelena sebe opisuje kao hiperaktivno dete koje je non stop bilo u pokretu. S obzirom da su njeni roditelji često bili zauzeti poslom i da su često radili i po dva-tri posla istovremeno, Jelena je često vreme provodila sama i vrlo rano je naučila da se oslanja sama na sebe.

Iako je jedino zajedničko dete svojih roditelja, Jelena Krunić ima starijeg polubrata po ocu, sa kojim na njenu veliku žalost i mimo sopstvene krivice dugi niz godina nije bila u kontaktu.

Naime, dugi niz godina, sve što je Jelena znala u vezi sa svojim polubratom, jeste da on postoji, da kao i ona živi u Čačku, da nosi prezime njihovog zajedničkog oca i da je vlasnik plesne škole.

Jednog dana, kada je Jelena imala jedanaest godina, u holu osnovne škole koju je pohađala, ugledala je reklamni plakat koji je pozivao sve zainteresovane osnovce da se priključe plesnoj školi. Na tom plakatu, kao ime i prezime vlasnika plesne škole i kao ime i prezime jednog od vodećih instruktora plesa u njoj, pisalo je ime i prezime Jeleninog polubrata. Ta činjenica, u Jeleni je izazvala ogromno oduševljenje i probudila je u njoj želju da upiše časove plesa kako bi konačno dobila priliku da ostvari svoj godinama sanjan i neostvaren san, a to je san da upozna svog polubrata. Svoje oduševljenje i svoju želju, po povratku kući, Jelena je podelila sa roditeljima i na njenu veliku sreću, nije naišla na njihovo protivljenje, već na obostranu podršku.

Shodno tome, već nakon samo nekoliko dana, Jelena se našla na prvom času plesa u plesnoj školi čiji je vlasnik bio njen polubrat. Ne znajući kako bi on mogao da reaguje na saznanje da je ona njegova polusestra, a vođena željom da što duže može da bude u njegovoj blizini, Jelena je dugo od svog polubrata, koji je tada već postao njen instruktor plesa, krila ko je i kako se preziva.

Ipak, igrom sudbine, Jelena nije uspela dugo da sačuva svoju tajnu i jednog dana, ne znajući da njen polubrat stoji iza nje i da može da je čuje, prilikom plaćanja mesečne članarine, pred sekretaricom plesne škole izgovorila je svoje puno ime i prezime. Kako prezime Krunić u Čačku nije često, to što je čuo, njenom polubratu je bilo dovoljno da shvati da je devojčica koja stoji ispred njega, zapravo njegova polusestra. Okrenuvši se i shvativši da njen polubrat stoji iza nje i da je sigurno čuo ono što je ona upravo izgovorila, Jelena nije znala šta da očekuje i kako sada tvrdi prvo što je osetila, bila je bojažljivost od njegove reakcije.

Međutim, sve se odigralo onako kako treba. Naime, prvo što je Jelenin brat učinio kada su im se sreli pogledi, bilo je da je pitao za ime oca. Kada je Jelena izgovorila ime čoveka koji je njihov zajednički otac, polubrat je samo zagrlio i dugo je čvrsto držao u svom zagrljaju. Taj trenutak i emocije koje je doživela u njemu, Jelena Krunić će pamtiti zauvek kao nešto što je možda emotivno najsnažnije što joj se dogodilo ikada u životu. Tu buru emocija, ona ni danas ne može da dočara niti da opiše. Ono što je Jelena shvatila i što su joj brojni razgovori sa polubratom potvrdili, jeste da je njegova majka i inače bivša supruga Jeleninog oca, u najvećoj meri odgovorna za to što njih dvoje svih tih godina nisu bili u kontaktu. Naime, majka Jeleninog polubrata, svom sinu nije dopuštala da uspostavi kontakt sa svojim ocem i sa njegovom novom porodicom. Ipak, sudbina je promenila stvari i Jelena je uspela da uspostavi taj, za nju toliko značajan i dragocen kontakt.

Po završetku osnovne škole, Jelena Krunić je u svom rodnom gradu Čačku, upisala gimnaziju i u njoj je završila društveno-jezički smer.

Tokom pohađanja društveno-jezičkog smera u gimnaziji u Čačku, Jelena je shvatila da je vrlo talentovana za učenje jezika i ta činjenica, rezultirala je time da je poželela da po završetku srednje škole upiše Filološki fakultet u Beogradu i to smer Slovački jezik i književnost.

Neposredno nakon upisivanja Filološkog fakulteta u Beogradu, Jelena Krunić se iz svog rodnog grada preselila u Beograd i počela je da vodi samostalan život.

Srazmerno činjenici da je oduvek bila i da je ostala izuzetno aktivna kao ličnost, Jelena je paralelno sa Filološkim fakultetom, upisala i privatni fakultet Megatrend i to smer za umetnost i dizajn.
Oba fakulteta, Jelena je završila kao izuzetno posvećen i dobar student.

Na pitanje kako je postizala da priprema i da polaže ispite na oba fakulteta, Jelena Krunić odgovara da to za nju nije bilo teško i da je kroz duplo studiranje pronalazila način da upotpuni i da ispuni svoje vreme.

U periodu koji se vezuje za sam početak Jeleninog studiranja, tačnije kada je imala osamnaest godina, Jelena je započela svoju prvu ozbiljnu vezu. Tu vezu, koja je važno je napomenuti trajala oko tri godine, Jelena i danas pamti kao vrlo turbulentnu. Naime, u pomenutoj vezi, uz partnera sa kojim je bila, Jelena Krunić je doživela i proživela brojne, vrlo burne uspone i padove. Ti usponi i padovi, sačinjeni su kako Jelena tvrdi od niza lepih i čak predivnih, ali i od niza loših i vrlo stresnih trenutaka. Lepi trenuci, bili su ono što je Jelenu zadržavalo u toj vezi i što je u njoj uvek iznova i iznova probuđivalo želju i volju da ta kako je verovala velika ljubav traje i opstane, dok su loši trenuci, bili nešto što je u emotivnom smislu umelo da je baci na samo dno. O tome koliko je ta veza bila turbulentna, dovoljno svedoči podatak da je Jelena u njoj veoma često trpela psihičko i fizičko nasilje. Shvativši da njen odnos sa partnerom postaje nezdrav i kao takav štetan za nju, Jelena je odlučila da se iz tog odnosa povuče i da na njega stavi tačku.

Međutim, čak i nakon raskida, Jelenina svakodnevnica je i dalje ostala ispunjena stresom. Naime, kako Jelena tvrdi, njen bivši dečko, dugo je nastavio da je proganja i da joj stvara probleme, presrećući je često ili kružeći automobilom oko njene zgrade. Jednostavno, Jelenin bivši dečko, nije želeo da izađe iz njenog života i nije joj dozvoljavao da nakon raskida sa njim normalno nastavi svoj život. Sve to, delovalo je toliko snažno i toliko stresno na Jelenu, da je dve godine nakon raskida, kada je imala dvadest tri godine, pokušala da izvrši samoubistvo, kako bi pobegla od problema i od svog odavno bivšeg momka koji i dalje nije želeo da se pomiri sa činjenicom da je bivši.

Pokušaj samoubistva, Jelena Krunić je sprovela tako što je odjednom popila ogromnu količinu različitih sedativa.
Ipak, razvojem srećnih okolnosti, u trenutku dok Jelena pod uticajem delovanja tolike količine sedativa još uvek nije izgubila svest, zazvonio je njen fiksni telefon i ona se javila. Taj telefonski poziv, koji je inače bio upućen od strane njene majke, spasio je Jeleni život.

Naime, čuvši glas svoje ćerke, Jelenina majka je shvatila da nešto nije u redu i jasno je mogla da nasluti šta se dešava. Shodno tome, odlučila je da pozove Jeleninu blisku drugaricu i da je zamoli da brzo reaguje. Jelenina drugarica, poslušala je molbu uplašene žene i pozvala je hitnu pomoć koja je brzo stigla na Jeleninu adresu, gde je Jelenu zatekla u nesvesnom stanju. Sledeće čega se Jelena seća, jeste da se probudila u bolnici, gde je provela još nekoliko dana, kojih se kako kaže samo “kroz maglu” seća.

Samo nekoliko godina kasnije, Jelena Krunić se ponovo našla u okolnostima koje su rezultirale njenim emotivnim krahom, koji je i ovog puta bio povezan sa njenim ljubavnim životom i još jednom je napravila isti potez, pokušavši ponovo da sebi oduzme život. Na svu sreću, Jelena ni tada nije uspela u svojoj nameri.

Po izlasku iz bolnice, situacija koju je već po drugi put doživela i koju je na svu sreću preživela, navela je Jelenu Krunić da više poštuje i da bolje čuva sopstveni život.

Zaljubljenost u tetovaže i u pirsing

Na svom telu, Jelena Krunić ima veliki broj tetovaža koje se nalaze na njenim rukama, na nogama, na grudima, pa čak i na licu. Jedna od njenih najzapaženijih i najčešće komentarisanih tetovaža, jeste tetovaža sa motivom leptira koju ima na vratu. Pomenuta tetovaža, kako Jelena objašnjava za nju predstavlja simbol slobode i simbol nečega što joj uliva životnu snagu i što je pokreće. Ko se bolje zagleda u krila leptira koji je istetoviran na Jelenom vratu, na njima jasno može da uoči srce i krst koji simbolizuju ljubav i veru.

Sve ostale i pritom vrlo brojne tetovaže na Jeleninom telu, baš kao i upravo pomenuta i opisana tetovaža leptira, za nju imaju posebno značenje i simbolizuju nešto što je Jeleni posebno važno u
životu.

Pored tetovaža, Jelena Krunić na svom telu ima i veliki broj pirsinga. Naime, pirsing na obrazu, pirsing na nosu, pirsing na obrvi ili pirsing na pupku, samo su neki od pirsinga koje Jelena ima. Pored navedenih pirsinga, Jelena je dugo imala i pirsing na bradavicama, kao i pirsing na intimnom delu tela, ali je navedene pirsinge iz kako kaže opravdanih razloga ipak odlučila da skine.

Od početka karijere do danas

Iako je završila čak dva fakulteta, Jelena Krunić se profesionalno nikada nije oprobala, a samim tim ni ostvarila u oblastima za koje je kvalifikovana.

Jelenina karijera, od samog početka, razvijala se i i dalje se razvija putanjom, koja ni po čemu nije slična sferi, to jest sferama njenog obrazovanja.

Naime, već više od deset godina, Jelena Krunić se profesionalno bavi GO GO plesom. U tom poslu, Jelena je izuzetno uspešna i shodno tome, u Beogradu, gotovo da ne postoji diskoteka ili noćni klub u kojem Jelena nije podigla atmosferu do usijanja, bar jednom u toku svoje decenijske karijere.

Angažmani koje je Jelena imala u brojnim diskotekama i u noćnim klubovima širom Beograda, u njen život su doneli brojna poznanstva sa ljudima sa javne scene, kao što su brojni pevači, pevačice i članovi muzičkih bendova čije je nastupe Jelena upotpunila svojim plesom. Sa mnogima od tih pevača, pevačica i članova muzičkih bendova, Jelena je uspostavila prijateljstva, a sa nekima od njih, ostvarila je i saradnju na polju snimanja muzičkih spotova.
Nikolija, Dado Polumenta, Elitni odredi, Ok bend, Tropiko bend i Đus, nalaze se na spisku onih koji su Jeleni Krunić ponudili saradnju i koji su sa njom ostvarili saradnju na polju snimanja spotova.

Sa nekima od pomenutih pevača i to konkretno sa Dadom Polumentom i sa Vladom koji je bio član muzičkog sastava Elitni odredi, Jelena Krunić je bila i u emotivnoj vezi.

Jedan određeni period, kako sama priznaje, Jelena Krunić je bila aktivna i kao domino dama. U tom periodu njen profesionalni zadatak bio je da zauzme poziciju, tačnije ulogu “gospodarice” koja muči svoje “robove”. Kako Jelena tvrdi, njeni “robovi”, to jest njeni klijenti koji su uživali u ulozi njenih “robova”, bili su najčešće vrlo bogati ljudi i ljudi na visokom poslovnom položaju.

Ono zbog čega je Jelena pristala na takav posao, bila je kako kaže velika i brza zarada.
Iz pomenutog perioda, ostao je određeni broj video snimaka na kojima i danas, mnogo godina kasnije možete videti kako izgleda Jelena Krunić kao domino dama.

Od 2014. godine, Jelena Krunić je vlasnica agencije pod nazivom “Queens”. Pomenuta agencija, okuplja veliki broj GO GO igračica i bavi se organizacijom njihovih nastupa u diskotekama i u noćnim klubovima koji se nalaze ne samo širom Beograda, već i širom čitave Srbije.

Kako Jelena tvrdi, devojke koje sarađuju sa njenom agencijom i koje njena agencija šalje na nastupe, maksimalno su zaštićene i na nastupima ne sme da im se dogodi ništa što bi ih povredilo ili što bi ih dovelo u nekakvu neprijatnu situaciju.

Takođe, jedan određen vremenski period, Jelena Krunić je aktivna i kao jutjuberka. Naime, na svom kanalu koji ima na YouTube-u, Jelena objavljuje različite video sadržaje koji su bar ako je sudeći po broju pregleda koje imaju, vrlo interesantni i popularni među njenim fanovima.

Kao što smo u samom uvodnom delu teksta već napomenuli, Jelena Krunić je bila jedna od učesnica šeste sezone rijaliti programa “Farma”, koja je emitovana na televiziji “Pink”.

Nedavno, Jelenu Krunić ste imali prilike da gledate i kao jednu od učesnica rijaliti programa “Parovi” koji se emituje na “Happy” televiziji.

Jelena Krunić privatno

Privatno, nešto manje od godinu dana, Jelena Krunić je u vezi sa Danijelom Dakijem Savićem koji je po profesiji fitnes instruktor, koji se bavi organizovanjem MMA borbi i koji je pored toga aktivan i kao model jedne modne kompanije čije je predstavništvo u Dubaiju.

Poznanstvo između Jelene i Danijela, datira iz perioda od pre oko deset godina, ali su njih dvoje svoj emotivni odnos započeli tek 2016. godine.

Vezu sa Danijelom, Jelena Krunić doživljava i opisuje kao najlepšu i najkvalitetniju vezu u svom životu i kako tvrdi, Danijel je prvi muškarac koji joj u potpunosti odgovara i ko na pravi način ume da je podrži i da je razume. Pred njim, ona može da bude u potpunosti iskrena i da se ne boji da će joj zameriti za bilo šta što ima veze sa njenom prilično burnom prošlošću. Ta činjenica, čini da se Jelena pored Danijela oseća sigurno, zaštićeno i voljeno, a to je ono što ona, kao i svaka druga devojka svakako želi.

Za vreme Jeleninog boravka u čuvenoj vili “Parovi”, Danijel joj je upućivao veliku podršku i bodrio je kako posredstvom telefonskih uključivanja u program, tako i posredstvom objava na društvenim mrežama.

Danijel je kao i Jelena poreklom iz Čačka, ali vreme često provodi u Švedskoj, gde je i odrastao. Shodno tome, Jelena Krunić i sama često boravi u Švedskoj, a jedan od njenih planova, jeste da sa Danijelom započne zajednički život tamo i da se u skorijoj budućnosti ostvari i u ulozi majke.

Ime i prezime: Jelena Krunić

Datum i mesto rođenja: 29. mart 1987. godine, Čačak, Srbija

Visina: /

Težina: /

Zanimanje: Igračica, TV i internet zvezda

YouTube:

Facebook:

Instagram:

Sponzorisano:

Loading...
loading...