TV lica

Nataša Miljković – Biografija 2020, Visina, Težina, Godište

Ime Nataše Miljković je asocijacija na poznatu plavu TV voditeljku, koja je ostavila veliki trag na RTS-u na kome je godinama radila u informativnoj redakciji, a posebno se istakla kao vrsna i elokventna voditeljka emisije „Ključ“, a trenutno vodi „Jutarnji program“ na TV „Prva“.

Nataša Miljković – biografija

Prelepa plava voditeljka Nataša Miljković je rođena u Beogradu, 25. januara 1977. godine, a od oca Miloša (koji je bio dugogodišnji novinar „Večernjih novosti“, a poreklom je iz Podujev) i od majke Biljane (koja je po zanimanju socijalna radnica), a ima i rođenu sestru Korneliju.

U svom rodnom Beogradu, Nataša Miljković je završila osnovnu i srednju školu, te je upisala pa i potom diplomirala na Fakultetu Političkih Nauka u srpskoj prestonici, i to po jednom takozvanom „ubrzanom režimu“, kao veoma talentovan i vrsni student, te je uporedo upisala specijalizaciju na smeru međunarodnih odnosa, te i kao vrsni student završila specijalizaciju na AAO, Alternativnoj Akademskoj obrazovnoj mreži, te je studije pak nastavila u Rimu, gde je i odbranila magistarsku tezu „Politika sile u međunarodnim odnosima“.

Nataša Miljković – privatni život lepe voditeljke

Nataša Miljković je 2007. godine otpočela romansu sa glumcem Srđanom Timarovim (koji je tada bio poznat po ulozi u kultnoj seriji „Lisice“), te je par tri godine kasnije, u avgustu 2010. godine dobio sina Lazara, zbog čega je Nataša bila na pauzi i nije je bilo na malim ekranima, ali se nakon samo šest meseci nakon porođaja vratila na posao TV voditeljke.

Na žalost, Nataša i Srđan su prekinuli vanbračnu zajednicu 2013. godine, te se ona pak sa svojim sinom Lazarom, preselila na Novi Beograd, ali iako su prekinuli romansu ipak su Srđan i Nataša ostali kao najbolji prijatelji, te o razlozima raskida nikada nisu javno želeli da pričaju, niti su pak ikada jedno za drugo rekli bilo šta maliciozno u medijima.

Nedavno je Nataša i ugostila u svojoj emisiji „Jutarnji program“ svog bivšeg partnera, te je iako su svi očekivali neki skandal, njihov susret protekao kao i razgovor veoma i profesionalno ali pak opet i sasvim neusiljeno.

U decembru 2016. godine, Nataša Miljković se prvi put u javnosti pojavila na proslavi magazina „Hello“-u, sa svojim novim dečkom, biznismenom Žarkom Tarićem, koji ima 55. godina, te je od poznate voditeljke stariji skoro punih 14 godina, ali ona je istakla da je sa novim partnerom Žarkom vrlo i srećna i da ga je njen sin Lazar odlično prihvatio.

Nakon što je došlo do razlaza sa Srđanom Timarovim, iste te 2013. godine je Nataša bila veoma uplašena za rođenu sestru Korneliju, koja je udata u Egipat, u naselje Rahab, te ima i malog sina, i tada su oblast u kojoj živi njena sestra napali naoružani kriminalci, a koji su pobegli iz lokalnog zatvora, te iako je njena sestra sa detetom trebala da doleti avionom u Sarajevo, ona je odustala i ostala sa svojim suprugom, ali se na sreću sve dobro završilo.

Inače, jedna od najboljih prijateljica Nataše Miljković je njena koleginica Maja Nikolić, koja takođe ne radi više na RTS-u, već na TV „Prva“, i vodi emisiju „150 minuta“, ali su se njih dve upoznale još 1996. godine, kada su radile zajedno na TV „BK“, da bi se kasnije i sprijateljile, te je Nataša bila venčana kuma Maji Nikolić, na venčanju održanom u septembru 2001. godine.

Inače, lepa Nataša je vrlo otvorena i elokventna osoba koja je iz svega u životu izlazila jača i baš i bolja i smelija, te je jedne prilike kada joj je ukradena torba sa dokumentima i sa ključevima od stana ona reagovala odmah i pozvala policiju, te su joj lične stvari vraćene na isto mesto sa kojih su prethodno bile i odnete.

Kako kaže za sebe, Nataša ne voli da svoju intimu deli sa drugima, te ne traži razloge u onome što se dogodilo, niti pokušava da vrati ono što je prošlo, i trudi se da svog sina vaspita kao dobrog te i iskrenog čoveka, a posebno je emotivno proživela njegov prvi školski dan, kada je Lazar 2016. godine krenuo u prvi razred osnovne škole, te je voditeljka na društvenim mrežama morala da objavi svoje ushićenje.

Svoj životni moto je Nataša Miljković „preuzela“ od kume Maje Nikolić, i on glasi „samo nemoj biti lenja u životu“, te ga često ponavlja i sebi i svom sinu Lazaru, a ritual „kumin dan“ ove dve najbolje drugarice ponavljaju i obeležavaju svakog 23. septembra, kada razmene male poklone.

Inače, iako danas više ne radi na RTS-u, te je sa svojom kumom Majom Nikolić i Nataša postala deo tima TV „Prva“, ona ističe da joj je uzor i čovek kome se uvek divila, bio i ostao Aleksandar Tijanić, kao i da je od njega pored poslovnih lekcija, naučila i dosta mudrosti o životu i on joj je promenio pogled na svet i na tome mu je ostala zauvek zahvalna.

Voditeljska karijera Nataše Miljković

Manje je poznato da je Nataša Miljković svoju karijeru voditeljke počela kada je imala samo 14 godina i to na TV „Studio B“, kada je vodila emisiju za tinejdžere „Teenage TV“, da bi potom i 1996. godine počela da radi na „BK“ televiziji, gde je ostala punih sedam godina, i vodila je pak i emisije „Maska nedelje“; „Ukrštene reči“ i „Gutenberg“, da bi posle kratko vreme radila i u „Vin produkciji“, sa urednicom Gordanom Sušom.

Karijeru na RTS-u je Nataša Miljković zvanično otpočela 2004. godine, te je na ovoj televiziji ona punih pet godina bila autor, urednik i voditelj kultne emisije „Ključ“, koja je obrađivala razne „životne teme“ – licemerstvo; anoreksija; deca sa Kosova; „klonirane Srpkinje“; politički rad i testament Zorana Đinđića i mnoge druge teme.

Nataša je potom u periodu od 2009. do 2014. godine, postala sa svojom kumom Majom Nikolić, autor i urednik, te i voditeljka „Jutarnjeg programa“ na RTS-u, te su one i jedno vreme bile pak i zaštitna lica nakita „Pandora“ (te 2011. godine, kada je Nataša i sa tadašnjim partnerom Srđanom Timarovim vodila humanitarnu akciju „podržimo razvoj banaka humanog mleka“).

Ime i Prezime: Nataša Miljković

Nadimak: /

Datum i mesto rođenja: 25. januar 1977. godine, Beograd, Jugoslavija

Zanimanje: TV voditeljka; novinar

Visina: /

Težina: /

Facebook: https://www.facebook.com/natasa.miljkovic.14

Instagram: /

Twitter: https://twitter.com/miljkovicnatasa

YouTube: /

Web stranica: http://www.natasa-miljkovic.com/

Sponzorisano:

Loading...
loading...